Size ihtiyacım var

Simdi bosanirsaniz kocasindan gelecek para azalacak ya onun pesinde. Halbuki ana kiz otursaniz siz calisip beraber yeseniz fena mi olurdu. Hem tek basina kalmazdi.

Simdi bosanirsaniz kocasindan gelecek para azalacak ya onun pesinde. Halbuki ana kiz otursaniz siz calisip beraber yeseniz fena mi olurdu. Hem tek basina kalmazdi.
Ben çalışır onun parasının bölünmesine izin vermezsen evet beni yanına alır ama adımdan da komşulara beni konuşur evin bütün masraflarıni da bana karşılaştır üzerine de hatalarımi kafama vura vura beni psikolojik olarak etkiler ben ondan sadece manevî destek ısıtıyorum

Neden sikayet etti.
Bence siz annenizden ve ablanizdan uzak durun tabiri caizze resmen baslarina kalirsiniz diye korkuyorlar. Gorusmeyin daha iyi. Boyle aile olmaz
Ablamlar çiftçilikle uğraşıyor babamdan kalan araziler var tapular şimdi müşterek olunca bizler orada yaşamıyoruz ablam yaşıyor sadece ekmek istedi kendi hakkını annemde onlara bağırdı çağırdı denediği kalmadı ablamda kızdı annem kiraya vermek istiyor arazileri para almak için ablamda kimseye izin vermedi bu yüzden şikayet etti. Biliyorum hiçbirinin bana bir faydası yok ve olmayacak ama ben boşanıp kendi hayatımı kuruncada bana cephe alıp beni suçlayacak lar bende anlatıyor um anneme derdimi kimlere sonra bize sormadın etmedin demesin ama biliyorum ki yine aynı şeyi diyecek bize gelmedin

boşanacaksan boşan. boşandıgnda annen hayır git mi diyecek... bence demez.
babanda vefat etmiş annein yalnızlıgına iyi gelirsin.
annende kocasının üzüntüsünü senden cıkartmış. ayıp etmiş.

boşanacaksan boşan. boşandıgnda annen hayır git mi diyecek... bence demez.
babanda vefat etmiş annein yalnızlıgına iyi gelirsin.
annende kocasının üzüntüsünü senden cıkartmış. ayıp etmiş.
Annemin yanında kalmayı istemiyorum işimi bulup evimi kurup oturucam ondan istediğim bana destek olması

ne kadar bencil bi insan ya, sakın kendini kullandırtma, boşanmak için de annenden icazet alma, yetişkin işi gücü olan insansın, zaten kusura bakma da kadın hayat arkadaşımı canımı kaybettim diye üzülmemişte nelere üzülmüş
bence annen ona verdiğin değeri hak etmiyor, o yüzden hak ettiği şekilde davran derim bazı anneleri ne yapsan mutlu edemezsin ağzınla kuş tutsan neden meteor tutmadın der, annende malesef bu tarz annelerdenmiş gibi geldi

Allah sizlerden razı olsun danışacak kimsem yoktu bana yardımcı oldunuz Allah da sizi sıkıntıya dusurmesin

Annenizi hiç masum göremedim evlatlarından maddi şeyler kısıtlamaya çalışıyor sanırım. yani boşanırsanız siz de maaşından bir bölüm alacaksınız belki bu sebeple, bir de babanızın siZin için ayırdığı parayla mı hacca gidecek !! ne kötü niyet bu böyle sizin hakkınızı alıp mı hacı olacak!! zihniyete bak.. anneni ablanı bırak kimseye ihtayacın yok eğer kararlıysan kensine güven hakkın olanı al

Anneniz cidden garip bir kadin. Malesef beklediginiz manevi destegi goremiyeceksiniz. Cenesini sadece sizi biktirmak icin kullanicak gibi . Umarim daha mutlu ve huzurlu bir hayatiniz olur.

Annenin gözünü para bürümüş herşeyini kendi başına halledebiliyorsan yap otur çalış ye iç annen seni ararsa birgün anlatırsın sen destek olmadın ama tek başıma da ayaktayım dersin belki utanır. O parayı da borcum var diyip alın ablanızdan

Allah sizlerden razı olsun danışacak kimsem yoktu bana yardımcı oldunuz Allah da sizi sıkıntıya dusurmesin

Anneniz cidden garip bir kadin. Malesef beklediginiz manevi destegi goremiyeceksiniz. Cenesini sadece sizi biktirmak icin kullanicak gibi . Umarim daha mutlu ve huzurlu bir hayatiniz olur.
İnşallah zor zamanimda yanımda olmazsa daha da hiç olmasın zaten

Bakalım boşanınca işimi evimi bulunca ne yapacak çok merak ediyorum

Vakit ayırıp yazdığınız için Allah razı olsun. Annem parasız kalma derdine düştü babam ölünce halbuki herşeyi var.Kendime güveniyorum çok şükür bunu da atlatacağımama insan üzülüyor iste

İnşallah işleriniz yolunda gider..belki ablanızla açık açık konuşabilirsiniz ..işe yarar mı bilmem ama maalesef ülkemizde hep yaşanıyor bu durum..Allah yardımcınız olsun

İnşallah işleriniz yolunda gider..belki ablanızla açık açık konuşabilirsiniz ..işe yarar mı bilmem ama maalesef ülkemizde hep yaşanıyor bu durum..Allah yardımcınız olsun
Amin çok sağolun. Ablamla konuşmam artık çünkü beni ne aradı ne sordu bir tane de değiller üçü de aynı yardımcım Allah olsun o bana yeter

İnşallah zor zamanimda yanımda olmazsa daha da hiç olmasın zaten
Ben yorumlarina bakarak soyluyorum senin annen yardimci olmaz manevi olarak. Bu fikre kendini alistir canim. Annen de buzdolabi annelerden anlasilan. Sana verecegi tek sey stres ve bas agrisi. Boyle insanlardan yardim almaktansa tek basina bir seyler basarmak cok daha kolay bazen.

Çok güzel özetlemişsiniz ama ben yaptıktan sonra da ah vah Edip başımı ağrıtacak biliyorum ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…