Ama onun korkmasını gerektirecek bir durum yoktu çünkü Whatsapp profilde benim kendi resmim vardı onun yoktu.Söylediğine göre de yaşıtmışız.Ya erkekti ya da mesafe koymak isteyen ve söyleyemeyen bir kadındı.Belki o da korkuya kapilmistir. Kimseye güven olmaz tabi ki numaraniz konusunda daha hassas olun.
senle tanıştıkta gerçek hayatta aaa 45 yaşında 2 çocuklu ev hanımıydın ya inkar etme şimdi puhahaaaaa
Numara nasıl sorgulatılıyor?Erkek falan olabilir, numarayı bir sorgulatsaydın erkek adına mı kayıtlıymış?
Burada benimle arkadaş olmak isteyen kişiler çok oldu. İsmimi falan söylediğim kişiler var, ama kimseye numaramı vermedim. Görüşme niyetim de yok. Zira burada paylaştığım özel hayatımla ilgili pek çok detayın afişe olma riskini göze alamam. Yaşın küçük diye hatırlıyorum, bizden ziyade sana ders olduysa ne mutlu.
Numara nasıl sorgulatılıyor?
Hayır bir sürü konusu yok.Ben bir yönetime bildireyim dediğiniz gibi.Buradan nickini vermeyin bence.
Yönetime bildirdiniz mi?
Belki baska bir sebeple vazgeçti. Erkek degil.
Boşuna zan altinda kalacak. Benim tahmin ettigim biri var.
O ise eger onunda birsürü actigi konusu var.
Siteyi kullaniyor aktif. Yönetimle iletisime gecin onlar uyeyle irtibata geçsin.
En azindan erkek olmadigini kanıtlar .
O zmn nickini söyleyebilirsinHayır bir sürü konusu yok.Ben bir yönetime bildireyim dediğiniz gibi.
Nisankraliçesi vakası çabuk unutulmuşa benziyorSite size her üye için kefil mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?