• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size bir soru

BayramSekeri

Kavuşturana şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
244
41
68
Kuzeninizin düğünü var aylarca hazırlandınız hayaller kurdunuz ve düğünden 2 gün önce eşinizle şiddetli bir tartışma yaşadınız ve adam inat etti sizi düğüne göndermedi bütün sülalede orada siz evde oturdunuz bundan sonra eşinize tepkiniz ne olur :44::44:

tartismaya bagli? Bana böyle bi yasak getirmek icin gerekcesi ne? Kendi gelmek istemeyebilir anlarim ama senin gitmeni yasaklayacak kadar cok önemli bir gerekcesi olmali... O gerekceye göre olmali tepkiniz!

tartismaya bagli? Bana böyle bi yasak getirmek icin gerekcesi ne? Kendi gelmek istemeyebilir anlarim ama senin gitmeni yasaklayacak kadar cok önemli bir gerekcesi olmali... O gerekceye göre olmali tepkiniz!

Tamamen inat ben gitmeyi çok çok istediğim için olayı abarttı sırf beni göndermesin diye yaptı biliyorum yaptığını da marifet sanıyor bey efendi her aklıma geldiğinde sinir oluyorum nefret ediyorum ondan :(

Hayır ailenin ilk çocuğu kardeşlerin en büyüğü

ondan böyle simarik anlasilan, benim esimde hayir der diklenir bazen ama ben tatli dille yaklasinca, durumu anlatinca iyi tamam git ama gec kalma der. yani ben yarin dügne gidiyorum demiyorsunya, aylarca o dügün bekleniyor ve o yüzden sirf kapris yapip gidemezsin demesi vicdansizlik.

sende onun cok istedigi birseyde onun önünde dur ama sonra izin veer sadece anlasin senin ne hisetigni

ondan böyle simarik anlasilan, benim esimde hayir der diklenir bazen ama ben tatli dille yaklasinca, durumu anlatinca iyi tamam git ama gec kalma der. yani ben yarin dügne gidiyorum demiyorsunya, aylarca o dügün bekleniyor ve o yüzden sirf kapris yapip gidemezsin demesi vicdansizlik.

sende onun cok istedigi birseyde onun önünde dur ama sonra izin veer sadece anlasin senin ne hisetigni
söz konusu benim akrabalarım olunca adama bişey oluyor iyice anladım ben tavrimi çok net koydum artık onunla çarşıya bile gitmeyecem inat değilmi

Kuzeninze ayıp olmuş..Altı üstü bir yakının düğünü..Önemli gününde akraba olarak orda olmanız gerekirdi..Düğüne göndermemek biraz lüx ve şımarıkça..Tavır koyabilirsiniz bir süre,düğün olup bittiyse..

kizlar karsidakinin ne tür bi karektere sahip oldugnu bilmiyoruzki.. kiz basip gitseydi belki evliligin son noktasi olucakti. Evlilikler zamanla oturuyor. Yeni evli bir cift ben göndermiyorum diyip simariklik yapabilir ama evlilikleri oturmus bir cifte böyle vakalar cok nadir olur...

Tavrini tabiki koyucak ama yukardaki arkadasin dedigi gibi basip giderim gibi degil..

kizlar karsidakinin ne tür bi karektere sahip oldugnu bilmiyoruzki.. kiz basip gitseydi belki evliligin son noktasi olucakti. Evlilikler zamanla oturuyor. Yeni evli bir cift ben göndermiyorum diyip simariklik yapabilir ama evlilikleri oturmus bir cifte böyle vakalar cok nadir olur...

Tavrini tabiki koyucak ama yukardaki arkadasin dedigi gibi basip giderim gibi degil..

bize sormuş ; tepkiniz ne olurdu ?
basar giderdim cevabım :ssz:

bize sormuş ; tepkiniz ne olurdu ?
basar giderdim cevabım :ssz:

tamamda cnm senden benden etkilenip böyle birsey yapsa :( sonucu kötü noktalansa Allah korusun vebal altinda kaliriz.

