NİşanlanmaMerhaba bu sitede yeniyim çok çıkmaza girdim size danışmak istedim 1 yıldır bir ilişkim var şuan çok sıkıntılı bi süreçteyiz günden güne değişmeye başladı önceden kurallarımız vardı birbirimize sorumluluklarımız saygımız ama şimdi öule değil ve bu durum için beni suçluyor önceden beni defalarca arardı haber verirdi gece aramadan uyumazdı bi tartıştık mı kendini öldürürdü asla kavgalı uyuyamazdı arardı ağlardı saatlerce konuşur düzeltir öule uyurdu şimdi öyle değil nişanlanmak üzereyiz ama çok değişti her gece diyprum ben uyuyamıyorum biraz erken ara konuşalım öule bana diyo ki hayır ailemle zaman geçiriyorum bitince arayacam yada işim var müsait değilim yani istese müsait olur biliyorum ama o zamanı artık yaratmıyor bende beklemekten sinir küpü oluyorum sonra üst üste arıyorum babası bile yanında diyo cevap ver kıza vermiyor bekletiyor sonra arıyor bağırıp çağırıp hakaret etmeye ve beni suçluyor ben müsait değilsem üst üste arama diyor sıkıldığını bu huyumdan bunaödığını söylüyor ama ne yapayım beklemekten mahvoluyorum huyum değil dönüp uyuyamıyorum da. Mesela kavga ediyoruz defalarca suratıma kapatıyor ben her defasında yine arıyorum eskisi gibi değil dönüp hemen uyuyabiliyor kavgadan sonra ben saatlerce ağlıyorum. Ama hep beni suçluyor senin anlayışsızlığın düşüncesizliğin bilmem ne diyor. İlk başta her şey benim elimdeydi saygısını sevgisini asla bozmazdı oturur saatlerce konuşur anlatırdı asla sen ben demezdi biz derdi kırıcı söz ölse demezdi şimdi çok ağır konuşuyor sıradanlaştığını söylüyor. İlk başlarda aramasa umrumda olmazdı gözüm görmezdi asla aramazdım ara demezdim ama şimdi tam tersi öyle bir hale getirmiş ki beni sinirlerimi bozmuş her defasında arıyorum kavgada o kadar dilli ki sırf onun sözleri bitsin diye özür dileyip alttan ben alıyorum ben sakinleştiriyorum gece geç saatlere kadar işinin bitmesini aramasını bekliyorum o böyle davrandıkça ben daha çok üstüne düşüyorum artık yıpranmaya başladım ama rest çekince de ona kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ne yapacam bilmiyorum bu durumu nasıl en başta ki haline çevirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun akıl verin çünkü artık ben onun gibi minnetsiz umursamaz olmak istiyorum o benim gibi olsun istiyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim
Sonra aramasam aramıyor aradığı zaman neden aramadın diye soracak her defasında ne diyeyimUzun lafın kısası kaçan kovalanir aynı şeyleri yaşamış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle umursama onun şuan yaptığı şeyi sende ona yap aramazsa arama msj atmazsa atma kavga ettiğinizde haklı veya haksız olsa da asla alttan alma ozur dileme o kendini vazgeçilmez saniyo ona öyle olmadığını hisettir bak gör nasıl herşey tersine donucek gerekirse rest cek blöf yap kesinlikle ise yariyacak görürsün
Kendi söylüyorBabasının kıza cevap ver dediğini ve erkek arkadaşınızın beklettugini filan nereden biliyorsunuz anlamadigimn için soruyorum ?
Bende üst üste ısrarla sebepsiz aranmasına uyuz oluyorum ve killigina cevap vermem .
