Keşke senin gibi düşünebilsem onun için cabaliyorsun inan canimo onların saygısızlığı ablacım üstelik büyük terbiyesizlik canını sıkma sen yinede ama boşver görüşsün ilerde büyüyünce sana arka çıkar seni korur onlara karşı hep .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke senin gibi düşünebilsem onun için cabaliyorsun inan canimo onların saygısızlığı ablacım üstelik büyük terbiyesizlik canını sıkma sen yinede ama boşver görüşsün ilerde büyüyünce sana arka çıkar seni korur onlara karşı hep .
Keşke senin gibi düşünebilsem onun için cabaliyorsun inan canim
o aile psikopat olabilir fakat, çocuğunun babasıyla görüşmesine izin vermen, babaya yapılan bir iyilik değil; çocuğuna yapılan bir iyilik. cocuğun baba eksikliğini hissetmemeli. bu konuda duyarlı olursun umarımHayirli akşamlar herkese biz esimle ailesinden dolayı sorunlar yaşayarak evlendik düğün gününde dahi olaylar çıkardılar hep sustum ama hakaret etmeleri bardağı taşırdı ve ben görüşmeme kararı aldım ben çanakkalede yaşıyorum ailem ve esimin ailesi antalyada is dolayısıyla burdayız ve antalyaya yerlesecegiz ben hamileyim ve cocuğumu o aileye gostermke istemiyorum eşim de sen görüşme ama ben görüşürüm sonuç olarak ailem diyor çocuğu da görmek hakları diyor siz olsaydınız ne yapardiniz
ama bazı insanlar da hiç çekinmeden dolduruyor çocukları kendi öz annesine-babasına karşı bile
hani bebekken neyse de
çocuklar yıpranıyor bazen, etkileniyor böyle durumlarda
"senin annen ...." diye başlayan neler söylüyorlar çocuğu soğutmak için
ben olsam, hakaret, beddua eden, beni sevmeyen insanlarla çocuğumun ben olmadan görüşmesini istemezdim
çok istiyorlarsa buyursunlar size gelsinler
görsünler, gitsinler
Tum sevdiklerinize yakin olma fikri guzel ama ayni zamanda diger tarafada yakin olma fikri,hele ki sizin gibi bir durumda gercekten caydirici olabilirdi benim icin.allah kolaylik versin ne deyim.Çünkü ailem bütün çevrem orada buraya adapte olamadım bütün sevdiğim insanlar orda burda yalnızım özellikle de ailemin orda olması için donecegiz
Eşime değil ailesine dedim eşimle bir sorunum yoko aile psikopat olabilir fakat, çocuğunun babasıyla görüşmesine izin vermen, babaya yapılan bir iyilik değil; çocuğuna yapılan bir iyilik. cocuğun baba eksikliğini hissetmemeli. bu konuda duyarlı olursun umarım
Eşimle beraberiz bu bir ikincisi Size kalkıp soyu sopu belli değil dese allahın belası dese cehenneme git dese üstelik bunları ailene söylese ve esin için sussan ailen senin mutluluğun için sussa ve hiç bişi olmamış gibi devam etmelerine tepki olarak gorusmemeyi seçsen enayi kim olurduSen cocugu tek basina yapmiyorsun di mi? Babasi ne oluyor ? Dis kapinin dis mandali mi? Benim esim ikimizin cocugunu benim aileme gostermicek he oyle mi? Yok oyle dunya. Cocugu beraber yapalim ama sadece onun ailesi gorsun. Enayi mi karsidaki insan?
Kaldı ki çocuğu esimin ailesiyle yapmadım. Onlarla yapılacak herşeyde beni yüz üstü bıraktılarSen cocugu tek basina yapmiyorsun di mi? Babasi ne oluyor ? Dis kapinin dis mandali mi? Benim esim ikimizin cocugunu benim aileme gostermicek he oyle mi? Yok oyle dunya. Cocugu beraber yapalim ama sadece onun ailesi gorsun. Enayi mi karsidaki insan?
