- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.815
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
-
Sen neden sorulmasindan rahatsiz oluyosun Doğulumusun
Hayir degilim.ama dogulu batili ne farkeder.ben doguda yillarca da kaldim cok guzeldir dogu.ben normal mi ben mi anormalim diye merak ettim herkes israrla sorunca.hani tipim mi karakteristik acaba diye.bir de alakasiz bi sekilde gocmenlere benzetiliyorum ki saclarim siyah gozlerim.kahverengi.bana cok garip geliyo bu durum.
En nefret ettigim soruydu hala da oyleKimseye sormam bana sormasinlar diye
O kadar karmasik bir memleket durumumuz vardi ki aciklama yapmak bile yoruyordu. Babam ogretmendi. Zamanla yukseldi. Her 5 6 yilda bir yer degistirdik. Babam baska yerde dogmus,cok baska bir yerde buyumus ama kutugumuz baska yerde. 4 kardesiz hepimiz farkli illerde dogmusuz bir de.
Atandigimda ozlukteki memur nerelisin dedi bana. Ben de babamin dogdugu yeri soyledim. Babam da sorana orayi diyor sonucta. Ama kimlikte antep yaziyor dedievet ama babam orda dogmus,o yuzden orayi soyluyorum dedim. E baban nerde buyumus sonucta dogdugu yer degil doydugu yer memlekettir dedi. Babam adanada buyumus. Orda okumus dedim. Sen nerde dogdun dedi. Istanbul dedim. Annen nereli peki dedi acikladim acikladim. Asla tatmin olmadi Artik kimse sormasin istiyorum bu soruyu. Cocuklugumun en buyuk sorunuydu. simdi bir de evlendim. Esim baska bir memleketten. Bu sefer de kocan nereliyse oralisin diyip duruyorlar Artik soranlara kisa yoldan aslen antepliyim diyorum. Baska soru sormalarina musade etmiyorum
Yok kiz babam baska yerde dogmusHahahahahahaha beynim yandı ve bende merak ettim.Kizma cok değişik geldiama simdi sen anteplimisin adanalı mi baban adanadami doğmuş hahahahahhaha ayy
Cok normal sormalari bence.bizim özümüz buInsalarla ilgili biris yapiyorum.gelen giden bir degil iki degil her tanistigim insan nereli oldugumu soruyor.şiveli konusan biri degilim. Normalde sorulur mu boyle hemen?ben daha once insanlarla ic ice bi is yapmiyordum.pek yabancilarla da konusmazdim.hani sorulur normaldir de ben mi bilmiyorum.ben kimseye nerelisin demem ya hu durduk yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?