• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size hakaret edene çocugunuzu gosterir misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi trg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evime adım atsınlar istemiyorum. Ama çocuğumu da göndermeye gönlüm razı gelmiyor esim bana görüşme diyor ama kendisi görüşüyor yaptıkları onaylamiyor ama onlarında hatalarını anlamasını sağlamıyor oluyo bişeyler o gidiyo tartışıyoruz diyor ve sonra gorusuyorlar

Canim bizim durumlar biraz farkli esimin annesiyle babsi esim kucukkenvefat etmisler bizde sorun cikaranlar gorumcelwrim esimin amcalari falandi esim onlarla gorusmuyor ha aanne baba olsaydi belki durum ddgisirdi.
Canim esin annem babam ya bişi olursa onlara filan demedi mi benim ki öyle sürekli ya bişi olursa

eşinin görüşmesine karışamazsın ama çocuğununkine karışırsın, hakaret görüşmemek için çok büyük bir nedendir, ben bir evlat olarak anneme hakaret etmiş bir akraba ile görüştürülmek istemezdim, bu dedem, büyükannem olsa bile..

haklıdırlar, haksızdırlar bu hiç önemli değil, hakaret etmişlerse önce özür dilemeliler torunlarının annesinden !!!
ben de aynen boyle dusunuyorum.. torunlarinin annesine deger vermeyenlere, KENDİ EVLADİMİ gondermek istemezdim..

Hayirli akşamlar herkese biz esimle ailesinden dolayı sorunlar yaşayarak evlendik düğün gününde dahi olaylar çıkardılar hep sustum ama hakaret etmeleri bardağı taşırdı ve ben görüşmeme kararı aldım ben çanakkalede yaşıyorum ailem ve esimin ailesi antalyada is dolayısıyla burdayız ve antalyaya yerlesecegiz ben hamileyim ve cocuğumu o aileye gostermke istemiyorum eşim de sen görüşme ama ben görüşürüm sonuç olarak ailem diyor çocuğu da görmek hakları diyor siz olsaydınız ne yapardiniz
Nerden hakları oluyomuş, göstərməyin bence

Canim bizim durumlar biraz farkli esimin annesiyle babsi esim kucukkenvefat etmisler bizde sorun cikaranlar gorumcelwrim esimin amcalari falandi esim onlarla gorusmuyor ha aanne baba olsaydi belki durum ddgisirdi.
Canim aynen bizde de sorunun kaynağı görümce o yaratık mahfetti... gerçekten ayni şeyleri yasamisiz benim esimde gorusmuyo kardesiyle

Ne diyeceğim peki kızlar bi taraf burda denilenler gibi cocuga kin aşılama allahindan bulunarak diyo bi tarafimda bana bunları yapanlar çocuğumu niye görsün diyo cehenneme gitsin dedigi birinin çocuğunu neden görsün diyorum

sen istediğin kadar isteme kendi de görüşür çocuğu da görüştürür

bu gibi durumlarda sesini çıkarma karışma aranız bozulur.

İyi günler!Onların hakaret etmesi dogru olmasa bile cocugumu gormek haklari sabret esin icim ilerde kendileri pisman olurlar mesela babaannem anneme cok hakaret ve iskence etmis ve biz anladik büyüyünce sdi baannemi kimse sevdiremez bana

İnsan bunları yaşadıkça degisiyormus ben ailemde kötülük görmedim ve hep büyük bi ailem olsun evlenince büyük masalarimiz olsun herkes otursun istedim ama şimdi yaşadıklarım gerçek dünyayı gösterdi

Benim anneme hakaret eden bi akrabayla ben gorusmuyorum. Neden goruseyim ki ? Ayni sekilde bana hakaret eden biri olsa benden ozur dileyene kadar yollamazdim. Ozur diledikten sonra da gelip evimde gorebilirler ben olmadan asla gostermem malesef cocuklari cok kotu etkiliyor bu gibi durumlar

o çocuğun ne günahı var ablacım tamam sen görüşme ama çocuk ne alaka ? üstelik eşin çok anlayışlı saygılı davranmış bence her erkek onu yapmaz ..

o çocuğun ne günahı var ablacım tamam sen görüşme ama çocuk ne alaka ? üstelik eşin çok anlayışlı saygılı davranmış bence her erkek onu yapmaz ..
Ablacım cehenneme kadar yolü var allah belasını versin senin kızının diye ailene söylese senin yuzunede değil ailene sen ne yapardin

Bende ayni senin gibi beni istemeyen cocugumuda istemesin,benim olmadigim yerde cocugumunda yeri yok diye dusunurdum ama,esim mudahale ederdi bu duruma sennkisi gibi.canakkale iyiymis aslinda antalyaya neden tasiniyorsunuz ki,en azindan yilda bir iki kez gorusulurdu,antalyaya gidince esiniz herhafta goturmek isteyecek kendi ailesinin yanina,biryerden sonra sizinde zorunuza gitmeye baslayacak bu durum.

Ablacım cehenneme kadar yolü var allah belasını versin senin kızının diye ailene söylese senin yuzunede değil ailene sen ne yapardin

o onların saygısızlığı ablacım üstelik büyük terbiyesizlik canını sıkma sen yinede ama boşver görüşsün ilerde büyüyünce sana arka çıkar seni korur onlara karşı hep .

Bende ayni senin gibi beni istemeyen cocugumuda istemesin,benim olmadigim yerde cocugumunda yeri yok diye dusunurdum ama,esim mudahale ederdi bu duruma sennkisi gibi.canakkale iyiymis aslinda antalyaya neden tasiniyorsunuz ki,en azindan yilda bir iki kez gorusulurdu,antalyaya gidince esiniz herhafta goturmek isteyecek kendi ailesinin yanina,biryerden sonra sizinde zorunuza gitmeye baslayacak bu durum.
Çünkü ailem bütün çevrem orada buraya adapte olamadım bütün sevdiğim insanlar orda burda yalnızım özellikle de ailemin orda olması için donecegiz

Back
X