Sizlerde olmazsanız ben ne yapardım bilmiyorum sizlere çok teşekkür ederim konuşacak danışacak kimsem yok. Hemen konuya geliyorum bir buçuk yıldır boşanmayı düşünüyorum fakat babam çok hastaydı onu üzmek istemedim iyileşmesini bekledim ama vefat etti babam hayattayken anneme boşanmak istediğimi yaşadıklarımı anlattım annemde ne yapacaksın gittin çekeceksin gibilerinden konuştu birdaha da sesimi cikarmadim dedim kimseye anlatma babama hele hiç zaten hasta bilmesin. Babam vefat etti kırk mevlidini yaptık ablalarim evlerine gitti annemin psikolojisi bozuk tabi annem ortada kalmış hissine kapılıp babama kızdı benim üzerime birşey yapmadı diye bende onu teselli amaçlı dedim anne ne olacak bak maaşı var malı mülkü var bana bir başladı anlattıklarımi yüzüme vurdu bağırdı çağırdı bütün hatalarımi döktü ortaya bende dayanamadım yine geldim koca evine perşembe günü annemi aradım dedim anne ben iş buldum gideceğim dedi kocan izin verecek mı biliyor çektiğim sıkıntıları boşayacagimi hala bunu soruyor anne bildiğin gibi bizim onunla dedim misafirliğe gitmiş eveledi geveledi dedim hadi eve geçince arar bekliyorum hala ne arayan var ne soran annemin bu davranışına anlam veremiyorum lütfen yardımcı olun