Canım asla sen arama bu saatten sonra hep ondan bekle sadece o msj atınca cevap ver aradığında da herşey çok güzel gbi konus hic tartışma 1 hafta bu dediğimi yap. Sana diyecek niye msj atıp aramiyorsun ben yazmadan diye sende bilerek yapmıyorum işlerim oluyor dersin. Kaçan kovalanırMerhaba bu sitede yeniyim çok çıkmaza girdim size danışmak istedim 1 yıldır bir ilişkim var şuan çok sıkıntılı bi süreçteyiz günden güne değişmeye başladı önceden kurallarımız vardı birbirimize sorumluluklarımız saygımız ama şimdi öule değil ve bu durum için beni suçluyor önceden beni defalarca arardı haber verirdi gece aramadan uyumazdı bi tartıştık mı kendini öldürürdü asla kavgalı uyuyamazdı arardı ağlardı saatlerce konuşur düzeltir öule uyurdu şimdi öyle değil nişanlanmak üzereyiz ama çok değişti her gece diyprum ben uyuyamıyorum biraz erken ara konuşalım öule bana diyo ki hayır ailemle zaman geçiriyorum bitince arayacam yada işim var müsait değilim yani istese müsait olur biliyorum ama o zamanı artık yaratmıyor bende beklemekten sinir küpü oluyorum sonra üst üste arıyorum babası bile yanında diyo cevap ver kıza vermiyor bekletiyor sonra arıyor bağırıp çağırıp hakaret etmeye ve beni suçluyor ben müsait değilsem üst üste arama diyor sıkıldığını bu huyumdan bunaödığını söylüyor ama ne yapayım beklemekten mahvoluyorum huyum değil dönüp uyuyamıyorum da. Mesela kavga ediyoruz defalarca suratıma kapatıyor ben her defasında yine arıyorum eskisi gibi değil dönüp hemen uyuyabiliyor kavgadan sonra ben saatlerce ağlıyorum. Ama hep beni suçluyor senin anlayışsızlığın düşüncesizliğin bilmem ne diyor. İlk başta her şey benim elimdeydi saygısını sevgisini asla bozmazdı oturur saatlerce konuşur anlatırdı asla sen ben demezdi biz derdi kırıcı söz ölse demezdi şimdi çok ağır konuşuyor sıradanlaştığını söylüyor. İlk başlarda aramasa umrumda olmazdı gözüm görmezdi asla aramazdım ara demezdim ama şimdi tam tersi öyle bir hale getirmiş ki beni sinirlerimi bozmuş her defasında arıyorum kavgada o kadar dilli ki sırf onun sözleri bitsin diye özür dileyip alttan ben alıyorum ben sakinleştiriyorum gece geç saatlere kadar işinin bitmesini aramasını bekliyorum o böyle davrandıkça ben daha çok üstüne düşüyorum artık yıpranmaya başladım ama rest çekince de ona kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ne yapacam bilmiyorum bu durumu nasıl en başta ki haline çevirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun akıl verin çünkü artık ben onun gibi minnetsiz umursamaz olmak istiyorum o benim gibi olsun istiyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim
Aramayın sizde üstelemeyin bırakın kendi haline bir insanı ne kadar çok kovalarsanız o kadar kaçar demek ki bu ilişkide heyecan bitmiş onun için belki sevgide bitti bilemiyorum nişanlanmayıda düşünmeyin böyle birinleMerhaba bu sitede yeniyim çok çıkmaza girdim size danışmak istedim 1 yıldır bir ilişkim var şuan çok sıkıntılı bi süreçteyiz günden güne değişmeye başladı önceden kurallarımız vardı birbirimize sorumluluklarımız saygımız ama şimdi öule değil ve bu durum için beni suçluyor önceden beni defalarca arardı haber verirdi gece aramadan uyumazdı bi tartıştık mı kendini öldürürdü asla kavgalı uyuyamazdı arardı ağlardı saatlerce konuşur düzeltir öule uyurdu şimdi öyle değil nişanlanmak üzereyiz ama çok değişti her gece diyprum ben uyuyamıyorum biraz erken ara konuşalım öule bana diyo ki hayır ailemle zaman geçiriyorum bitince arayacam yada işim var müsait değilim yani istese müsait olur biliyorum ama o zamanı artık yaratmıyor bende beklemekten sinir küpü oluyorum sonra üst üste arıyorum babası bile yanında diyo cevap ver kıza vermiyor bekletiyor sonra arıyor bağırıp çağırıp hakaret etmeye ve beni suçluyor ben müsait değilsem üst üste arama diyor sıkıldığını bu huyumdan bunaödığını söylüyor ama ne yapayım beklemekten mahvoluyorum huyum değil dönüp uyuyamıyorum da. Mesela kavga ediyoruz defalarca suratıma kapatıyor ben her defasında yine arıyorum eskisi gibi değil dönüp hemen uyuyabiliyor kavgadan sonra ben saatlerce ağlıyorum. Ama hep beni suçluyor senin anlayışsızlığın