Size De Ders Olsun

Hem tehlikeli, hem gereksiz bir davranış olmuş...

Ne büyük bir dert. Allahim kimsenin başına vermesin. Bu arada telefon numarasi vermek yasak degil mi?

Bugün bi arkadaş yanlızlık ile ilgili bi konu açmıştı nomunomuchua idi yanlış hatırlamıyorsam. Bence nickini açıklayın başkaları zan altında kalmasın. Zira benim aklıma direkt bu konu geldi.

Ek olarak erkek olmasa bile muhabbetiniz sarmadı belki,
Siz fazla hızlı dalmışsınız. Bence de ders olsun

Hayır yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyelim o yazdığınız üye değil.Kim olduğunu merak ediyorsanız size özelden yazabilirim.

Erkek falan olabilir, numarayı bir sorgulatsaydın erkek adına mı kayıtlıymış?

Burada benimle arkadaş olmak isteyen kişiler çok oldu. İsmimi falan söylediğim kişiler var, ama kimseye numaramı vermedim. Görüşme niyetim de yok. Zira burada paylaştığım özel hayatımla ilgili pek çok detayın afişe olma riskini göze alamam. Yaşın küçük diye hatırlıyorum, bizden ziyade sana ders olduysa ne mutlu.

Hayır yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyelim o yazdığınız üye değil.Kim olduğunu merak ediyorsanız size özelden yazabilirim.
Neden özelden yazıyorsunuz ki? Burdan yazık eğer erkekse yönetim de baksın. Herkese özelden yazmayın. Burdan direk yazmanızı ne engelliyor?

Ya erkekti ya da mesafe koymak isteyen ve söyleyemeyen bir kadındı.Belki o da korkuya kapilmistir. Kimseye güven olmaz tabi ki numaraniz konusunda daha hassas olun.

baska bir uye daha vardi "ulasimiz" konusu, umarim o da degildir. Boyle zan altinda birakiyorsunuz insanlari

senle tanıştık ya gerçek hayatta aaa 45 yaşında 2 çocuklu ev hanımıydın ya inkar etme şimdi puhahaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…