- 24 Aralık 2014
- 5.204
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Kamera taktırın. Kimseyi üzmeden takip edersiniz.Ise başlayacağım 10 gun sonra birden bire bırakmaktansa alıstıra alıstıra 2 3 seferdir bırakıyorum kızımı günde 3 saat kadar sonra gidip alıyorum cok sukur baştan mizmızlansa da zorluk cıkartmıyor.Ama o 3 saat bana geçmek bilmiyor acaba alerjisi olan bir sey mi yedi acaba pencereleri acık mı bıraktilar(düser diye) deterjanlar yerlerde mi gibisinden.Ben biraz kontrolcüyüm.Yengesini tembihledim güveniyorum guvenmesem bırakmam zaten ama kafamdakileri atamıyorum calısan anneler ise yeni basladıginızda siz de böyle oldunuz mu ? Aklınız cocuğunuzda kaldi mı ? 8 saati nasıl gecirecegim bilmiyorum.Bir de cocugunuzu gun icinde kac defa ariyorsunuz bakiciyi da sıkmadan merak gidermenin normali nedir ?
kadının evine bırakıyormuş anladığım elin evine kamera mı taktırsınKamera taktırın. Kimseyi üzmeden takip edersiniz.
Bakıcı seçeneği için söyledim. Ya da kadına kendi evinde bakmayı teklif etsin. Sonuçta bebekli evde bu tarz deterjan vs kilitli dolapta duruyor.kadının evine bırakıyormuş anladığım elin evine kamera mı taktırsın
Evinde bakacak benim evim sobalı cocukla sobayla ugrasmasi zor olur bir de esim vardiyali calisiyor 12 8 vardiyasinda genelde gunduzleri evde uyuyor olacakKamera taktırın. Kimseyi üzmeden takip edersiniz.
O zaman 1-2 den fazla telefon etmezdim. Onu da görüntülü aramaya çalışırdım. Evin düzeni vs görebileyim diye. Ben çocuğu başka misafirliğe göndermiyordum mesela. Daha önce çocuk baktı mı? Yaşı kaç?Evinde bakacak benim evim sobalı cocukla sobayla ugrasmasi zor olur bir de esim vardiyali calisiyor 12 8 vardiyasinda genelde gunduzleri evde uyuyor olacak
bakıcı zaten akrabası eşinin yengesiBakıcı seçeneği için söyledim. Ya da kadına kendi evinde bakmayı teklif etsin. Sonuçta bebekli evde bu tarz deterjan vs kilitli dolapta duruyor.
Evinde bakacak benim evim sobalı cocukla sobayla ugrasmasi zor olur bir de esim vardiyali calisiyor 12 8 vardiyasinda genelde gunduzleri evde uyuyor olacak
Aynen bende anlayamadım 3500 verip birde evine götürüyor.o paraya neden kreş değil ? daha güvenli değil mi ?
çocuk hem sosyalleşir hem yaşıtları ile oynar birşeyler öğrenir daha güvenilir olur yeme içme de kreşten hem birde ne koyacam ne yedi yemedi derdi yok
birde yiyeceğini siz alacaksınız yani
yarın birgün yengenizle kötü olabilirsiniz de
Ya uzuldum ben ulkenin haline yine. Siz maasın yarisinı bakicıya vereceksiniz. Yani evde baska bir cocuğa baksaniz ayni şey. Bu bakicı olayinı devlet desteklemeli maddi olarak cidden . Kadinin iş dunyasına kazandirilmasi içinIse başlayacağım 10 gun sonra birden bire bırakmaktansa alıstıra alıstıra 2 3 seferdir bırakıyorum kızımı günde 3 saat kadar sonra gidip alıyorum cok sukur baştan mizmızlansa da zorluk cıkartmıyor.Ama o 3 saat bana geçmek bilmiyor acaba alerjisi olan bir sey mi yedi acaba pencereleri acık mı bıraktilar(düser diye) deterjanlar yerlerde mi gibisinden.Ben biraz kontrolcüyüm.Yengesini tembihledim güveniyorum guvenmesem bırakmam zaten ama kafamdakileri atamıyorum calısan anneler ise yeni basladıginızda siz de böyle oldunuz mu ? Aklınız cocuğunuzda kaldi mı ? 8 saati nasıl gecirecegim bilmiyorum.Bir de cocugunuzu gun icinde kac defa ariyorsunuz bakiciyi da sıkmadan merak gidermenin normali nedir ? Ücret haftada 5 gün 8 6 olacak 1 gün de 8 13 olarak 3500 anlastık yiyecegi falan ben alacagim meyvesini kuruyemisini vs. Az degil dimi ? Kendim 7500 e calisacagim eger az ise arttirabilirim yengesi 3500 ver yeter dedi ama bilmiyorum cocuk bakmak zor cunku.Benimki zira sokaktaki mazgallara parmaklarini ellerini sokacak kadar yaramaz masallah yapmıslıgı da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?