düşüncesizliğin bilmem ne diyor. İlk başta her şey benim elimdeydi saygısını sevgisini asla bozmazdı oturur saatlerce konuşur anlatırdı asla sen ben demezdi biz derdi kırıcı söz ölse demezdi şimdi çok ağır konuşuyor sıradanlaştığını söylüyor. İlk başlarda aramasa umrumda olmazdı gözüm görmezdi asla aramazdım ara demezdim ama şimdi tam tersi öyle bir hale getirmiş ki beni sinirlerimi bozmuş her defasında arıyorum kavgada o kadar dilli ki sırf onun sözleri bitsin diye özür dileyip alttan ben alıyorum ben sakinleştiriyorum gece geç saatlere kadar işinin bitmesini aramasını bekliyorum o böyle davrandıkça ben daha çok üstüne düşüyorum artık yıpranmaya başladım ama rest çekince de ona kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ne yapacam bilmiyorum bu durumu nasıl en başta ki haline çevirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun akıl verin çünkü artık ben onun gibi minnetsiz umursamaz olmak istiyorum o benim gibi olsun istiyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim
Aramayın sizde üstelemeyin bir insanı ne kadar çok kovalarsanız o kadar çok kaçar kendi haline bırakın böyle bir insanlada nişanlanmayı kesinlikle düşünmeyin.Merhaba bu sitede yeniyim çok çıkmaza girdim size danışmak istedim 1 yıldır bir ilişkim var şuan çok sıkıntılı bi süreçteyiz günden güne değişmeye başladı önceden kurallarımız vardı birbirimize sorumluluklarımız saygımız ama şimdi öule değil ve bu durum için beni suçluyor önceden beni defalarca arardı haber verirdi gece aramadan uyumazdı bi tartıştık mı kendini öldürürdü asla kavgalı uyuyamazdı arardı ağlardı saatlerce konuşur düzeltir öule uyurdu şimdi öyle değil nişanlanmak üzereyiz ama çok değişti her gece diyprum ben uyuyamıyorum biraz erken ara konuşalım öule bana diyo ki hayır ailemle zaman geçiriyorum bitince arayacam yada işim var müsait değilim yani istese müsait olur biliyorum ama o zamanı artık yaratmıyor bende beklemekten sinir küpü oluyorum sonra üst üste arıyorum babası bile yanında diyo cevap ver kıza vermiyor bekletiyor sonra arıyor bağırıp çağırıp hakaret etmeye ve beni suçluyor ben müsait değilsem üst üste arama diyor sıkıldığını bu huyumdan bunaödığını söylüyor ama ne yapayım beklemekten mahvoluyorum huyum değil dönüp uyuyamıyorum da. Mesela kavga ediyoruz defalarca suratıma kapatıyor ben her defasında yine arıyorum eskisi gibi değil dönüp hemen uyuyabiliyor kavgadan sonra ben saatlerce ağlıyorum. Ama hep beni suçluyor senin anlayışsızlığın düşüncesizliğin bilmem ne diyor. İlk başta her şey benim elimdeydi saygısını sevgisini asla bozmazdı oturur saatlerce konuşur anlatırdı asla sen ben demezdi biz derdi kırıcı söz ölse demezdi şimdi çok ağır konuşuyor sıradanlaştığını söylüyor. İlk başlarda aramasa umrumda olmazdı gözüm görmezdi asla aramazdım ara demezdim ama şimdi tam tersi öyle bir hale getirmiş ki beni sinirlerimi bozmuş her defasında arıyorum kavgada o kadar dilli ki sırf onun sözleri bitsin diye özür dileyip alttan ben alıyorum ben sakinleştiriyorum gece geç saatlere kadar işinin bitmesini aramasını bekliyorum o böyle davrandıkça ben daha çok üstüne düşüyorum artık yıpranmaya başladım ama rest çekince de ona kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ne yapacam bilmiyorum bu durumu nasıl en başta ki haline çevirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun akıl verin çünkü artık ben onun gibi minnetsiz umursamaz olmak istiyorum o benim gibi olsun istiyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim
