Size bir terk ediş hikayesi anlatıyorum..

İyiki atmış dayı kızı çıplak ayak ilk taksiye atlayıp babasının evine kaçmış.Evden çıkamıyordu ki perdelere nişan koyuyormuş adam açılırsa anlaşılsın diye.Hergün dayak şiddetin her türlüsü kaçarak evlenmişti ailesine utandığından dönememişte 2 yıl dayanmış garibim.Hastahanelik ettiler adamı.Ama şuan çok mutlu ikinci eşi harika bir insan.Çocukları oldu.Ama panik atak hastası yazık.Herşeyden korkuyor.Atlatamadı bir türlü.
:( paranoid kişilik bozukluğu sürekli aldatıyor sanrısı sonu şizofren beter olsun inşallah
Bundan sonraki yaşamında Allah yüzünü güldürsün kızcağızın inşallah

:KK43: paranoid kişilik bozukluğu sürekli aldatıyor sanrısı sonu şizofren beter olsun inşallah
Bundan sonraki yaşamında Allah yüzünü güldürsün kızcağızın inşallah
Vallahi Allah düşmanıma bile vermesin.Amin canım.Teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun üzülmeyin zor ama geçecek öyle ya da böyle...

Az önce konuştuk.
Dayısı demiş ki sıkma canını ben sana en kralından düğün yapacağım yine ..
Kedimi sahiplendirecekmiş
Ben çektim ama sanki o çekmiş gibi lokma döktürecek

İnanın tüm çareleri denedim.
Kimse benden ailemi silmemi bekleyemez 3 ay oldu evleneli annemlere 1 kere gittik daha biz onun annesigilde 3 güne bir ordayız

böyle adamlar var gerçkten uzakmı aileniz peki.
benim ailem 2 saatlik falandı evlendik ilk zamanlar
gidemedim arabamız yok ve çalışıyodum sadece pazarları vakit
var gidince de kalmam lazım yol çok yoruyodu çünkü gitme demezdi
ama tepkiler ailesi yüzünden gitmemi istemiyo gibiydi bende kavga etmeyelim diye
teklif etmezdim arada fırsat buldukça giderdim ama hiç kavga etmedik bu sebepten
şimdi ailem memlekete gitti istesemde gidemiyorum senede 15 gün tatillerimde gidiyorum
arada da annemler geliyor.şimdi istediğim heryere sormadan bile çıkabiliyorum herşey zamanla aslında
daha çok yenisiniz tavrını koy ailemden uzaklaşmamı bekleme sen uzaklaşabilirmisin gibilerinde konuşsaydın bence.

bu arada benim kv ler istemiyodu bana bişey demiyolardı ama eşime diyolardı sanırsam
sana alışamaz evine alışamaz ama kendine gelince hergün gitmemizi istiyordu. Çokda yakındı
benim eşim konuda biraz saftı acaba olurmuki diye her ne kadar şimdi akıllansa da iş işten geçti şimdi ailesini kale almıyor.

Okuduklarımdan sonra önce sakinleşmeyi bekledim yazmak için... Bak canım ben de benzer şeyler yaşadım, o çok bilmişler var ya yuvanı dağıtma diyenler... Dinleme onları, çekmeyen bilmez çünkü... ben senin gibi ilk 3 ay anlamıştım hatta ilk haftalarda anlamıştım da yuvam dağılmasın düzenim bozulmasın ailemin başını öne eğmeyeyim diye ses etmeyip 2,5 sene beklemiştim. Ne mi oldu? Boyun eğmeye başlamadığım zaman benimle küçük çocuk gibi oynamasına terketti evi gitti... Nasıl senin köpeğe dayısı düğün yapacağım demişti ya, benim boşandığım köpeğe de amcası demişti aynısından... anası haber yollamıştı, kız oğlan kız alacağım oğluma diye, sanki ben kapılarına gittiğimde bakire değilmişim gibi, babası eşyaları boşaltırken apartmanı inim inim inletmişti Allahım sana şükürler olsun bizi bu kadından kurtardığına diye... ona rağmen içim yanmıştı benim, yuvam yıkılmıştı sonuçta...
Aradan 1,5 sene geçmişti ki şimdiki canım eşimle tanıştım, 1 senede evlendik, üstelik eşimin ilk evliliği... ne o ne ailesi eski defterleri açmadılar el üstünde tuttular beni, çünkü kendi ailem kucak açmıştı, çok üzülmüştü babam çektiklerimi duyunca...
dönme yolundan... kıymetini bilse nispet yapacağına özürlenip kapına gelirdi... İnan daha güzelleri çıkacak karşına, bu bi sınavdı

