Size bir sorum olcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melissa42

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
107
16
13
Benim kayınvalidemgil umrede bekar bir görümcem var çok dinine düşkün insanlar lakin geçen bir şeyle karşılaştım tesadüfen biz onlar gittikleri gün orda kaldık bende etrafı toparliyordum sonra gorumcemin yatağının altında çanta gördüm merak ettim baktım kuranı kerim vardı şoka uğradım elim ayağıma dolandı birde biz yatiyiruz biz yatmadigimiz da görümcem yatıyor o kadar inançlı insanlar bunu nasıl yapar bilmiyorum uyarim desem sen etrafimi karıştırdın deyiverse bişey diyemem ama içim çok huzursuz biz o yatakta yatiyiruz kuranı kerimi oraya koymak ne demek anlamadım gitti aklıma türlü türlü seyler geliyor Allahım sen benim dusuncelerime hakim ol diyorum ama anlamıyorum dinine bu kadar düşkün olan insan buna dikkat etmezmi anlamıyorum

Belki yanlışlikla koyulmuştur ya da dalginlikla

Bi de bayil istersen? Ya da masaya cik tepin istersen?

Siz bilmeden yatmışsınız neyden korktunuz ki,bilerek yapsanız tamam.
Onlar da naparsa yapsın

Bu kadar panik olacak ne var, alın koyun uygun bir yere
Muhtemelen çantasında dışarı çıktı sonra unutup çantayı oraya koydu
Bayılıyorsunuz her şeyden olay yaratmaya sanırım
Kimin neye inandığı, dikkat edip etmediği de sizin konunuz değil ayrıca

Ben bı olay cikartmiyorum dikkat eden insan bunada dikkat eder diyorum sizde bayiliyorsunuz çok bilmişlik yapmaya galiba

Ben bı olay cikartmiyorum dikkat eden insan bunada dikkat eder diyorum sizde bayiliyorsunuz çok bilmişlik yapmaya galiba

Kimin neye dikkat edip etmeyeceği sizin konunuz değil okuduğunuzu anlamıyorsunuz
Kadın unutmuş belli ki bundan olay yaratmaya çalışıyorsunuz adı görümce ya :)))
Doğruyu söyleyen çok bilmiştir evet :)))))
Hadi gidin şimdi eşinize ve tüm akrabalarınıza kuranı yatağın altına koymuş diye anlatın anca böyle tatmin olacaksınız belliki :))))

Çantadaki kur'an-ı Kerim'i daha önce gördüyseniz eğer (ortalıkta durduysa, elinde okurken gördüyseniz vs) , görümcenizden bi ara onu isteyebilirsiniz. O da gerçekten unuttuysa aramaya başlar ve ortaya çıkar.

Çok şükür öyle bir insan değilim benim sorma amacım nasıl uyarabilirim huzursuzum çünkü

Yo ben derim sende böyle bir kuran varmı kız bı bakiyim derim öyle verir oda

Çok şükür öyle bir insan değilim benim sorma amacım nasıl uyarabilirim huzursuzum çünkü

Bunda kötü bir şey yok ki, kitaba saygıdır yatağın altından alın uygun bir yere koyun, koyduğunuzu da söyleyin hepsi bu, kötü bir şey değil yani niye sıkıntı olsun uyarmak. İnsanız bazen yapıyoruz, geçen yıl mezarlığa babamı ziyarete gittiğimizde normalde kullandığımdan farklı bir çanta içinde Yasin götürdüm, eve dönüşte çantayı portmantonun alt gözüne koymuşum en tabana, bir kaç gün sonra eşim gördü aldı oradan ne var bunda yani, abartmayın, sadece görüpte orada bırakmayın yeterli

İnsanlarin esyalarini karistirmanin daha buyuk gunah oldugunu dusunuyorum
Bı annmerak edip bakmis olabilir iyikide karıştırmış in yoksa böyle birşeyi bilemiyecekmisim merak edip bakmamış olsaydım allhin kitabınnin üstüne yatıyor olucaktim

Doğru ama korktum ben korkarım böyle şeylerden bilmiyorum neden ama korkuyorum sanki bişey olucak gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…