Size ihtiyacım var

Ben senin yerine olsam ; hayatımı kurar kimseye eyvallah etmezdim daha da kimseyi arayıp sormazdım .beni merak etmeyecek benimle üzülmeyecek aileye aile demem ben .benim kafamı daha da bozarlarsa bu sefer de babamdan kalan mirasın peşine düşerdim.dava açılabiliyor mu araştırırdım .kafamı bozdukları an size davayı açarım diye kısardım seslerini ...aile demeye bin şahit bu nedir ya ...BÖyle kadınlar mümkün mertebe anne olmasınlar çocuklara yazık oluyor ..gerçi kardeşler de garip ..

Annemin kızı olabilmek için sürekli ona çalışacak onun sözünden dışarı çıkmayacak ve hiç hata yapmayacaksın . Ablalarimda birbiriyle konuşmuyor babam öldükten sonra annem herkesi birbirine düşürdü ama ben kimseye tek laf etmedim küsmedim de hep aralarında orta yolu bulmaya çalıştım annemi uyardım ablama böyle yapma diye annem beni onlardan taraf tuttu bana demedigini bırakmadi ben yine konuştum hepsiyle şimdi işleri bitti benle telefonum hiç calmadi

Boşanmanı istemiyor, oyüzden seni dinlemiyor. Yıldırarak sana inanmayarak vazgeçeceğini düşünüyor., oyalıyor. Senin Boşanma kararlılığını inkar yoluna gitmiş. Ama sen kararlıysan ona güvenme ve kendi ayaklarının üzerinde dur, kimseyi dinleme.

Sanırım öyle yapicam bir kez daha konuşacağım ki demesin bana haber vermedin diye sonra da bu evden ayrılmayı boşanma dilekçemi vermeyi düşünüyorum

Allah yardimcin olsun canım inşallah yolun iyiliklere guzelliklere ciksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…