Sizden ricam lütfen destek olur musunuz çıkmazdayım

Canım asla sen arama bu saatten sonra hep ondan bekle sadece o msj atınca cevap ver aradığında da herşey çok güzel gbi konus hic tartışma 1 hafta bu dediğimi yap. Sana diyecek niye msj atıp aramiyorsun ben yazmadan diye sende bilerek yapmıyorum işlerim oluyor dersin. Kaçan kovalanır

Aramayın sizde üstelemeyin bırakın kendi haline bir insanı ne kadar çok kovalarsanız o kadar kaçar demek ki bu ilişkide heyecan bitmiş onun için belki sevgide bitti bilemiyorum nişanlanmayıda düşünmeyin böyle birinle
Aramayın sizde üstelemeyin bir insanı ne kadar çok kovalarsanız o kadar çok kaçar kendi haline bırakın böyle bir insanlada nişanlanmayı kesinlikle düşünmeyin.

İlk zamanlar ilk zamanlar demişsiniz de, zaten bir çok çift ilk zamanlarını güzel geçiriyor. Karşı tarafı etkilemek istiyor, ilişkinin heyecanından başı dönüyor filan. Asıl kıymetli olan o ilk zamanlar geçtikten sonraki zaman. Duygular biraz duruluyor, daha normal davranılmaya başlanıyor ve insanların gerçek karakterleri ortaya çıkıyor. O yüzden evlilik işlerini aceleye getirmemek, gözlemlemek çok önemli. Sizin ilişkinizde olan da bu bence; adamın gerçek yapısı ortaya çıkmaya başlamış. Diğer yandan siz de çok ısrarcı bir insansınız. Bazen insanları kendi haline bırakmak, onlardan bir adım gelmesini beklemek iyidir. Nişanlanma işini bir süre rafa kaldırın bence. Adamı biraz rahat bırakın, bir bakın bakalım siz üstüne düşmediğinizde nasıl davranıyor...

Adamı bıktırmışsınız bence.

Değiştiremezsin duyguları bitmiş çünkü.. Akıllı ol evlenme bu adamla.

Hayır adamın haklı olduğunu düşünüyorsanız neden sürekli aynı şeyi yapıp bıktırıyorsunuz. Yok ben haklıyım diyorsanız neden haklı olduğunuz bir konuda hata onda olmasına rağmen özür diliyorsunuz. İki türlüde sakat bir durum. Ama adam size daha nişanlanmadan rest çekebiliyorsa o ilişkide bir sıkıntı var. Buradaki bayanların ısrarla anlamak istemediği birşey var nişan evlilik ya da çocuk ilişkideki sıkıntıları çözmez aksine yeni sorumluluklar getirdiği için daha çok artttırır. Bu nedenle ilişkinizde partneriniz sizi şimdiden gözden çıkarabiliyorsa onu hiç o yollara girmeye zorlayıp hem onu hem kendinizi yakmayın.

Daha şimdiden böyleyse...
Bence alakayı kesmeniz lazım.

İlk zamanlar demişsiniz ama zaten ilişki daha 1 senelik. Bence bu üst üste arama, ağlama hırsınız nişanlanmak için. Bir soluklanın sakin olun.
Adam bıkmış gözüküyor, bıkmamışsa da sizin iteklemenizle yürümez bu ilişki.

Alt mesajlarınız başta güzel bir ilişki yaşadığınızı bile şüphe ettirdi. Daha 1 sene olmuşken ne kadar çok kavga edip barıştınız ki genelleyebiliyorsunuz.

Onun vermediği değeri siz kendinize verin. İnceldiği yerden kopsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…