• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size gore ??????

arkadaşın çok yanlış düşünüyor ama ailelerin her kavgada araya girip kızlarının/ogullarının boşanabileceğini hatırlatması hiç doğru değil. şimdi düşün aynı kavgada kayınvaliden, oğlumuz naparsa yapsın biz arkasında oluruz gerekirse yeni gelin de buluruz dese ne hissederdin.

şimdi eşin ailenden boşyere nefret edecek. aileleri iş tam ciddiye binmeden evliliğinize karıştırmayın. :34:

bana görede ailenin tavrı dogru
neden mi çünkü erkekler sahipsiz kadınları daha çok ezerler
gidecek yeri yok bana muhtaç diye
bir erkekte kaybetme korkusu olacakki karısının kıymetini iyice anlayacak
bana göre arkadaşının düşüncesi yanlış

Katiliyorum :)

Benim annem ve babam dugunden once kv ve kp'e demis kizimizi veriyoruz ama bu demek degil ki asla geri gelemez diye. Ben ustelik yurt disindan gelin geldim turkiyeye. Allah razi olsun ne esim ne ailesi oyle coook buyuk bir sorun yasamadik o noktaya gelecek kadar. İlla ki kv ile atismalar anlasmazliklar oluyor. Ama hersey sinirinda ve seviyesinde yasaniyor.

Fakat esimde biliyor ki olasi bir durumda babam ve ailem daima arkamda...

kizlar bi sorum var. Biz esimle daha once bi tartışma yasadik ve is büyüdü büyüdü ailem dedki ; biz kizimiz ne larar verirse versin arkasındayiz . Kimseye mecbur degil .. Dediler. Sonra problem halloldu ama simdi benm kafami takildi. Gecen gun arkadasim dediki ailen sana sahip çıkarak iyi yapmamis . Simdi esin hep ya bi yanlisimda karimi benden alirlarsa korkusuyla yaşayacak. Cunku o da biliyorki ailen arknda.. Vede sana hic acimayacak bisey olursa bu nolur napar gariban demeyecek dedi.. Ya bana gore ailemin tavri dogru.... Ama ya hakliysa...............????? Erkekler boyle durumlarda gerçekten nasil düşünürler sizce ??

ne alaka bu arkadaşın dostmu arkadaş mı????
Ailenin arkanda olması seni daha güçlü kılacak
iyi yapmışlar öle demişler
ne diceklerdi

sen ne istersen yap oğlum bizim kızda bizde razı gelir
para verme dışarı salma bize salma hor gör!!!

Iyi yapmışlar çok iyi yapmışlar en güzelini yapmışlar arkadaşını gözden grçir bacımm
:47:

sen o arkadaşınla irtibatı kes beyincik dumuru yaşıyo o

çok güldüm valla güzel yazmışsın.
o arkadaşın çok ilginç bir kişilikmiş ya.aman kocam acısın beni evden atmasın.zavallıcık ortada kalmasın desin de sığınayım yanına.böyle bir durumda olacakmışsın öyle mi.esas ailenin arkanda olduğunu gördüğü çok iyi olmuş.

ailenin davranışı doğru onlar arkanda olmayacak da kim olacak.
arkadaşında ne kadar saçma düşünmüş öyle..

bence aileni öpte başına koy.bende eşimle kv ile çok sıkıntılar yaşadım il başta ailem hep aramızı yaptı kızım düzelir dediler durdular.eşimde en ufak bi isteğimde sıkıştığında babanı ararım nasılsa o düzeltir seninle konuşur demesin mi. kvde üçük bi olay olsa çocu gibi senle konuşmam aileni çağır derdi batım olmuyor ailemi aldım karşıma hep iyi olmaya çalışmayın iyi desinler diye beni ezdirmeyin dedim sonra babam eşimle bi konuşma yapmış senin eşin olabilir ama benim kızım hep arkasındayım çok şans verdim ama artık ben karışmıycam kızımın arkasındayım dmiş ogün bugündür kimse babamı çağırmıyor tartışınca ve kaybetme korkusundan adam gibi kendi düzeltiyor herşeyi.yani bırakın arkadaşınız ezikliği sevsin siz halinize şükredin ailenize hürmetler...

Arkadaşın saçmalamış.

Bir insanın ailesi tabiki arkasında olacak, olacak ki karşındaki nasıl bir kayaya çarptığını anlayacak.