Okuduklarımdan sonra önce sakinleşmeyi bekledim yazmak için... Bak canım ben de benzer şeyler yaşadım, o çok bilmişler var ya yuvanı dağıtma diyenler... Dinleme onları, çekmeyen bilmez çünkü... ben senin gibi ilk 3 ay anlamıştım hatta ilk haftalarda anlamıştım da yuvam dağılmasın düzenim bozulmasın ailemin başını öne eğmeyeyim diye ses etmeyip 2,5 sene beklemiştim. Ne mi oldu? Boyun eğmeye başlamadığım zaman benimle küçük çocuk gibi oynamasına terketti evi gitti... Nasıl senin köpeğe dayısı düğün yapacağım demişti ya, benim boşandığım köpeğe de amcası demişti aynısından... anası haber yollamıştı, kız oğlan kız alacağım oğluma diye, sanki ben kapılarına gittiğimde bakire değilmişim gibi, babası eşyaları boşaltırken apartmanı inim inim inletmişti Allahım sana şükürler olsun bizi bu kadından kurtardığına diye... ona rağmen içim yanmıştı benim, yuvam yıkılmıştı sonuçta...
Aradan 1,5 sene geçmişti ki şimdiki canım eşimle tanıştım, 1 senede evlendik, üstelik eşimin ilk evliliği... ne o ne ailesi eski defterleri açmadılar el üstünde tuttular beni, çünkü kendi ailem kucak açmıştı, çok üzülmüştü babam çektiklerimi duyunca...
dönme yolundan... kıymetini bilse nispet yapacağına özürlenip kapına gelirdi... İnan daha güzelleri çıkacak karşına, bu bi sınavdı
Yakın zamanda bende boşanma davası açmış ve geri dönmüş biriyim. Ailemin evindeyken eşimin ailesi de boşa oğlum ben sana kız oğlan kız alırım demiş
Yazdıklarınızı okuyunca dedim aynı türden ne çok var.. Böyle şeyler nasıl da diyebiliyorlar! Ama benim eşimle büyük sorunlarım yoktu olanlar da ailesi yüzünden oluyordu. Şimdi de görüşmüyorum onlarla diye gelinimiz de gelinimiz diye ağlıyorlarmış :)
İşlerine gelmedi tabi oğulları boşamadı evi ayırdı beni de görüştürmüyor planları bozuldu . Bu arada adına çok sevindim. Böyle pisliklerden boşanıp sonrasında mutlu bir evliliği olanlar adına çok seviniyorum:) İnşallah konu sahibesinin de yolu açık bahtı açık olur güzel insanlar girer hayatına :KK74:

birebir aynı şeyleri yaşamışız :) benim ilki maalesef 3buçuk seneydi.( şimdiki aklım olsa 1 yıllık evliyken boşanırdım) neyse ki bitti kabus.
şimdiki evliliğim de boşanmamdan 2 buçuk sene sonra oldu ve eşimin ilk evliliği. ailesinden de kendisinden de çok memnunum. çok mutluyum.

fiona

Boşanma yuvanı dağıtma diyenleri dinleme. şimdi 1 tekme atan 3 sene sonra 3 sayfalık darp raporu aldırıyor. kendimden biliyorum. erkekler değişmez... güdemeye kalksan da zihnen yıpranırsın.
dünyaya 1 kere geliyorsun.
olmadı mı. kapat defterleri. yeniden başla hayata. çok zor. hemde çok zor.
ama seneler geçtikçe iyi ki yapmışım diyeceksin.

