AÖF iş buldum yani bir miktar param var yeter o bana benim üzüldüğüm annemin tutumu o paradan başka parada var onla gitsin hacca ne olacak ki babama şükretmiyor adam ona borç mu bıraktı sanki maaşını parasını arabalarını bıraktı mal mülk var daha ne istiyor anlamıyorumAnladim arkadasim baksana annen haca gitmek icinde olsa seni goz ardi ediyor hacca gidecegi paraui zor durumda olan kizina yardim etse daha hayir islemis olur destek ciksalarda cikmasalarda sen kendi kararini ver ne mezunusun bu arada
Annem eğer çok tepki verecek olursa ismimi soy ismimi bile değişeceğim telefon la da kalmayacak ama uzmesjn beni ben birşey istemiyorum ki ondan arkamda olsun bana moral versin parasinda gözüm yokkiAllah yardimcin olsun canim insallah guclu bir sekilde atlatirsini ayriyeten o asamaya geldiginde anneblerlede cok konusma belli ki seni moralinide bozarlar
Uzulme canim bazen annenlerimizin yada 1. Dereceden yakinlarimizin yaptigi kotulugu kimse yapmiyor bizlere onda olan parani da zamabla herseyi oturtigunda sorarsin vardi diye kendi ayaklarinin ustunde duracagina inaniyorum ben cocukta yok sanirim cpk rahat atlatirsinAÖF iş buldum yani bir miktar param var yeter o bana benim üzüldüğüm annemin tutumu o paradan başka parada var onla gitsin hacca ne olacak ki babama şükretmiyor adam ona borç mu bıraktı sanki maaşını parasını arabalarını bıraktı mal mülk var daha ne istiyor anlamıyorum
Anneniz siz kararli olduktantan spnra guclu oldugunuzu gorunce bu sefer kendi gelir size bu asamada kendi uzme onlar icinen kiymetli sensin unutma herkes sectigi hayati yasiyorAnnem eğer çok tepki verecek olursa ismimi soy ismimi bile değişeceğim telefon la da kalmayacak ama uzmesjn beni ben birşey istemiyorum ki ondan arkamda olsun bana moral versin parasinda gözüm yokki
Allah sizlerden razı olsun konuşacak inanın kimsem yok ben kendime güveniyorum Allah izin verirse çok huzurlu olacağım inşallahAnneniz siz kararli olduktantan spnra guclu oldugunuzu gorunce bu sefer kendi gelir size bu asamada kendi uzme onlar icinen kiymetli sensin unutma herkes sectigi hayati yasiyor
Haklısınız kendime şans vermeliyim ve ardımda bıraktıklarıma uzulmeyecegimi biliyorum koca zaten dedi biz severek evlenmedik bosansak ne ben ağlarım ne de sen kendim olmanın zamanı geldide geçiyor.Allah sizden razı olsun çok teşekkürler yorumunuz icinbabam üzülmesin, çekeyim kocamı .
annem karşı çıkıyor üzülmesin, çekeyim kocamı.
elalem ne der , çekeyim kocamı
dul başıma ne yaparım, çekeyim kocamı
çocuklar var, çekeyim kocamı..
Ee peki kadın bunun neresinde? Kadının sanki 5 kere daha ölüp dirilme şansı varmış gibi .
Sen mutsuzken çocuklarını da mutlu edemezsin.
Üzüldüm gerçekten. Sen yapabilecegine inanıyorsan eger, gerisini koyver gitsin. Adım at geriye bakma.
Klişe olacak belki ama o yolda zaten yanında olmak ısteyenler olacaklardır
Hayır haftaya gidiyorum bu evden boşanma davami açacağım ev buldum iş de buldum kız arkadaşım yardımcı oldu sağolsun
Hakkım olan zaten tapuda müşterek ona birşey yapamazlar ben babamın ablama borç olarak verdiği parayı diyorum babam ölmeden önce ablama sizde kalsın gözde nin durumu iyi değil ona verirsiniz demiş annem diyor o parayla hacca gideceğim. Allah razı olsun sağolunDurma boşan o zaman
O evde de hakkın var
Annenle net konuş, bak anne evden hakkımı istemyrm sadece manevi desteğini istiyorum parada gözüm yok de
Hakkım olan zaten tapuda müşterek ona birşey yapamazlar ben babamın ablama borç olarak verdiği parayı diyorum babam ölmeden önce ablama sizde kalsın gözde nin durumu iyi değil ona verirsiniz demiş annem diyor o parayla hacca gideceğim. Allah razı olsun sağolun
Anladım canım . Ama öyle bi kadından hala destek beklemen gereksiz. Düzelmez o. Kendi göbeğini kendin kesicen malesef. Şimdi kendini yalnız hissediyosun ama işe filan gir bi cevren olucak,coğu zaman insanın arkadasları ailesinden daha çok destek olabiliyor. Karamsarlığa kapılma. Önce boşan işine gücüne bak şöyle bi özgürlüğün elinde olsun kendine güvenin gelicek sosyalleşiceksin . Annen kendi başını ağrıtmak istemiyor,çok yazık. Onu artık takma sen kendi hayatını yoluna sokmaya bak ona ihtiyacın yok seninBenim istediğim parası degil desteği ve haksızlık yapmamasi
Ben aslında hacca gideceğine de inanmıyorum o parayı ablama bırakacak böyle düşünüyorum. Allah affetsin ne diyeyim ki. Ben ona söyleyeceğimi söyledim inşallah o zor dönemimde bir de o benim başımı agritmazAnneniz o para ile nasıl hacca gidiyor pardon?
Açsın diyanete sorsun bakalım
O para size bırakılmış
Sizin rızanız olmadan alıp giderse haram para ile gitmiş olacak bunu nasıl bilmez?
Rahmetli babacığınızın mekanı cennet olsun
Bakın gördüğünüz gibi size kimseden fayda Yok
Anladığım kadarıyla çocuğunuz da Yok
Bismillah deyin bir adım atın kurtulun
Allah yardımcınız olsun
Annemi zaten dört ayda bir görüyordum arada da arayıp konuşuyorum malum koca izin vermiyor bir buçuk saatlik yol var ailemle aramızda para gidecekmiş diye gitmemi istemiyor verdiği de bir yol parası dediğiniz gibi kendi göbeğimi kendim kesicem sadece yaptıklari anneminde ablamlarinda çok ağrıma gidiyor dört kız kardeşiz ama herkes kendini çekmiş kapısını kapatmış bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığındaAnladım canım . Ama öyle bi kadından hala destek beklemen gereksiz. Düzelmez o. Kendi göbeğini kendin kesicen malesef. Şimdi kendini yalnız hissediyosun ama işe filan gir bi cevren olucak,coğu zaman insanın arkadasları ailesinden daha çok destek olabiliyor. Karamsarlığa kapılma. Önce boşan işine gücüne bak şöyle bi özgürlüğün elinde olsun kendine güvenin gelicek sosyalleşiceksin . Annen kendi başını ağrıtmak istemiyor,çok yazık. Onu artık takma sen kendi hayatını yoluna sokmaya bak ona ihtiyacın yok senin
Kiyamam sana yaBirde babam ev alırken ablama borç para vermiş demiski benim için ben anlıyorum onun hayatı iyi değil Birgün ihtiyaci olacak o para sizde kalsın onu gozdeye verin sizlerin eviniz herseyiniz var annemde babam vefat etti tutturdu o parayla hacca gidecem diye halbuki başka parası var bende hiç birşey diyemedim çok üzüldüm ama
Amin Allah razı olsun.Kiyamam sana yaicim acidi. Rabbim yolunu acik etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?