Size de oluyo mu yoksa hep tesadüf mü

dadaloglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
491
1.175
33
Merhaba umarım derdini seveyim demezsiniz ya ahaha.

Bugün kafamı dinleyeyim diye sessiz ve bomboş bi mekana gidip oturdum. Yarım saat içinde mekan doldu. Ne zaman boş bi yere gidip otursam aynı şey. Güya kafa dinleyecektim. Bunun psikolojik olarak bi sebebi mi var acaba, internette aradım bulamadım. Sizin de aynı şey başınıza geliyo mu?
😅😅

Bende ne zaman bir yere alış veriş için girsem
Boş dükkan doluyor
Ayağım uğurlu diyorum ✌
Kısmetli hatunum🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Derdini seveyim 😂😂😂

Hani bugün hafta sonu ya, millet dışarı falan çıkıyor. Ondan olmasın sakın kalabalık?
Ya bomboş sessiz diye bu yeri gözüme kestirmiştim. Yandaki mekanlar doluydu, özellikle burayı seçmiştim. Şimdi gümbür gümbür müzik başladı 🤦‍♀️

Bana da aynı oluyor biliyor musun. Nereye gitsem ora dolar.esimle hep bunun muhabbetini yapariz ne var bizde diye😃

Bizde yemek yemeye bi mekana oturacaktık eşim şuraya oturalım dedi ben yok ya bomboş baksana dedim boş olunca herşey bayat zannediyor insan 🥴
Oturduk sipariş verdik yarım saat içinde boş masa kalmadı 😀 ayağımızı sürttük dedik geçtik
Geçen de tv izliyordum az sonra telefon çalacak gibi hissettim ve 2 dk geçmeden çaldı
Ama hiç mistik güçlerim olduğunu düşünmedim 😆

Bende kafa dinlemek için gidip bir yere oturamıyorum zamanım yok hiç Buda benim derdim😁

Ya ben de onu diyorum işte. ya keramet bende ya da insanlar dolu yere gitme eğilimi gösteriyorlar ama buna ilişkin araştırma bulamadım 😂😂😂
Tesadüf kuzum çokta üzerinde durma
Yada mekan sahibine şey mi desek müşteri garantili müşteriyim indirim istiyorum😉😂

Bana da aynı oluyor biliyor musun. Nereye gitsem ora dolar.esimle hep bunun muhabbetini yapariz ne var bizde diye😃
Bizde yemek yemeye bi mekana oturacaktık eşim şuraya oturalım dedi ben yok ya bomboş baksana dedim boş olunca herşey bayat zannediyor insan 🥴
Oturduk sipariş verdik yarım saat içinde boş masa kalmadı 😀 ayağımızı sürttük dedik geçtik
Geçen de tv izliyordum az sonra telefon çalacak gibi hissettim ve 2 dk geçmeden çaldı
Ama hiç mistik güçlerim olduğunu düşünmedim 😆
Aslında bunu işe dökeceksin, boş mekanlara gidip bana bir kahve yemek vs ısmarlayın mekan yarım saate tam kapasite olsun diye ahaha😂😂😂

Bir değil iki değil hep aynı şey çünkü 😅

Merhaba umarım derdini seveyim demezsiniz ya ahaha.

Bugün kafamı dinleyeyim diye sessiz ve bomboş bi mekana gidip oturdum. Yarım saat içinde mekan doldu. Ne zaman boş bi yere gidip otursam aynı şey. Güya kafa dinleyecektim. Bunun psikolojik olarak bi sebebi mi var acaba, internette aradım bulamadım. Sizin de aynı şey başınıza geliyo mu?
😅😅
Ay kız derdin derdim olsun bas parayı kapat mekanı 😅 ayağınızı sürüyerek gitmişsinizdir 😂

Bende de hep havuzda oluyor annamm bomboş ne güzel dememe kalmadı kaynımla karşılaştım havuzda oğluyla gelmiş eşi de olmadan yengeeee ulan dedim bir rahat yok be

Bence bunun psikolojide bir adı olmasa da halk dilinde bir adı var;kendini fasulye gibi nimetten saymak 🤷‍♀️ O kafelerin haftasonu o kadar müşterileri olmasa zaten devren kiralığa dönüyorlar

Evet oluyor. Hatta pazarda bile bomboş tezgaha gidiyoruz, iki dk da kolumuzu kıpırdatamayacak kadar etrafımız doluyor. Bi yandan gurur da duyuyo insan hani 🤣

Back
X