Eşimle beraberiz bu bir ikincisi Size kalkıp soyu sopu belli değil dese allahın belası dese cehenneme git dese üstelik bunları ailene söylese ve esin için sussan ailen senin mutluluğun için sussa ve hiç bişi olmamış gibi devam etmelerine tepki olarak gorusmemeyi seçsen enayi kim olurdu
Kavga etti ama sonra ailem dediPardon pardon anlamadim esin senin mutlulugun icin mi sustu? Suan cok mu mutlusun? Esin agzini acip iki kelam edemedi mi?
Sen görüşmeyebilirsin zaten ama torunuyla sorunları olmaz zaten,göstermezsen eşin haklı olarak sana tepki gösterir.Eşimle beraberiz bu bir ikincisi Size kalkıp soyu sopu belli değil dese allahın belası dese cehenneme git dese üstelik bunları ailene söylese ve esin için sussan ailen senin mutluluğun için sussa ve hiç bişi olmamış gibi devam etmelerine tepki olarak gorusmemeyi seçsen enayi kim olurdu
Sen cocugu tek basina yapmiyorsun di mi? Babasi ne oluyor ? Dis kapinin dis mandali mi? Benim esim ikimizin cocugunu benim aileme gostermicek he oyle mi? Yok oyle dunya. Cocugu beraber yapalim ama sadece onun ailesi gorsun. Enayi mi karsidaki insan?
öncelikle uslubunuz çok kaba
ikincisi, konu sahibine hakaretler - beddualar eden bir babaanne - dedenin bu kadar sert savunulmasını da hiç anlamdıramadım.
görüşmesinler demiyorum dikkat ederseniz, konu sahibi yokken görüşmesinler
bence sizin anneniz babanız da eşinize hakaret beddua etse
eşiniz de rahatsız olur
Sizinle aranızdaki problem, sizinle aranızdaki problemdir. Çocuğun bu problemlerle alakası yok ve iki tarafıda böyle birşeyden mahrum bırakmanız bencillik olur. Ve hakkınız da yok buna.Hayirli akşamlar herkese biz esimle ailesinden dolayı sorunlar yaşayarak evlendik düğün gününde dahi olaylar çıkardılar hep sustum ama hakaret etmeleri bardağı taşırdı ve ben görüşmeme kararı aldım ben çanakkalede yaşıyorum ailem ve esimin ailesi antalyada is dolayısıyla burdayız ve antalyaya yerlesecegiz ben hamileyim ve cocuğumu o aileye gostermke istemiyorum eşim de sen görüşme ama ben görüşürüm sonuç olarak ailem diyor çocuğu da görmek hakları diyor siz olsaydınız ne yapardiniz
Uslubumda bir sakinca gormuyorum. Kendisine beddua hakaret edilirken esinin ve kendisinin eli armut toplamiyordu degil mi? Ne demek esim mutlu olsn diye sustum. Oyle bir dunya yok. Bayan kendi gururunu sokakta bulmadi tabi ki de sesini cikartmaliydi en buyuk hatayi orda yapmis.
Bayan, siz olsaydiniz ne yapardiniz demis. Cevap veriyoruz cevabima karsilik polemik yaratilmaya calisiliyor. Sunu sunu yapardim diyorum ama bana bunlari dedi onu yapti bunu yapti. Konuyu yazarken neden bunlari yazmadi da biz cevap verdikten snra dokulmeye basladi. Biz konu sahibini haksiz buldukca icindeki kinini kusmaya basladi.
Madem fikrinden caymayacak, bizden fikir almayacak neden bu konuyu acti? Zaten surda soylediklerimiz bir anlami yok onun icin. Gorusturmem diyenleri pohpohlayip, gorusturmem diyenlere surekli aciklamalarda bulunuyor. Hic elestiriye acik bir insan degil. Tamam cocugunu karsi aile gormesin, bir tek onun ailesi gorsun, onun ailesi gelsin, onun ailesi gitsin. Ama snra bilmem kac yasina geldiginde pisman olup aglamasn. Herkesin insanligi kendine.
Ayrica sunu demeden de gecemeyecegim ben aileme esime hakaret, beddua ettirecek cesareti vermezdim. Esi goz yummussa jonu sahibi de bazi seylere goz yumsun.
eger illa goruseceklerse de yalniz gonderme mesafe olsun..