• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size gore ??????

eşiniz size acıyacakmış siz de mutlu mu olacakmışsınız. arkadaşınızla irtibatı kesin bence. mantıklı düşünemediği belli. ailenizi de ayakta alkışlıyorum. tüm kadınların böyle aileleri olsa da kadınlarımız dimdik ayakta durabilse.

Kizlar bi sorum var. Biz esimle daha once bi tartışma yasadik ve is büyüdü büyüdü ailem dedki ; biz kizimiz ne larar verirse versin arkasındayiz . Kimseye mecbur degil .. dediler. Sonra problem halloldu ama simdi benm kafami takildi. Gecen gun arkadasim dediki ailen sana sahip çıkarak iyi yapmamis . Simdi esin hep ya bi yanlisimda karimi benden alirlarsa korkusuyla yaşayacak. Cunku o da biliyorki ailen arknda.. vede sana hic acimayacak bisey olursa bu nolur napar gariban demeyecek dedi.. ya bana gore ailemin tavri dogru.... ama ya hakliysa...............????? Erkekler boyle durumlarda gerçekten nasil düşünürler siZce ??

Hic bir erkek bu korkuyla yasamaz, merak buyurmasın kimse.

Bence aileniz en guzelini yapmis.

Ben kizimin gozumun icine bakicam, benim kiymetlim bir yuva kurmak isteyecek ve esi onun canina okuyacak. ( Bunu sizin durumunuzla alakali yazmadim sanirim annelik ic gudulerim kabardi :1:).

Inanin esinin ailesi karisinin arkasinda durmadiginda bunu oyle kullanan erkekler var ki. Sizin arkanixda aileninizin oldugunu bilmesi daha iyi, kaybetme korkusunun olmasi iyidir. Arkadasiniza hicbir sekile katilmiyorum.

Zaten bu gariban gidecek yeri yok deyip de sizi dusunecek bir tipse ayrildiktan sonra da sahip cikar, uzmez; ya da siz evindeyken o da kendine ayri hayat kurar. E her durumda da uzulen siz olursunuz.

Kizlar bi sorum var. Biz esimle daha once bi tartışma yasadik ve is büyüdü büyüdü ailem dedki ; biz kizimiz ne larar verirse versin arkasındayiz . Kimseye mecbur degil .. dediler. Sonra problem halloldu ama simdi benm kafami takildi. Gecen gun arkadasim dediki ailen sana sahip çıkarak iyi yapmamis . Simdi esin hep ya bi yanlisimda karimi benden alirlarsa korkusuyla yaşayacak. Cunku o da biliyorki ailen arknda.. vede sana hic acimayacak bisey olursa bu nolur napar gariban demeyecek dedi.. ya bana gore ailemin tavri dogru.... ama ya hakliysa...............????? Erkekler boyle durumlarda gerçekten nasil düşünürler siZce ??

Ailenin arkanda olmasinin nesi yanlis ki ? ailen sahip cikmasa esin diyecek nasil olsa bana mecbur ne yaparsam yanimda olacak diyecek ve seni kaybetme korkusu olmayacak..
ama simdi ailenin arkanda oldugunu bildiginden daha dikkat eder seni kaybetmek istemiyorsa biraz daha dikkat eder hal hareketlerine..
tartisma her ailede oluyor onemli olan dozunu kacirmamak arkadasin birseyleri yanlis anlamis sanirim.. :26:

sahipsiz oldugunu anlasaydı eşin kafasına göre takılırdı.
bılıyor sahıpsız değilsin, ona göre adımlarına dıkkat eder
kaybetme korkusu varsa insan olur.
sen bır daha o arkadasından fikir alma :1:

ailen en guzelını soylemış. erkek bana muhtac dıye duşunurse yapmadığını bırakmaz. erkekte kaybetme korkusu olmalı bıraz. ailemızın arkamızda olduğunu mutlaka bılmelı kocalarımız. nıye bıze acısınlar kı ya...acıncak neyımız var bızım.

bakış açısı farklı :) ama yanlış, garip bir fikir. aileniz doğru olanı yapmış.

bence ailenizin tutumu çok doğru ve gerçekten çok sanşlısın. arkadaşın da baya saçmalamış yani.ne yani eşin sana acımalı mı acıdığı için mi iyi davranmalı.