Piskologlar anlamaya calisip senin icindeki cvp lari cikartiyorlar, onlar bile söyle yap böyle yap demiyorlar..

sen yaparsin esini en iyi sen bilirsin. ben yaparim esimi bilirim. o yapamaz esini belki kestiremez daha. o yüzden hani kimse etkilenipte yapmasin diye :( kirdiysam ksb

ben kuzenimin düğününe gitmek istiyorsam ve çok önemli, geçerli bir sebebi yoksa gitmeme nasıl engel olabilir ki?
bu aşamayı geçemediğimden göndermezse naparsınız soruna cevap veremiyorum.

tamamda cnm senden benden etkilenip böyle birsey yapsa :( sonucu kötü noktalansa Allah korusun vebal altinda kaliriz.

Piskologlar anlamaya calisip senin icindeki cvp lari cikartiyorlar, onlar bile söyle yap böyle yap demiyorlar..

sen yaparsin esini en iyi sen bilirsin. ben yaparim esimi bilirim. o yapamaz esini belki kestiremez daha. o yüzden hani kimse etkilenipte yapmasin diye :( kirdiysam ksb

o kendi napmak istiyosa yapsın .. :34:
sadece sorusuna cvp verdim .. :52:
estağfurullah iyi günler .. :3::3:

o kendi napmak istiyosa yapsın .. :34:
sadece sorusuna cvp verdim .. :52:
estağfurullah iyi günler .. :3::3:
Herkesin fikrine saygım var arkadaşlar herkes fikrini söylemekte özgür elbette düğün geçti gitti eşimle kaldık başbaşa nasıl davransam ne desem hiç bilmiyorum

biner arabaya giderim ..:ssz:
yok öyle gitme falann ... :19:

Bence de ... Eşimde bunu iyi bilir yani böyle bir yasak koyacağını da düşünmyorum koysada dinlemeyeceğimi bilir. İlk önce anlayışlı olmak lazım her zaman. İyi düşünmek lazım gittiğin yer uygunsuz sakıncalı bir yer değil sonuç itibariyle...

Son düzenleme:
Herkesin fikrine saygım var arkadaşlar herkes fikrini söylemekte özgür elbette düğün geçti gitti eşimle kaldık başbaşa nasıl davransam ne desem hiç bilmiyorum

Bence de ... Eşimde bunu iyi bilir yani böyle bir yasak koyacağını da düşünmyorum koysada dinlemeyeceğimi bilir. İlk önce anlayışlı olmak lazım her zaman. İyi düşünmek lazım gittiğin yer uygunsuz sakıncalı bir yer değil sonuç itibariyle...

sen cocuk musun seni kısıtlamak nedir ? :ssz:
izin vermenize de şaşırdım .. :19:

sen cocuk musun seni kısıtlamak nedir ? :ssz:
izin vermenize de şaşırdım .. :19:

Ona onun gibi davransaydim emin olun herşey çok daha farklı olurdu eşim hakkında en ufak bi fikriniz yok sizin söylediğiniz şey herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir o yüzden biraz daha yapıcı yorum yaparsanız karşınızda ki kişiye daha faydalı olmuş olursunuz

Ben cok gerekli bir mazereti olmadikca akli selim kimsenin boyle yasak getirmeyecegi fikrindeyim. Bu buyuk bir sorun. Eger esim boyle bisey yaparsa kat kat fazlasini yaparim ona ki allaha sukur zor ihtimal.
Ama ben inat ettigi normal konularda sirinlik yaparak tatli dille yaklasarak onun dedigi olmus gibi hissettirerek kendi dedigimi yaptiriyorum genelde. Pek sasmaz.

Ona onun gibi davransaydim emin olun herşey çok daha farklı olurdu eşim hakkında en ufak bi fikriniz yok sizin söylediğiniz şey herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir o yüzden biraz daha yapıcı yorum yaparsanız karşınızda ki kişiye daha faydalı olmuş olursunuz

siz sordunuz bende cevap verdim ..:51:
beğenip beğenmeme size kalmış .. :ssz:
iyi günler.. :3::3:

Back
X