• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size de böyle oluyor mu?

Adam kırk yaşında ve bir çocuğu var. Bu saatten sonra zor bulurum diye hemen sevgili bulmuş. Mutlu gorundugune bakma sen. Uzaktan bilemezsin bakalım yürütebilecek mi...bu saatten sonra mutlu olup olmaması bizi ilgilendirmez zaten.
Yeni ayrilmissin tabi ki üzüleceksin zamanla geçer onu düşünüp durma bu sürede. Yukarıda belirttigin düşüncelere sahip birini iyi ki birakmişsin.
Yok sevgili bulup bulmadigini bilmiyorm bulma ihtimali yüzde kac yazdim:) iyi huylari da vardi ama bu hasta fikirleri iyilikleri bastirdigi icin ayrildim, simdide iyi huylari kötülerden fazlaymis gibi bir psikolojiye girdim.

Ay ne gerek var kendinizi üzmeye yahu.

Herşeyin iyi yada kötü bir sonu vardır.

Ayrıldınız ama dünyada adam mı kalmadı. Elbet bir tanesi sizin nasibinizdir. Dramatize etmeden kabullenin ve önünüze bakın tavsiyem.

Ay ne gerek var kendinizi üzmeye yahu.

Herşeyin iyi yada kötü bir sonu vardır.

Ayrıldınız ama dünyada adam mı kalmadı. Elbet bir tanesi sizin nasibinizdir. Dramatize etmeden kabullenin ve önünüze bakın tavsiyem.
Dünyada adam cokta. Denk gelmiyor iste hele belli bir yastan sonra daha zor.

Yok sevgili bulup bulmadigini bilmiyorm bulma ihtimali yüzde kac yazdim:) iyi huylari da vardi ama bu hasta fikirleri iyilikleri bastirdigi icin ayrildim, simdide iyi huylari kötülerden fazlaymis gibi bir psikolojiye girdim.
Yanlış anlamışım. o_O
İnsan beyni böyle işte kötü olan ne varsa unutmaya programlı. Herkeste böyle olmasa da sizdeki bu. Olsun kuzum sana uygun biri olsaydi vazgeçmezdin.

Yanlış anlamışım. o_O
İnsan beyni böyle işte kötü olan ne varsa unutmaya programlı. Herkeste böyle olmasa da sizdeki bu. Olsun kuzum sana uygun biri olsaydi vazgeçmezdin.
Aynen. Bir kadin zaten ya sevmedigi icin ayriliyor ya da asiri mutsuz oldugu icin. Tskrler

Tabiki hemde nasıl bir daha normal hayata dönemeyeceğini düşünmüştün ama yaklaşık yedi sekiz ay sonda eşimle tanıştım problemlerimiz var arada tartışıyoruz küsüyoruz ama iyiki de onla evlenmemişim
Nasil tanistiniz esinizle? Benim artik karsima kimse cikmayacak gibi geliyor. Cok sevindim sizin adiniza. Peki eski nisanlinizdan bir daha hic ses cikmadi mi?

Kadınlar bu adamı neden terkediyor? Adamı tanımam ama bu kadar kadın yanılıyor olamaz. Hayatına giren bütün kadınlar kötü pis, tek o mu iyi?

Iki ay önce ayrilmak istedigim insani unutamiyorum hala aci cekiyorm. Ayrilmaya ben karar verdim bana uymayan seyler vardi. Sevdigim halde gelecek göremedim ayrildim ama iki aydir cok üzgünüm hic arayip sormadik birbirimizi simdi cok sey kaybetmisim gibi hissediyorum, cok yakisikliymis hemen baska bir kadin kapmis onla cok mutluymus o yüzden hic yazmadi diye düsünüyorm. O 40 yasinda ben 33, bir cocugu var bu yasina kadar güya hep kadinlar onu terketmis ya da aldatmis, zor bir insan karakter olarak, kendini cok hakli görüyor hep. Böyle bir insanin iki ayda hayatinin askini bulup mutlu olma olasiligi nedir?

Önünüze bakin sizene demeyin önüme bakmaya calisiyorm zaten ama ayrilik psikolojisi bitmedi hala. Dertlesmek istiyorm sadece iyi geliyor.
Korona boşluğu bu bence bu ara herkes depresyonda,kendim de dahil 😁

Kadınlar bu adamı neden terkediyor? Adamı tanımam ama bu kadar kadın yanılıyor olamaz. Hayatına giren bütün kadınlar kötü pis, tek o mu iyi?
Ben de ayrilirken bunu yüzüne vurdum onun eski sevgililierinin demek ki bir bildigi varmis birakmislar seni dedim

Back
X