Asıl kızın ailesi kızlarının arkasında durmadığında "Nasıl olsa bir yere gidemez." diye düşünmeye başlıyorlar. Siz oyuncak değilsiniz ki aileniz aklına estiğinde gelip sizi alsın? Sadece siz mutsuz olursanız ve evliliğinizi bitirmek isterseniz arkanızda duracaklar. Zaten erkekler "eşimi benden alırlar" diye evham yapmaz genelde ama mutsuz olduğunuzda gidebileceğiniz aklının bir köşesinde duracaktır - ki bu da iyi bir şeydir.

arkadaşın sağlam saçmalamış. ne yani eşin seni aciz görüp mü iyi davranmalıymış. tabii ki ailenin arkanda olması ve eşinin bunu bilmesi iyi.

Alakasi yok
Ailen arkanda olmasaydi , ne yaparsam yapayim gidecek kimsesi sahiplenecek kimsesi yok diye istedigini yapabilirdi size..
Cogu bayana gore sanslisiniz .

İlk once o arkadasina slmlar;) warmi boyle sacmalik ailen iyikide arkanda olmus destek cikmis erkeklerde acima duygusu sadakat vs yok gitmek istedilermi yada birakmak istedilermi birakilar gozunun yasina bakmadan hemde ne guzel keske korku olsa esinin icinde olsada birdaha kavga cikmadan once iki kere dusunse

Arkadaşınız resmen saçmalamış. Ne yani erkekler düşünüyor mu sank bu gariban ne yapar nereye gider diye tam tersine ailesi arksında olmayan insanı erkekler ezer de ezer, ailesi ses çıkarmadıkça aman kızım yuvam bozulmasın aman kızım erindir erkeğindir otur evinde dedikçe o erkekte nasılsa ailesi bunu savunmyor, bana da hatalarımda hesap soran yok ibldiğimi okurum der hem eşiniz bu gariban bir yere gidemez diye yanınızda kalsa bu güzel birşey mi eşiniz sizi sevdii için yanınızda olsun acıdığı için değil ve aileniz de eşinizin gözünü korkutsun, kızımız boşanmakta istese arkasındayız desinler ki bu kadın bana bağımlı değil ayrılırsak haytına bakar deyip kendine çeki düzen versin yoksa anne babanız olayı kapatıp sürekli aranızı yapmaya etliye sütlüye karışmamaya başlarsa eşinizde hatalarından asla ders almaz.

Kesinlikle ailen çok iyi yapmış,erkek sahipsiz eş görmesin bütün kötülüğü yapar.
Benim ailemde herzaman söyler eşimin bişey yapmasına gerek kalmadan.benim kızım kıymetliidir arkasında kapı gibi alesi var der.
Eşim çok iyi bilir yapacağı şeylerin sonucunda başına ne geleceğini.
:ssz:

ailenizin arkanızda durması iyi elbette ama keskin cümleleri sevmiyorum ben.. "kimseye mecbur değil" tarzı cümleler çok doğru gelmiyor bana.. Nihayetinde mecbur olduğumuz için değil, sevdiğimiz için evleniyoruz.. Yarın eşinizin ailesi de sizin için aynı cümleyi kurarsa bu savaşın bir kazananı olmaz.. Naçizane tavsiyem her tartışmayı ailenize aktarmayın, eşinizi ailenizle bu şekilde yüz-göz etmeyin.. Bunu söylemeden de arkanızda olduklarını hissettirebilirler :34:

Arkadasina ailesi sahip cikip arkasinda durmadigi icin mi,esi acimista onunla evlenmis acaba...yani arkadasin esine muhtac oldugu icinmi.ne sacma bir dusuncedir.yani esin sana acisa demeyeyim de,seni dusunse zaten sana yanlis yapmaz...yapamaz...

Back
X