Adamı bıktırmışsınız bence.Merhaba bu sitede yeniyim çok çıkmaza girdim size danışmak istedim 1 yıldır bir ilişkim var şuan çok sıkıntılı bi süreçteyiz günden güne değişmeye başladı önceden kurallarımız vardı birbirimize sorumluluklarımız saygımız ama şimdi öule değil ve bu durum için beni suçluyor önceden beni defalarca arardı haber verirdi gece aramadan uyumazdı bi tartıştık mı kendini öldürürdü asla kavgalı uyuyamazdı arardı ağlardı saatlerce konuşur düzeltir öule uyurdu şimdi öyle değil nişanlanmak üzereyiz ama çok değişti her gece diyprum ben uyuyamıyorum biraz erken ara konuşalım öule bana diyo ki hayır ailemle zaman geçiriyorum bitince arayacam yada işim var müsait değilim yani istese müsait olur biliyorum ama o zamanı artık yaratmıyor bende beklemekten sinir küpü oluyorum sonra üst üste arıyorum babası bile yanında diyo cevap ver kıza vermiyor bekletiyor sonra arıyor bağırıp çağırıp hakaret etmeye ve beni suçluyor ben müsait değilsem üst üste arama diyor sıkıldığını bu huyumdan bunaödığını söylüyor ama ne yapayım beklemekten mahvoluyorum huyum değil dönüp uyuyamıyorum da. Mesela kavga ediyoruz defalarca suratıma kapatıyor ben her defasında yine arıyorum eskisi gibi değil dönüp hemen uyuyabiliyor kavgadan sonra ben saatlerce ağlıyorum. Ama hep beni suçluyor senin anlayışsızlığın düşüncesizliğin bilmem ne diyor. İlk başta her şey benim elimdeydi saygısını sevgisini asla bozmazdı oturur saatlerce konuşur anlatırdı asla sen ben demezdi biz derdi kırıcı söz ölse demezdi şimdi çok ağır konuşuyor sıradanlaştığını söylüyor. İlk başlarda aramasa umrumda olmazdı gözüm görmezdi asla aramazdım ara demezdim ama şimdi tam tersi öyle bir hale getirmiş ki beni sinirlerimi bozmuş her defasında arıyorum kavgada o kadar dilli ki sırf onun sözleri bitsin diye özür dileyip alttan ben alıyorum ben sakinleştiriyorum gece geç saatlere kadar işinin bitmesini aramasını bekliyorum o böyle davrandıkça ben daha çok üstüne düşüyorum artık yıpranmaya başladım ama rest çekince de ona kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ne yapacam bilmiyorum bu durumu nasıl en başta ki haline çevirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun akıl verin çünkü artık ben onun gibi minnetsiz umursamaz olmak istiyorum o benim gibi olsun istiyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim
Değiştiremezsin duyguları bitmiş çünkü.. Akıllı ol evlenme bu adamla.Merhaba bu sitede yeniyim çok çıkmaza girdim size danışmak istedim 1 yıldır bir ilişkim var şuan çok sıkıntılı bi süreçteyiz günden güne değişmeye başladı önceden kurallarımız vardı birbirimize sorumluluklarımız saygımız ama şimdi öule değil ve bu durum için beni suçluyor önceden beni defalarca arardı haber verirdi gece aramadan uyumazdı bi tartıştık mı kendini öldürürdü asla kavgalı uyuyamazdı arardı ağlardı saatlerce konuşur düzeltir öule uyurdu şimdi öyle değil nişanlanmak üzereyiz ama çok değişti her gece diyprum ben uyuyamıyorum biraz erken ara konuşalım öule bana diyo ki hayır ailemle zaman geçiriyorum bitince arayacam yada işim var müsait değilim yani istese müsait olur biliyorum ama o zamanı artık yaratmıyor bende beklemekten sinir küpü oluyorum sonra üst üste arıyorum babası bile yanında diyo cevap ver kıza vermiyor bekletiyor sonra arıyor bağırıp çağırıp hakaret etmeye ve beni suçluyor ben müsait değilsem üst üste arama diyor sıkıldığını bu huyumdan bunaödığını söylüyor ama ne yapayım beklemekten mahvoluyorum huyum değil dönüp uyuyamıyorum da. Mesela kavga ediyoruz defalarca suratıma kapatıyor ben her defasında yine arıyorum eskisi gibi değil dönüp hemen uyuyabiliyor kavgadan sonra ben saatlerce ağlıyorum. Ama hep beni suçluyor senin anlayışsızlığın düşüncesizliğin bilmem ne diyor. İlk başta her şey benim elimdeydi saygısını sevgisini asla bozmazdı oturur saatlerce konuşur anlatırdı asla sen ben demezdi biz derdi kırıcı söz ölse demezdi şimdi çok ağır konuşuyor sıradanlaştığını söylüyor. İlk başlarda aramasa umrumda olmazdı gözüm görmezdi asla aramazdım ara demezdim ama şimdi tam tersi öyle bir hale getirmiş ki beni sinirlerimi bozmuş her defasında arıyorum kavgada o kadar dilli ki sırf onun sözleri bitsin diye özür dileyip alttan ben alıyorum ben sakinleştiriyorum gece geç saatlere kadar işinin bitmesini aramasını bekliyorum o böyle davrandıkça ben daha çok üstüne düşüyorum artık yıpranmaya başladım ama rest çekince de ona kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ne yapacam bilmiyorum bu durumu nasıl en başta ki haline çevirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun akıl verin çünkü artık ben onun gibi minnetsiz umursamaz olmak istiyorum o benim gibi olsun istiyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?