- 24 Mayıs 2016
- 258
- 245
- 103
- 33
Site size her üye için kefil mi oldu?
Hem tehlikeli, hem gereksiz bir davranış olmuş...Merhaba bence burada edindiğiniz arkadaşlara çok güvenmeyin.Tabii ki istisna olanlar elbet ki vardır.Onları tenzih ediyorum.
Bugün buradan bir üyeye (ismini asla vermek istemiyorum) mesaj attım özelden.Yalnızlıktan şikayet ediyordu o da benim gibi.Ben de bu sitenin güvenli olacağını düşündüm.(En azından hemcinslerim buradakiler) Mesaj attım o da çok memnun oldu.Whatsapp'tan konuşalım dedik.Ona numaramı verdim.O da bana Whatsapp'tan mesaj attı.Konuştuk havadan sudan gayet iyiydi.Ben de sevindim çünkü severim böyle değişik insanlarla tanışmayı.Neyse sonra ben ona: Sosyal medya hesabın var mı ismini söyle arkadaş olalım dedim. Hesabım var ama sen beni zor bulursun sen söyle ismini ben seni bulayım istek atayım dedi. Tamam dedim yolladım sosyal medya ismimi. Tamam birazdan istek atacağım dedi. Bayağı bir zaman geçti baktım hala gelmemiş istek. Whatsapp'tan mesaj attım canım ne oldu hala istek atmadın dedim.Ne olsa beğenirsiniz?Engellemiş beni.Hayır gerçekten hiçbir şey anlamadım.
İyi de öyle olsa insan demez mi ben konuşmak istemiyorum.Bitti bu kadar.Kimseyle zorla konuşacak halim yok ya.belki de o bu hızınızdan rahatsız oldu. konuşmak istemedi engelledi bu da olabilir yani
Sadece kadınlara özel bir site ya onu demek istedi galiba .
Evet onu anladım da... Burda dönen muhabbetleri merak edip, veya belki birini ağıma düşürürüm,düşüncesiyle üye olan illa ki vardır ... Bilemeyiz
Konu sahibini jet hızı şaşırttı beni
Hayır yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyelim o yazdığınız üye değil.Kim olduğunu merak ediyorsanız size özelden yazabilirim.Bugün bi arkadaş yanlızlık ile ilgili bi konu açmıştınomunomuchua idi yanlış hatırlamıyorsam. Bence nickini açıklayın başkaları zan altında kalmasın. Zira benim aklıma direkt bu konu geldi.
Ek olarak erkek olmasa bile muhabbetiniz sarmadı belki,
Siz fazla hızlı dalmışsınız. Bence de ders olsun
Altını çizerek bu fikre katılıyorum..belki de o bu hızınızdan rahatsız oldu. konuşmak istemedi engelledi bu da olabilir yani
Neden özelden yazıyorsunuz ki? Burdan yazık eğer erkekse yönetim de baksın. Herkese özelden yazmayın. Burdan direk yazmanızı ne engelliyor?Hayır yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyelim o yazdığınız üye değil.Kim olduğunu merak ediyorsanız size özelden yazabilirim.
Teşekkürler, bana yazmanıza gerek yok. Site yönetimine bildirin onlar takip eder zaten. NeyseHayır yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyelim o yazdığınız üye değil.Kim olduğunu merak ediyorsanız size özelden yazabilirim.
İyi de ya o kişi erkek değilse ve sadece konuşmak istemediği için beni engellediyse?Neden özelden yazıyorsunuz ki? Burdan yazık eğer erkekse yönetim de baksın. Herkese özelden yazmayın. Burdan direk yazmanızı ne engelliyor?
Hayır o da değil.baska bir uye daha vardi "ulasimiz" konusu, umarim o da degildir. Boyle zan altinda birakiyorsunuz insanlari
E o zaman bu açtığınız konu da saçma olmuyor mu? Zan altında kalıyor direk zaten bu konuyla.İyi de ya o kişi erkek değilse ve sadece konuşmak istemediği için beni engellediyse?
senle tanıştık ya gerçek hayatta aaa 45 yaşında 2 çocuklu ev hanımıydın ya inkar etme şimdi puhahaaaaaErkek falan olabilir, numarayı bir sorgulatsaydınız erkek adına mı kayıtlıymış?
Burada benimle arkadaş olmak isteyen kişiler çok oldu. İsmimi falan söylediğim kişiler var, ama kimseye numaramı vermedim. Görüşme niyetim de yok. Zira burada paylaştığım özel hayatımla ilgili pek çok detayın afişe olma riskini göze alamam. Yaşın küçük diye hatırlıyorum, bizden ziyade sana ders olduysa ne mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?