Size De Ders Olsun

Arkadaşlık zamanla gelişir sen yalnızsın ben yalnızım diye arkadaş olunmaz . Burdan tanışıp çok sevdiğim ve hala sevmeye devam ettiğim arkadaşlarım var :)

Kim olduğunu merak ettim bence ifşa edin. Fotonuza bakıp sizi begenmems demekki erkek. Aramzda bi erkek varsa derhal ifşa edilmeli

Nasıl çıktı ortaya erkek olduğu? Az biraz araştırdım bayağı mesaj sayısı falan da var yani

sanırım fazla haşır neşir olunca açık verdi.
kızlar anladı yönetim tespit etti.
bayağı samimi oldukları vardı.
akıl veriyordu konularda hatta özelden kocana şöyle böyle davran vs diye..

sanırım fazla haşır neşir olunca açık verdi.
kızlar anladı yönetim tespit etti.
bayağı samimi oldukları vardı.
akıl veriyordu konularda hatta özelden kocana şöyle böyle davran vs diye..

Yuhhh artık! Bi erkek neden bu işlerle uğraşır ki?! Büyük de mesai harcamış

Mune Konum kapanabilir mi?Gerekli cevapları aldım.

Talebiniz üzerine konuyu kapatıyorum ama bu tip durumlarda siteden birinin erkek olduğu fikrine kapıldığınız da veya direkt erkek olduğunu anladığınız da konu açmak yerine yönetime kişinin profilini kötü içerik yapıp, bu kişi erkek olabilir ya da erkek ismi de şuymuş gibi bir şikayette bulunmak daha iyi olur.

Kaldı ki, Kadınlar Kulübü sitesinde yüzde yüz kadın olduğunu bildiğimiz emin olduğumuz kişiler hariç, hiçbir üye için garanti veremeyeceğimizden(zira anonim kullanıcı adları kullanılmaktadır) her selam verene telefon, sosyal medya hesabı, isim soyad, adres vermemenizde yarar var.

Erkek çıkmaz da saplantılı biri çıkar, sonradan kavga edeceğiniz tutar vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…