size ihtiyacım var :(

bence gitme derim ama ne gibi bir mazeret sunarsın bilmiyorum gidersen eğer ailen yine anlıcak çünkü sizde anne babadan sonra düğün sahibi oluyorsunuz kenarda oturmanız kayın validenizle hiç konuşmamanızı gören aileniz yine orun olduğnu anlıcak ya ailene herşeyi anltcaksın yada iyi bir mazeret bulup gitmiceksin ben olsam gitmemmm

Ya tatlım bırakın şu iyi gelin olmayı insanlara hakettiği gibi davranın artık
Birincisi kaynanalar gelinleri sevmez çünkü oğullarının bugüne kadar onlara çalıştığı paraya sahip değiller artık
İkincisi siz ne kadar iyi olursanız olun onlara potansiyel düşmansıznız önyargı var yıkamazsın
Üçüncüsü sen böyle biriyle problemlerini konuşma muhabbetine girme zaten iyiyiz annecim sağolun sağlığınıza duacıyım hadi bb
Açgözlümü dedi.... Hahahhaaayy açım walla oğlun yetmiyo bana..Pahalı hatunum Naparsın..
Biraz fena olunnn fenaaaaa....Adamına göre muamele yapınnn
Öyle kurnazca laf sokun ki oğlunuza gelin bana byle dediğinde eşi ne var bunda desin haklı ol
Düğüne de git niye gitmiyosun herkese seni kötüleyecek tam fırsatı ona niye bu fırsatı veriyosun ????
Milletin yanında cici gelin ol ))) Annadınmı şeker

cnm sen bilirsin ama gitme kaynın resmen çok cazgır sadece o deil aileside sanki gidersen mutlaka olay çıkar ayrıca o akşam orada kalamayacaklqarı için belkide seninle ailene gelecekler daha beter olaylar olacak bence hiç gitme işini bahane et

ama eşinide kırma
sen git ben gidersem düğün arifesi insanlar gerginken laf olur olay olur diye korkuyorum belki şimdide sürekli laf sokma yarışındalar ama ynede konuşuyorum dahada yıpranmaktan korkuyorum beni anla de

sizi TEBRİK ediyorum aç gözlü lafı için bukadar sert çıkışmışınız ve eşiniz arkanızda durmuş ya ben ne yapayım senin duyduğun benim duyduklarımın yanında iltifat kalırdı ama biliyormusun benim eşim halen ailesinin yanına götürmek istiyor beni ya ben ne yapayım?

canım benim allah yardımcın olsun ne diyeyim ben yıldım artık bu insanlardan 2 yılda duymadığım laf kalmadı artık sinir hastası oldum çıktım

haklısın politikacı olmalı insan bir yapabilsem offfff

tek bana kalsa canım bende gitmicem ama akıllı eşim ne der bilmiyorum

Kaynım evleniyor diye bir konunuz vardı ,neden aynı konuyu farklı farklı açıyorsunuz ,kaynınıza borcunuz olupta ödemek istemedğiniz.

yok canım çözdük o konuyu eşime söyledim parayı bulup ödicez zaten o sorun kapandı ama ben gitmek istemiyorum kayınvalidemle çok sorun yaşadık onlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum

Canim bence git sen o dügüne, esinin hatiri icin git. Esin belki simdi birsey demeyebilir ama icine atma olasaligi´da yüksek. Hem esini yalnizmi birakacaksin?
Tamam bir sürü tanidigi var, ailesi var orda ama yinede yaninda sen varken daha bir keyifli olur ici.
Yanlis anlamadiysam senin ailen´de orda olacakmis. Daha iyi ya muhabbet edersin, hasret giderirsin onlarla.

Son düzenleme:

doğru canım çok haklısın ama işte gel bunu benim içimde ki öfkeye anlat hanımların dediği gibi politik olmak lazım aslında

haklısın politikacı olmalı insan bir yapabilsem offfff

ahh yazdıklarına çok güldüm keşke senin dediğin gibi bu kaynana cadısını tiyee alabilsem ama çok haklısın öyle yapsak hem biz hem onlar daha iyi olur gibi geldi ben şu dilime söz geçiremiyorumki tabi birde şu eşşek kafalı eşime

ahh yazdıklarına çok güldüm keşke senin dediğin gibi bu kaynana cadısını tiyee alabilsem ama çok haklısın öyle yapsak hem biz hem onlar daha iyi olur gibi geldi ben şu dilime söz geçiremiyorumki tabi birde şu eşşek kafalı eşime

canım git boşver adından onlar büyük ama büyüklük sende kalsın soğuk davranırsın olur biter kendisi yaptığından utansın eşinde durumu biliyo zaten, daha kötü olmaya hiç gerek yok. bide kazandığınız paranın hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz ki. dışardan herkesin gözü kalır aa ikiside çalışıyo ne yapıyolar bu kadar parayı. oysa hiçbişey dışardan göründüğü gibi değil ki geçim zor paranın adı var değeri yok ne kadar kazanırsan kazan borç harç geçim anca yetiyo yanii.

Son düzenleme:

valla helal olsun okuduğum en mantıklı yorumlardan biride bu evet gerçekten öyle dışardan herşey tozpembe ama işte gelde şu gururlu bana laf anlat bukez kararlıyım ama bana ileri geri konuşmaya başlarsa dünyayı başına yıkıp öyle gelecem evime okadar gözüm karardı son söylediklerinden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…