Size de eşinizle böyle oluyor mu?Normal mi?

ilk once ben de öyle anlamıştım ama aslında iyi bir şey söylemis Cordelia . Yani eve gelince evin stresi yüzünden geriliyorsunuz diyor.misal evde bir yardımcı olmuş olsa kari koca uzanıp dinlenecekler. ama iki taraf da işten yorgun argın geliyor ve yemek yapmak evi düzenlemek bu yorgun iki insana kalıyor haliyle ve insan yorgunken başka bir iş yüklenince geriliyor. Ben mesela öyleyim. işten gelince evde kılımı kıpırdatmak istemiyorum evde biri varsa ona sarıyorum gibi gibi.
 
7 24 bir arada olunca arada özlemin olmaması kavga etmenize sebep olmaz arkadaşlar. Kimisi iş ortamında eşine kizamadigi için bilenir kimisi de sarılıp elini tutamadığı için bir an önce evine gitmek ister. Bu tamamen eşlerin genel anlaşmasıyla ilgili. Biz de beraber çalışıyoruz. Eve gelince yemeği hallediyorum. Eşim de bulaşık ve çayla ilgileniyor. Sonra hop dizi film tavla. Huzursuzluk çıkarmaya meyilli taraf kim acaba? Evde ya da işte sindiremediginiz ya da onun sindiremediği durumlar olabilir mi?
 
Sebep ne ???Evde daha huzurlu olur insanbence normal değil.
 
Yıllardır 7/24 beraberiz hiç normal değil yasadiginiz durum. Ne demek küfür, hakaret. Eve gelince kişiliği değişmez ki insanın .
 
Aynı birimde değil ama,aynı kurumda yıllarca çalıştık biz eşimle.Eve beraber döndüğümüzde,o kanepeye yayılıp dinlenirken benim ev ve yemek telaşım olunca bende gerilip dırdıra başlardım zaman zaman.Ama,hergün kavga ediyorsanız başka sıkıntılarınızda vardır muhtemelen.
 


Biz de dışarda hır gür.. adam kapıdan adımını attı mı kavga çıkarıyor kesin ağlatıyor pişman ediyor insanı. Sizinki stres kaynaklıdır.. dinlenmeden yemek telaşına düşmek.. bi tarafın belki iş yapmaması oturması.. her işi tek taraflı yüklenmek zorunda kalmak.... aynı anda eve gel adam otursun sen iş yap boşanma sebebi bence.. tabi sizin durum böyleyse diye düşündüm
 
Ya ayni sey bendede oluyor. Gun icinde ozluyorum onu cok. Eve bir geliyorum nevrim donuyor. Sirkeyle evi sil diyeni bile dinledim.
 
Evet kısaca yazdım ifade edemedim. Tşk ederim...
 
Ben esimle yakladik 6 ay ayni is yerinde ayni birimde calistim, tabii o zaman sevgiliydik :) bence ayni ayni is yerinde calismak iyi bir sey, gun boyunca nasil yoruldugunu,kosusturdugunu vs. gorebiliyor ve vicdan sahibi bir adamsa sana yorgunum dedigin zaman anlayis gosteriyor. Keske yine ayni is yerinde calissaydik, ucarak giderdim sabahlari :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…