Kizlar bi sorum var. Biz esimle daha once bi tartışma yasadik ve is büyüdü büyüdü ailem dedki ; biz kizimiz ne larar verirse versin arkasındayiz . Kimseye mecbur degil .. dediler. Sonra problem halloldu ama simdi benm kafami takildi. Gecen gun arkadasim dediki ailen sana sahip çıkarak iyi yapmamis . Simdi esin hep ya bi yanlisimda karimi benden alirlarsa korkusuyla yaşayacak. Cunku o da biliyorki ailen arknda.. vede sana hic acimayacak bisey olursa bu nolur napar gariban demeyecek dedi.. ya bana gore ailemin tavri dogru.... ama ya hakliysa...............????? Erkekler boyle durumlarda gerçekten nasil düşünürler siZce ??

şahsen eşimin bana acıdığı için benden ayrılmaması istediğim son şey olurdu. ben ya da bir kadın o kadar aciz mi." bu gariban napar?" neden gariban olsun ki. ondan önce hayat nasıl varsa ondan sonra da öyle ya da böyle devam edecek.. belki daha güzel olacak. annenin babanın arkanda olduğunu bilmesinde ne sakınca var. sonuçta onlar senin annen baban. ben erkek olsam kızını kollamayan aileye saygı duymazdım. böyle olması daha iyi. ama sorun şu ki; o noktaya gelmemeye çalışın.

Kizlar bi sorum var. Biz esimle daha once bi tartışma yasadik ve is büyüdü büyüdü ailem dedki ; biz kizimiz ne larar verirse versin arkasındayiz . Kimseye mecbur degil .. dediler. Sonra problem halloldu ama simdi benm kafami takildi. Gecen gun arkadasim dediki ailen sana sahip çıkarak iyi yapmamis . Simdi esin hep ya bi yanlisimda karimi benden alirlarsa korkusuyla yaşayacak. Cunku o da biliyorki ailen arknda.. vede sana hic acimayacak bisey olursa bu nolur napar gariban demeyecek dedi.. ya bana gore ailemin tavri dogru.... ama ya hakliysa...............????? Erkekler boyle durumlarda gerçekten nasil düşünürler siZce ??

arkadaşın saçmalamış,ailenın tavrı olması gereken bir durum ve kocan kolay kolay ezemez senni çünkü biliyor ki ailen arkanda biliyor ki ben bu kızı üzsem çeker gider kaybetme korkusu düşmüştür bence kocana ve daha dıkkatlı davranacaktır bundan sonra..ayrıca asıl arkadaşının tabiriyle söylüyorum gariban gibi görürse tepene çıkar nasıl olsa bir yere gidemez bana mecbur dşüncesi olur kafasında..ailenın ellerınden öpüyorum

Arkadaşın tabi ki saçmalamış...

Ailen çok doğru davranmış.Eşin de ayağını denk alsın saygılı olsun işte..Senin ona muhtaç bir zavallı olmadığını anlasın.

Arkadaşın ezik olmayı tercih ediyorsa kendi bilir.. Böyle düşünen bir kadın??!! Hey Allahım :37: :19:

Daha neler duyacağız bakalım... Arkadaşınızın düşünce yapısına anlam vermek imkansız. Doğrusu on yıl düşünsem böyle bir mantık yürütülebileceği aklıma gelmezdi.

Ailenize helal olsun. Eşiniz korku yaşayacak elbette ve davranışlarına çeki düzen verecek. Size ters bir laf etmeden önce durup düşünecek.

Karım ailesinin umrunda değil, nasılsa bana muhtaç, döverim de söverim de dese arkadaşınız mutlu mu olacakmış. Kusura bakmasın, bu iyi niyetli olmak değil, Ya kafası çalışmıyor ya da kötü niyetli. Siz daha iyi bilirsiniz ama bu arkadaştan kimseye hayır gelmez gibi hissettim.

Son düzenleme:
Ailenin tavrı doğru tabi. Hatta şükret böyle ailen olduğu için. Ayrıca arkadaşının bahsettiği, sahipsiz kadına acıyacak, koruyacak, duyarlı, merhametli.... erkek modeli var mıdır ? varsa nerededir ? çok merak ettim.

bence arkadasin senin durumunu kiskanmis ve sacmalamis. kendisi nin ailesi atmis ezmis heralde. bir erkegin karsisinda ailem var demek ne buyuk onurdur. esler ona gore ayagini denk alirlar. hem erkeklerde okadar kolay vazgecmiyorlar sonucta onlarinda yuvasi. her erkek kestirip atmiyor yani ailesi arkasinda olsun olmasin karisini ezmek sevmeyen degersiz goren kocalarin isidir bana gore. sonucta aileni tebrik ederim sende dik dur herzaman o arkadasindanda uzak dur herseyi anlatma. benim ailemde dort dortlukdur allaha sukur...

Back
X