Adam bıkmış artık bence biraz geri çekin kendinizi ,aramayın ,sormayın bir süre bı ozlesin eğer bitmisse de belli olur bu şekilde
Sen neden aramiyosun de hep benmi Arıcam seni de beni dinle eğer baştan ipleri eline almazsan evliliğin işkenceye dönüşür bak görürsün nasıl kul köle olucak sanaSonra aramasam aramıyor aradığı zaman neden aramadın diye soracak her defasında ne diyeyim
Bunu bı de marifet gibi mi anlatıyor ? Cidden uzak durun bir süre hiç aramamaya çalışın bakalım ne yapacakKendi söylüyor
Çok kaldırmışın totişini onsuz nefes alamıcak hale gelmişin bunu hissettıklerınde degısıolar.Bence sallama hiç.Baktın yine aynı davranıyor o adamdan hayır gelmez bacım.Koyver gıtsınMerhaba bu sitede yeniyim çok çıkmaza girdim size danışmak istedim 1 yıldır bir ilişkim var şuan çok sıkıntılı bi süreçteyiz günden güne değişmeye başladı önceden kurallarımız vardı birbirimize sorumluluklarımız saygımız ama şimdi öule değil ve bu durum için beni suçluyor önceden beni defalarca arardı haber verirdi gece aramadan uyumazdı bi tartıştık mı kendini öldürürdü asla kavgalı uyuyamazdı arardı ağlardı saatlerce konuşur düzeltir öule uyurdu şimdi öyle değil nişanlanmak üzereyiz ama çok değişti her gece diyprum ben uyuyamıyorum biraz erken ara konuşalım öule bana diyo ki hayır ailemle zaman geçiriyorum bitince arayacam yada işim var müsait değilim yani istese müsait olur biliyorum ama o zamanı artık yaratmıyor bende beklemekten sinir küpü oluyorum sonra üst üste arıyorum babası bile yanında diyo cevap ver kıza vermiyor bekletiyor sonra arıyor bağırıp çağırıp hakaret etmeye ve beni suçluyor ben müsait değilsem üst üste arama diyor sıkıldığını bu huyumdan bunaödığını söylüyor ama ne yapayım beklemekten mahvoluyorum huyum değil dönüp uyuyamıyorum da. Mesela kavga ediyoruz defalarca suratıma kapatıyor ben her defasında yine arıyorum eskisi gibi değil dönüp hemen uyuyabiliyor kavgadan sonra ben saatlerce ağlıyorum. Ama hep beni suçluyor senin anlayışsızlığın düşüncesizliğin bilmem ne diyor. İlk başta her şey benim elimdeydi saygısını sevgisini asla bozmazdı oturur saatlerce konuşur anlatırdı asla sen ben demezdi biz derdi kırıcı söz ölse demezdi şimdi çok ağır konuşuyor sıradanlaştığını söylüyor. İlk başlarda aramasa umrumda olmazdı gözüm görmezdi asla aramazdım ara demezdim ama şimdi tam tersi öyle bir hale getirmiş ki beni sinirlerimi bozmuş her defasında arıyorum kavgada o kadar dilli ki sırf onun sözleri bitsin diye özür dileyip alttan ben alıyorum ben sakinleştiriyorum gece geç saatlere kadar işinin bitmesini aramasını bekliyorum o böyle davrandıkça ben daha çok üstüne düşüyorum artık yıpranmaya başladım ama rest çekince de ona kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ne yapacam bilmiyorum bu durumu nasıl en başta ki haline çevirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun akıl verin çünkü artık ben onun gibi minnetsiz umursamaz olmak istiyorum o benim gibi olsun istiyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim
Canim kimse su hayatta senden degerki degil bunu kafana koy.. bunu dusndukce herseyin üstesinden gelirsinMerhaba bu sitede yeniyim çok çıkmaza girdim size danışmak istedim 1 yıldır bir ilişkim var şuan çok sıkıntılı bi süreçteyiz günden güne değişmeye başladı önceden kurallarımız vardı birbirimize sorumluluklarımız saygımız ama şimdi öule değil ve bu durum için beni suçluyor önceden beni defalarca arardı haber verirdi gece aramadan uyumazdı bi tartıştık mı kendini öldürürdü asla kavgalı uyuyamazdı arardı ağlardı saatlerce konuşur düzeltir öule uyurdu şimdi öyle değil nişanlanmak üzereyiz ama çok değişti her gece diyprum ben uyuyamıyorum biraz erken ara konuşalım öule bana diyo ki hayır ailemle zaman geçiriyorum bitince arayacam yada işim var müsait değilim yani istese müsait olur biliyorum ama o zamanı artık yaratmıyor bende beklemekten sinir küpü oluyorum sonra üst üste arıyorum babası bile yanında diyo cevap ver kıza vermiyor bekletiyor sonra arıyor bağırıp çağırıp hakaret etmeye ve beni suçluyor ben müsait değilsem üst üste arama diyor sıkıldığını bu huyumdan bunaödığını söylüyor ama ne yapayım beklemekten mahvoluyorum huyum değil dönüp uyuyamıyorum da. Mesela kavga ediyoruz defalarca suratıma kapatıyor ben her defasında yine arıyorum eskisi gibi değil dönüp hemen uyuyabiliyor kavgadan sonra ben saatlerce ağlıyorum. Ama hep beni suçluyor senin anlayışsızlığın düşüncesizliğin bilmem ne diyor. İlk başta her şey benim elimdeydi saygısını sevgisini asla bozmazdı oturur saatlerce konuşur anlatırdı asla sen ben demezdi biz derdi kırıcı söz ölse demezdi şimdi çok ağır konuşuyor sıradanlaştığını söylüyor. İlk başlarda aramasa umrumda olmazdı gözüm görmezdi asla aramazdım ara demezdim ama şimdi tam tersi öyle bir hale getirmiş ki beni sinirlerimi bozmuş her defasında arıyorum kavgada o kadar dilli ki sırf onun sözleri bitsin diye özür dileyip alttan ben alıyorum ben sakinleştiriyorum gece geç saatlere kadar işinin bitmesini aramasını bekliyorum o böyle davrandıkça ben daha çok üstüne düşüyorum artık yıpranmaya başladım ama rest çekince de ona kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ne yapacam bilmiyorum bu durumu nasıl en başta ki haline çevirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun akıl verin çünkü artık ben onun gibi minnetsiz umursamaz olmak istiyorum o benim gibi olsun istiyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?