Size de eşinizle böyle oluyor mu?Normal mi?

ya-sel

...Herkesin Karakteri Kaderidir...
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
21
34
18
merhaba hanımlar.
eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. iş yerinde veya dışarda gayet normaliz. arabada eve giderken de.

ama eve girince sanki üzerimizdeki ceketi çıkartır gibi o huzur sükunet gidiyor.
bi başlıyor tartışma, aman yarabbi hakaretler küfürler, evden kovmalar, restleşmeler bilmem ne .
yoruldum gerçekten

bu durum nasıl düzelir. neden olur. acaba bir iyi iş arkadaşıyız da iyi eş değil miyiz.
ev kabus resmen.

Tam tersi evde huzurlu olması gerekmez mi ?
Demek ki eşiniz göründüğü gibi birisi değil.
Allah yardımcınız olsun...

Sürekli günboyu birlikte olup; akşam da beraber eve girince tahammül azalıyor sanırım.
7x24 beraber olduğunuzu düşünürsek; normal.
Evlilik her dakika birlikte olup, canım cicim demek değil zaten.
Faydası olur mu bilmiyorum akşamları biraz ayrı takılın, az konuşun, ikinizde kendi kendinize ayrı vakit geçirin.
Böylesi daha sağlıklı.

Her akşam mı kontrolden çıkıyorsunuz?
Yoksa ara sıra iş yüzünden trafik ailevi meseleler ile kozlarınızı evde mi paylaşıyorsunuz
Tartışma evet ama küfür varsa anormal bir ilişki yaşıyorsunuz

Anlamadım sorunuzu. İnsanların içinde kavga etmiyorlar eve gelince de ev işleri günün stresi vs nedeniyle kavga ediyor olabilirler dedim. Şaka olacak ne dedim ki. Normal demedim kavgaya devam demedim. Evinizde işler olmasa oturur dinlenir stresinizi atardınız dedim.

Hakaret evden kovma hani ne bileyim bunlar oldugundan ben o evlilige pek umut beslemiyorum insallah duzelir ama ciddi manada konusun yada terapiste gidin arada saygi namina birsey kalmayinca imzadan ibaret oluyor evlilikler

Ben mi yanlış okudum acaba az önce?
Sıcak yemek olsa sorun olmaz dememiş miydiniz?

Ben mi yanlış okudum acaba az önce?
Sıcak yemek olsa sorun olmaz dememiş miydiniz?
Evet yemek hazır olsa hiç iş olmasa dedim. Eve girip insan niye kavga eder. Yorgunum yemeği kim yapacak bana niye yardım etmiyorsun bu gömlek niye ütüsüz vs vs
Yorgunluk stres yemek vs telaşı... Birbirinize sarıyorsunuz. Evde sıcak yemek olsa hiç iş olmasa kavga da olmaz bence.

Evet yemek hazır olsa hiç iş olmasa dedim. Eve girip insan niye kavga eder. Yorgunum yemeği kim yapacak bana niye yardım etmiyorsun bu gömlek niye ütüsüz vs vs
Neyse...
Sanırım hayat görüşlerimiz çok farklı.
Evde sıcak yemek yok diye,gömlek ütüsüz diye hakaret işittiğim adamla evli kalmam ben.
Hakaret, evden kovulma ve küfür olması için son noktaya gelmek gerek o da herhalde geri dönüşü olmayan hatalardan ileri gelir bence.

Evlilikte kavgalar bu yüzden çıkıyor. Hayatta da böyle maç izlerken insanlar birbirini öldürüyor. Bir konuda çok yanılıyorsunuz. Bu benim hayat Görüşüm değil. Tahminim. Tekrar söylüyorum doğru demedim normal demedim. İnsanlar birbirine bana niye baktın diye hakaret ediyor desem bu benim hayat Görüşüm mü olacak? Dediğiniz gibi neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…