Size De Ders Olsun

Vallahi herkes zan altinda simdi. Tek tek sorarark eleyecegiz anlasilan.

Ya erkekti ya da mesafe koymak isteyen ve söyleyemeyen bir kadındı.Belki o da korkuya kapilmistir. Kimseye güven olmaz tabi ki numaraniz konusunda daha hassas olun.
Ama onun korkmasını gerektirecek bir durum yoktu çünkü Whatsapp profilde benim kendi resmim vardı onun yoktu.Söylediğine göre de yaşıtmışız.

senle tanıştıkta gerçek hayatta aaa 45 yaşında 2 çocuklu ev hanımıydın ya inkar etme şimdi puhahaaaaa

Aman diyeyim, ciddiye alan olur falan :) 45 yaşında 2 çocuklu ev hanımı olsam da buraya doğrusunu yazardım zaten gerçi, çok şükür yalan hikayelerle kendimi tatmin etmeye ihtiyacım yok :)

Numara nasıl sorgulatılıyor?

Buradan nickini vermeyin bence.
Yönetime bildirdiniz mi?
Belki baska bir sebeple vazgeçti. Erkek degil.
Boşuna zan altinda kalacak. Benim tahmin ettigim biri var.
O ise eger onunda birsürü actigi konusu var.
Siteyi kullaniyor aktif. Yönetimle iletisime gecin onlar uyeyle irtibata geçsin.
En azindan erkek olmadigini kanıtlar .

Hayır bir sürü konusu yok.Ben bir yönetime bildireyim dediğiniz gibi.

Hemen iki sohbetle ozele gecelim olmaz. Yillarca gorusup konustugunuz insan olsa hadi bir derece. Kaldi ki o da yasak yani. Dikkatli olun. Ben de ozelden gorusuyorum bazi arkadaslarla ve bir zararini gormedim. Sans isi tabii ki bu.

Siz çok aceleci davranmışsınız
Oda yalnız bende yalnızım diye arkadaşmı olunur
Ben bi tek N nscckts ile görüşüyorum pişman değilim

Valla aynisi bana da oldu sosyal medya hesabinda paylastiklari taban tabana zittimdi eklemedim ne gerek var ? Kafama gore biri olmadiktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…