- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Insalarla ilgili biris yapiyorum.gelen giden bir degil iki degil her tanistigim insan nereli oldugumu soruyor.şiveli konusan biri degilim. Normalde sorulur mu boyle hemen?ben daha once insanlarla ic ice bi is yapmiyordum.pek yabancilarla da konusmazdim.hani sorulur normaldir de ben mi bilmiyorum.ben kimseye nerelisin demem ya hu durduk yerde.
Üniversite okurken herkes birbirine nerelisin sorusuyla konuşmaya başladığı için normal hayatta soranlar tuhaf gelmiyorInsalarla ilgili biris yapiyorum.gelen giden bir degil iki degil her tanistigim insan nereli oldugumu soruyor.şiveli konusan biri degilim. Normalde sorulur mu boyle hemen?ben daha once insanlarla ic ice bi is yapmiyordum.pek yabancilarla da konusmazdim.hani sorulur normaldir de ben mi bilmiyorum.ben kimseye nerelisin demem ya hu durduk yerde.
Ben oturacağım kalkacagim insana sorarım nedense benim için önemli meselaInsalarla ilgili biris yapiyorum.gelen giden bir degil iki degil her tanistigim insan nereli oldugumu soruyor.şiveli konusan biri degilim. Normalde sorulur mu boyle hemen?ben daha once insanlarla ic ice bi is yapmiyordum.pek yabancilarla da konusmazdim.hani sorulur normaldir de ben mi bilmiyorum.ben kimseye nerelisin demem ya hu durduk yerde.
Sanırım ınsanlarla ıletısım olan bi işte calısıosunuz.Bu sebepten dolayıda sızınle daha ıyı ıletısım kurmak ıcın soruyo olabılırler?Insalarla ilgili biris yapiyorum.gelen giden bir degil iki degil her tanistigim insan nereli oldugumu soruyor.şiveli konusan biri degilim. Normalde sorulur mu boyle hemen?ben daha once insanlarla ic ice bi is yapmiyordum.pek yabancilarla da konusmazdim.hani sorulur normaldir de ben mi bilmiyorum.ben kimseye nerelisin demem ya hu durduk yerde.
Bu yorumdan sonra soyleyecek birsey yok bence. En mantikli en düzgün cevap.Evet soruluyor bu; karşınızdaki kişinin sizinle ortak bir konu bulup oradan sohbeti devam ettirme amacıyla yaptığı bir şey sadece. Ergen veya kaba biri değilseniz sana ne ya da nüfus müdürü müsün diye cevap vermez, memleketinizi söyler karşınızdakinin muhabbeti sürdürme çabasını kolaylaştırırsınız. Hele iş hayatında insanlarla birebir, yüzyüze iş yürütüyorsanız bu soruları her daim duyarsınız, çok fazla özel hayata girmeden cevaplamak müşterinizle aranızda bir sıcaklık kurmayı kolaylaştırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?