size hep sadık kalması icin naptınız?

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar sevgilinizi sevdiğinizi v.s elinizde tutmak ıcın sıze hep sadık kalması ıcın ne yapmalıyız ne yapmamalıyız tecrubelerınızı paylasmanızı ıstıyorum. örnek alıcambugune kadar sunu yaptım ve etkısı buyuk oldu yada sunu yapmadım yanlıs oldu dedıgınız varmı varsa nele??r

Son düzenleme:
Bir Yerlerini Çok Fazla Kaldırmayacaksın..
Her Şeyi Ayarında Tutacaksın..
Kendineden Asla Ödün Vermeyeceksin (O İstiyor Diye Okul Bırakmak, İşten Ayrılmak, Evden Dişarı Çıkmamak v.s.)
Herşeyi Başında Ayarlarsan, İlerleyen Zamanda Sıkıntı Yaşamazsın..
Ama Başta Sus, Sonra Alışınca Müdahele Etmesine İzin Verme Olmaz Öyle..
Yalan Söyleme Hep Sadık Kal..

Aklıma Gelirse Yazarım Yine..

Son düzenleyen: Moderatör:
istersen her an facebook'unu kurcala, telefonuna bak, aldatan adam yine bi yolunu bulur aldatir. en iyisi biraz uc maymunu oynamak.

dünyadaki ne son kadın sensin ne son erkek bu bunun bilincinde olursaniz çift olarak ve ilişkiniz sadece dürüstlük çerçevesinde giderse hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum gerçekten taktikler yapmaya bulunmaz hint kumaşı numaraları yapmaya gerek yok her ilişki bir gün bitebilir bunu bilerek birşeyleri yaşamak insanı kesinlikle daha değer bilir yapar eğer sevgi de gerçekse zaten gerisi gelir.Sadece dürüst olun ne olursa olsun paylaşabilmeyi bilin büyük aşların bence taktiğe ihtiyacı yok

hic bir sey yapmadim, sadece onun güclü karekterine ve dürüstlügüne güveniyorum...
Gerisini hayat gösterecek...

hic bir sey yapmadim, sadece onun güclü karekterine ve dürüstlügüne güveniyorum...
Gerisini hayat gösterecek...

aynen, zaten bu konuda yapılacak en doğru şey de budur. biz dürüst davranacaz ve ondan da bunu bekleyecez...sonrası kader kısmet...

Biraz akıllı davranmak lazım tabi saf saf her dediğini kabul edip kendinden ve hayatından büyük tavizler vermeyeceksin bir kere. Onun dışında da ne yapsan boş kişilerin karakteri ve vicdanı ile alakalı bir durum.

taktik yapmak degil ama beni kaybedebilcegini, kayitsiz sartsiz ona bagli kalmayacagimi, sinirlarim oldugunu bilirse beni uzebilicek herhangi bi seyi iki kere dusunerek yapicagini dusunuyorum. beni vazgecilebilir bulmamali bunun icin cok buyuk taktikler yapmaya gerek yok, birazcik hissettirmek yeter.

sevdikten ve ben insan gibi insan olduktan sonra gerisi onun ŞEREFİYLE ilgili bi durum:82:
neden çaba harcayayım ki ekstradan????:44:
aldatmak içinde varsa zaten ağzınla kuş tutsan fayda etmez

sadık kalması çok fazla da bizim elimizde olan birşey değildir.

bizler sadece mutlu ve huzurlu yaşamak için aramızda ki aşkı dolu dolu yaşamak için birşeyler yapabiliriz.
aldatıcak adamı bağlasan durmaz.

biz birbirimizi aşırı derecede ilgiye boğarız sürekli eleleyiz. sıkça birbirimizi sevdiğimizi söyleriz..

Allah herkese bir ömür geçirebiliceği insanlarla karşılaştırsın.

Herhangi bir şeyi yapıp yapmamakla aldatmasının etkili olduğunu düşünmüyorum ben.Bu tamamen karakter meselesi.

Yok benimle ilgilenmedin,yok sözümü dinlemedin,yok yemek yapmadın yok o yok bu.Eee?Zaten başkasına gitmeyi de göze almışsın ne diye hala seni mutlu etmeyen birinin yanında kalıyorsun?
İnsan her şeyden önce bunu kendi kişiliğine yakıştırmayacak.Yoksa istersen pamuklara sar sarmala yine yapar yine yapar.​

hiç bir şey yapmadım... bunun için çaba göstermeye gerekte yok bence ...onun içinde varsa her koşulda yapar yapacağını

birde onun tek olduğunu hissettirmeyin o olmadan yaşayabileceğinizi anlasın öyle olursa şımarmazlar ve her zaman kaybetme duygusuyla bağlanırlar...en azından bizde öyle

Ben eşime her zaman sadık oldum asla yalan söylemedim çok sevdim ve saydım.Oda aynı şekilde 7 yıldır bana sadık kaldı yalan söylemedi ve çok sevdi saydı.Bunların yanı sıra eşim aldatacak karaktersizlikte biri değil.Zaten bir erkeğin kanında bozukluk varsa ağzımızla kuş tutsak yine fayda etmez...

agzınla kuş tutsan bir işe yaramaz.içinde varsa aldatır.istersen dünya güzeli ol,istersen ona deli gibi aşık ol,istersen bi dedigini iki etme, içinde varsa gün gelir aldatır . gereginden fazla deger vermeyeceksin kimseye verirsen kendin üzülürsün. eşin bile olsa,her anını ona adamayacaksın. kendi hayatına bakacaksın.ben yapamadım sen yap.

tesekkur edrım paylasımlarnız ıcın arkadslar ama hep aldatmak soz edılmıs taslara vurun oyle bısey demedım ben. olmadı olmasın aman:97:

Aklima nedense Gülben Ergen geldi.
Evlilikte 3 cocugun bile olmasi, bir erkegi eve baglamiyor demekki...Ben anlamiyorum, kafam almiyor...
Senelerce hayat arkadasinla yasiyorsun ve birisi cikiyor önüne, hem evliligini hemde 3 tane cocugunu aninda siliyorsun/ silebiliyorsun...Ne büyük cesaret, nasil rahat uyunur? Erkekler neyi arar baska kadinda?
Onun icin bu hic bir seye bakmiyor, istersen dünya güzeli ol, eger erkegin karekteri güclü degilse, oynaksa, yapacagini yapar utanmadan, cekinmeden...
Isin ilginc tarafi, hepde cirkin yüzüne bakilmayacak erkekler aldatiyor, gülermisin aglarmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…