Şaka di mi?Yorgunluk stres yemek vs telaşı... Birbirinize sarıyorsunuz. Evde sıcak yemek olsa hiç iş olmasa kavga da olmaz bence.
Anlamadım sorunuzu. İnsanların içinde kavga etmiyorlar eve gelince de ev işleri günün stresi vs nedeniyle kavga ediyor olabilirler dedim. Şaka olacak ne dedim ki. Normal demedim kavgaya devam demedim. Evinizde işler olmasa oturur dinlenir stresinizi atardınız dedim.Şaka di mi?
Ben mi yanlış okudum acaba az önce?Anlamadım sorunuzu. İnsanların içinde kavga etmiyorlar eve gelince de ev işleri günün stresi vs nedeniyle kavga ediyor olabilirler dedim. Şaka olacak ne dedim ki. Normal demedim kavgaya devam demedim. Evinizde işler olmasa oturur dinlenir stresinizi atardınız dedim.
Evet yemek hazır olsa hiç iş olmasa dedim. Eve girip insan niye kavga eder. Yorgunum yemeği kim yapacak bana niye yardım etmiyorsun bu gömlek niye ütüsüz vs vsBen mi yanlış okudum acaba az önce?
Sıcak yemek olsa sorun olmaz dememiş miydiniz?
Yorgunluk stres yemek vs telaşı... Birbirinize sarıyorsunuz. Evde sıcak yemek olsa hiç iş olmasa kavga da olmaz bence.
Neyse...Evet yemek hazır olsa hiç iş olmasa dedim. Eve girip insan niye kavga eder. Yorgunum yemeği kim yapacak bana niye yardım etmiyorsun bu gömlek niye ütüsüz vs vs
Evlilikte kavgalar bu yüzden çıkıyor. Hayatta da böyle maç izlerken insanlar birbirini öldürüyor. Bir konuda çok yanılıyorsunuz. Bu benim hayat Görüşüm değil. Tahminim. Tekrar söylüyorum doğru demedim normal demedim. İnsanlar birbirine bana niye baktın diye hakaret ediyor desem bu benim hayat Görüşüm mü olacak? Dediğiniz gibi neyse...Neyse...
Sanırım hayat görüşlerimiz çok farklı.
Evde sıcak yemek yok diye,gömlek ütüsüz diye hakaret işittiğim adamla evli kalmam ben.
Hakaret, evden kovulma ve küfür olması için son noktaya gelmek gerek o da herhalde geri dönüşü olmayan hatalardan ileri gelir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?