Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hayatımda kimse olmadı. İlişkileri çabucak tüketen ve bir sürü sevgilisi olmuş bir insanla yapamam. Çünkü onlarla hangi sebepten bir araya gelmişse benimle de aynı sebepten bir araya gelecek, onlarla hangi sebepten ayrılmışsa benimle de aynı sebepten ayrılacak. Geçmiş önemli değildir diyenlere açıkçası katılmıyorum.
Aldatma mi?
Ee sizede yapacak bunu. Yillarinizi hatta saatleeinizi harcamayin derim![]()
takmıyorum sadece aldattı mı hayatındaki kızı bunu öğrenmek istiyorum yoksa tabiki benimde sevgilim oldu.. nette konustugu kız beni aldatmıstın yazmıs buna gecen aradı sevgilisi varmı kontrol etti önceki bir mevzu fakat bu aldatmıstın demesi garip geldi bana kız arkadasına söle bilsin filan yazmıs bu tüm konusmayı attı bana.. sevgilime sordum o öyle sandı onunla konusmuyorduk bnm sevgilim olmustu dedi.. yani sonucta mesela suan benimle netten o kızla konussa yine aldatmıs olur o yüzden bunu öğrencem bi sekilde eskiden yaptıysa yine yapabilir gibime gleiyor
Yav aldatmış olsun boşver canım. Sen ilişkine bak kurcalama kurcalarsan sen üzülürsüün.
Çok fazla ilişkisi olmuş bir insanın büyük ihtimal bağlanma problemi vardır. Ben zaten kimseyi yargılamıyorum. Neden sevgilisi olmuş demiyorum. Sadece çok fazla tüketmiş bir insanla ben olamam diyorum.sen fazla sığ düşünüyorsun yaşın kaç kimseyle olmamıssın ?
onla öyle oldu diye senle de aynısı olmaz canım öyle düşünme herkesi farklı seversin herkeste farklı biri olabilirsin kulsun hata yaparsın birdaha yapmazsın mesela.. katı bakıyorsun
Ben önemsemem onemsemedim de evlendim geçmişini de merak etmedim. Ama daha önce aldatmış biri ise asla yanından bile geçmem.
Kendisi söyledi ben sormadım. İhtimaller üzerine hayat yaşanmaz aldatıyorsa da elbet öyle de böyle de çıkar ortaya. Şüphelenecek hareketleri de yok ayrıca. Ayrıca konu neden benim kocama geldi ?merak etmemişsn ki nrden biliyosn suan aldatmadıgını ..
Ben önemserim.
Sevgiliniz veya eşinizin sizden önceki hayatını kafaya taktığınız oldu mu? Nasıl üstesinden geldiniz?
Daha önce sevgilisini aldatan biriyle olup mutlu olan varmı karşısındakine güvenip ilerleyen?
Zira kendim cok kuran bir insan olarak önceyi takmamaya zorlanıyorum da.
pikiWhat is this?
Yabancı dil topikleri hariç Türkçe yazıyoruz lütfen![]()
:)))