• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size hakaret edene çocugunuzu gosterir misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi trg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

trg

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
40
3
13
43
Hayirli akşamlar herkese biz esimle ailesinden dolayı sorunlar yaşayarak evlendik düğün gününde dahi olaylar çıkardılar hep sustum ama hakaret etmeleri bardağı taşırdı ve ben görüşmeme kararı aldım ben çanakkalede yaşıyorum ailem ve esimin ailesi antalyada is dolayısıyla burdayız ve antalyaya yerlesecegiz ben hamileyim ve cocuğumu o aileye gostermke istemiyorum eşim de sen görüşme ama ben görüşürüm sonuç olarak ailem diyor çocuğu da görmek hakları diyor siz olsaydınız ne yapardiniz

Sorun senin ve onlarin arasinda.
Cocukla tehtit hic hos bir durum degil , sen gorusme ama torunlarini gormek en dogal haklari..

Eşiniz doğru söylüyor sonuçta ailesi, çocuğunuz da onların torunu, elbette görmeye hakları var. Sonuçta dertleri sizle, çocukla değil.

Doğru haklısınız yalnız cehenneme kadar gitsin allah belasını versin Vs gibi beddualar etmiş bir aile

Az buz hakaret değil aileme söyledikleri namusuna laf uzatacak kadr laf soylediler

eşinin görüşmesine karışamazsın ama çocuğununkine karışırsın, hakaret görüşmemek için çok büyük bir nedendir, ben bir evlat olarak anneme hakaret etmiş bir akraba ile görüştürülmek istemezdim, bu dedem, büyükannem olsa bile..

haklıdırlar, haksızdırlar bu hiç önemli değil, hakaret etmişlerse önce özür dilemeliler torunlarının annesinden !!!

Kişisel meselene çocukları karıştırma bence.
Anneanne ve dedesiz büyümesin çocuklar.

Gormeleri hakki.
Ondan ayri bi anne cocuklarinin kinci ve dusmanlik duyarak buyumesini istemez.
Cocugunuza ilk olrak nefreti ogretmeyin bence.
Kocanizin aile size kotu davransa bile siz asla kotulemeyin babaannesini ve dedesini.

Ben görüşüyorum ve hiç bir zaman da gorusmeyecegim esim çocuğumuzla onlara ziyarete gittiğinde ya çocuğuma da hakaret ederlerse ya da bana karşı doldururlarsa

O sadece sizin degil ayni zamanda eşinizinde çocuğu ve ailesine götürüp göstermek en tabii hakkı.

Sadece sizin değil eşinizinde çocuğu. Tabiki eşiniz ailesinin görmesini isteyecektir. Bu durum sinirinizi her ne kadar bozsa da ne yazık ki yapacak bi şey yok.

Gitti kavga ettiler sonra da babam dedi hayatından çıkarmadı bana sen görüş Vs diye baskı yapmıyor ama bana yetmiyor

Sizce anormal bir durum mu nefret ediyorum eşimle olan tek sorunumuz atlatamiyorum ailesini

Doğru haklısınız yalnız cehenneme kadar gitsin allah belasını versin Vs gibi beddualar etmiş bir aile
Bence eşiniz görüşsün çocuğu da gösterin ama çocuğunuza ve yetiştirilme tarzına müdahele etmelerine izin vermeyin. Mesafeli olarak sadece sevmelerine izin verin. Onaylamadığınız bişey yaptıkları takdirde sürekli uyarın.

Size karşı saygısızlıkları çok büyükse ve hala devam ediyosa o çocuğun sadece oğullarının çocuğu olmadığını da bilmek zorundalar. Her canları istediklerinde sizi hiçe sayarak ta çocuğu göremezler

O cocuk senin cocugun oldugu kadar esinin de cocugu, kocana boyle bi yasak koyamazsin. Aile sana saygisizlik etmis, torunlarina bi kotulukleri olmamis

Esin senin ailene gostermek istemeseydi tepkin ne olurdu? Ayrica sorun torun-babaanne dede arasnda degil sizinle alakali.

Sorun senin ve onlarin arasinda.
Cocukla tehtit hic hos bir durum degil , sen gorusme ama torunlarini gormek en dogal haklari..

Eşiniz doğru söylüyor sonuçta ailesi, çocuğunuz da onların torunu, elbette görmeye hakları var. Sonuçta dertleri sizle, çocukla değil.

Eşiniz haklı.Siz görüşmeyebilirsiniz ama eşinizi ve torunlarını görmek en doğal hakları.

Kişisel meselene çocukları karıştırma bence.
Anneanne ve dedesiz büyümesin çocuklar.

Gormeleri hakki.
Ondan ayri bi anne cocuklarinin kinci ve dusmanlik duyarak buyumesini istemez.
Cocugunuza ilk olrak nefreti ogretmeyin bence.
Kocanizin aile size kotu davransa bile siz asla kotulemeyin babaannesini ve dedesini.

ama bazı insanlar da hiç çekinmeden dolduruyor çocukları kendi öz annesine-babasına karşı bile
hani bebekken neyse de
çocuklar yıpranıyor bazen, etkileniyor böyle durumlarda
"senin annen ...." diye başlayan neler söylüyorlar çocuğu soğutmak için

ben olsam, hakaret, beddua eden, beni sevmeyen insanlarla çocuğumun ben olmadan görüşmesini istemezdim
çok istiyorlarsa buyursunlar size gelsinler
görsünler, gitsinler

Back
X