Şubat'ın ilk günü evimden iki parça eşyam ve son olarak yan komşuma sarılıp ağlamamla yaşadığımız mahalleyi evi sokağı terk ettim.

Kocam olacak şahıs 2 gündür annemgile yollamıyordu. Daha doğrusu bunu iki gündür dile getiriyordu. Ailemi silmemi bekliyordu sebepsiz en son bugün annemgile gideceğim dediğimde gitmeyeceksin diyip attığı tekmeyle hepi topu 3 aylık evliliğimi hatta 3 ayı bile dolmayan evliliğimi bitirmek için ilk adımımı attım.

Babamgilin yanına geldim tüm eşyalarımı annemle tek tek yıkadık ütüledik dolabıma yerleştirdim. İnanın zor tek özlediğim şey kedim. Ama geçecek bu günler biliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Tam hayvanmış. hayvanlara hakaret aslında pis bi yaratık. nerden buluyolar bu hakkı kendilerinde anlamıyorum

Canım çok benzer şeyler yaşamışız ama Benimki bikaç katıydı,onun ailesiyle altlı üstüydük kndi aileme 10 dkka uzaklıkta benide göndermiyordu,ama her sabah ailesine iniyordum,aileme gidincede annesiyle gidiyordum,psikolojik şiddet,bakkala bile çıkmam yasaktı,yürüyüş tarzımdan tut herşeyime o ve ailesi karışıyordu,üstelik alkolde vardı,evde içiyordu,anlatsam roman olur,evlenirkende söylememişti,4 ay dayandım ona,annesine ayrılırken bi mesaj attı konuşalım mı diye kartımı kırıp attım ve bi daha çaba görmedim,bitti.1 sene oldu biteli ilk başlar acıydı,ama geçti geçiyor Çok Şükür......Alllaha havale ettim.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

Tebrik ederim seni canım. Güçlü,gururlu ve örnek bir kadınsın. Yol yakınken dönmek yaptığın en güzel şey. Çünkü bu tekmenin devamı da gelecekti eminim.

Bundan sonraki hayatında kocaman mutluluklar seni bulsun inşallah.

İlk kez bir bdv konusuna yorum yapıyorum. Eğer şiddet varsa konu her ne olursa olsun ve sonra çabalaması bile farketmez. Şiddet bütün şeyleri sonlandırır. Ailene göndermemesi de ayrı bir dava. İlkte zor gelecektir ama zamanla alışırsın umarım. Bence sonrasında çabalarsa bile sakın vazgeçme şiddet asla affedemem bende. Güçlü bir örneksiniz. Yazmadan duramadım. Bundan sonra herşey sizin için iyi olur umarım.

Şubat'ın ilk günü evimden iki parça eşyam ve son olarak yan komşuma sarılıp ağlamamla yaşadığımız mahalleyi evi sokağı terk ettim.

Kocam olacak şahıs 2 gündür annemgile yollamıyordu. Daha doğrusu bunu iki gündür dile getiriyordu. Ailemi silmemi bekliyordu sebepsiz en son bugün annemgile gideceğim dediğimde gitmeyeceksin diyip attığı tekmeyle hepi topu 3 aylık evliliğimi hatta 3 ayı bile dolmayan evliliğimi bitirmek için ilk adımımı attım.

Babamgilin yanına geldim tüm eşyalarımı annemle tek tek yıkadık ütüledik dolabıma yerleştirdim. İnanın zor tek özlediğim şey kedim. Ama geçecek bu günler biliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.

Evlilik sorumluluğu zordur her erkek kaldıramaz hele Ailenle görüştürmemesini çözemedim nasıl bir mantıkdır iyi yapmışsın giderek kedine üzüldüm benimde var kedim ve işe giderken bile içim cız ediyor evde bıraktığım için inşallah yanına alman mümkün olur ne diyelim hayırlısı :KK16::KK16:

öncelikle o hayvanın ayağı kırılır inşşallahh keşke o tekme sana geleceğine kapıya falan gelseymiş ....
canım geçecek tabi ki güzel günler başlayacak.
umarım size daha fazla zarar vermez ...rahatsız etmeye kalkmaz.

Back
X