- 3 Aralık 2014
- 102
- 39
- 98
- 41
- Konu Sahibi cilekhatun
-
Ben tepki gösterdim halada konuşuyorum bunu bunu yaptın diye alttan alıyor unutalım diyor k.validem.esim tavır yapmadı onlaraO zaman kayinvalideniz geldiğinde azami ölçüde iletişim kurun...size bir söz söylerlerse sakince cevabını verin..kendi derdini anlatirsa oralı olmayın..ama eşiniz ailesinin evinize gelmesini istiyorsa yapabileceğiniz fazla birşey yok. Esiniz variyetliyken lokmaniz sayılmış,küçük gorulmussunuz tepki gostermemissiniz. Esiniz hapislere düşmüş ortada kalmissiniz...ortada kalmissiniz...tepki gosterememissiniz.Bundan sonra ne ölüme ne dirime diyememissiniz.. şimdi düze çıkmışsınız artık neyin tepkisini gostereceksiniz ki?
Arkadaşım o zaman eşinizle iletişiminizi ve ilişkinizi öyle bir güçlendireceksiniz ki,Çok mantıklı öneriler gerçekten . Ama demissiniz ya ben iletisimi koparırdım. Ben bunu yapsaydım ya da yaparsam k.validem eşimi mükemmel etkileyen biridir.Biz birşey yapmayan zavallılarız gelin bizi hor görüyor diye inandırır.
Bence bu bir adımdır.Karsimdaki insan çıkıp da "yanlış yaptım,ben hataliydim" diyorsa bunu yok saymam.Belki ilişkim eskisi gibi candan olmaz da daha resmi olur.Esinin tavır almasını bekleme...hiç görüşmek istemiyorduysan "kusura bakma bana yapılanı unutamıyorum ve ailenle bir daha hiç görüşmek istemiyorum öbür yandan senin ailen sana görüşme de diyemem ...zor günün geçti ...artık ayağa kalktin.Hadi bana eyvallah" der kendi yoluna devam ederdin. Boyle de yapmadigina göre o zaman dönüp dönüp 3 /5 yıl öncenin konuşulacak bir tarafı yokBen tepki gösterdim halada konuşuyorum bunu bunu yaptın diye alttan alıyor unutalım diyor k.validem.esim tavır yapmadı onlara
Evet anlatmamak gerekir. Eşim önceden bu derece degildi. Oyuzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Aşırı bağırıyor. Çok kötü şeyler söylüyor heryere vuruyor.yani birisi sorsa ne denir bilemiyorum. Nasıl sanane dicemki tersler gibi insanlariKomşulara ne cvp veriyorsunuz genelde
Özel hayatınızı büyük olaylar hariç ailene bile anlatma, komşuya hiç özel hayatım konuşmayı sevmem diyip kesin önlerini
Evet anlatmamak gerekir. Eşim önceden bu derece degildi. Oyuzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Aşırı bağırıyor. Çok kötü şeyler söylüyor heryere vuruyor.yani birisi sorsa ne denir bilemiyorum. Nasıl sanane dicemki tersler gibi insanlari
Komşularını hiiic tersleme...evin içini anlatma ama onlari bozup atma da ....esin sınirını bir gün aşarsa onların yardımına ihtiyacin olabilirEvet anlatmamak gerekir. Eşim önceden bu derece degildi. Oyuzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Aşırı bağırıyor. Çok kötü şeyler söylüyor heryere vuruyor.yani birisi sorsa ne denir bilemiyorum. Nasıl sanane dicemki tersler gibi insanlari
Inşallah böyle birşey yapmaz.kendisine sakinden sordum. Beni sindirmeye çalışıyosun galiba dedim. Özür diliyor. Psikolojim iyi değil diyor. Heralde komşularda ayrıntı vermeden böyle derim psikolojisi iyi değil diyeKomşularını hiiic tersleme...evin içini anlatma ama onlari bozup atma da ....esin sınirını bir gün aşarsa onların yardımına ihtiyacin olabilir
Tamam artk çok eskimiş konuları açması saçma ama yine de eşinin ailesini haksız oArkadaşım o zaman eşinizle iletişiminizi ve ilişkinizi öyle bir güçlendireceksiniz ki,
annesi dahil kimse onu etkileyemeyecek.
Durmadan annesini kötülerseniz,adam ailesine düşkünleşir.
Benim zor bir annem var,onunla ilişki yürütmek çok zor,ben bunun gayet farkındayım,ama eşim bırakın laf söylemeyi en ufak bir imada bulunsa kanıma dokunur.
Bir laf vardır;
'Kızarım ama kızdığıma kızan olursa ona daha çok kızarım.'
O hesap.
Size son olarak eşinizle olan ilişkinizi güçlendirmenizi,kv'yi bir müddet bile olsa gündeminizden çıkarmanızı,
onu duymamayı,görmemeyi tavsiye ederim.
Zor insanlarla başetmek,hem güçlü iletişim becerileri hem de biraz politik davranabilmeyi gerektirir.
Bu konuya yoğunlaşın.
Eşinizle aranızın bozulması bu kadının ekmeğine yağ sürmek olmaz mı?
Bu haset ve merhametsiz kadının
oyununa gelmeyin.
Inşallah böyle birşey yapmaz.kendisine sakinden sordum. Beni sindirmeye çalışıyosun galiba dedim. Özür diliyor. Psikolojim iyi değil diyor. Heralde komşularda ayrıntı vermeden böyle derim psikolojisi iyi değil diye
Aa eski konu muymuş tarihe bakmadım yorum yaptım benKonu sahibi bana gelen bildirimden konunuzu tekrar okuduğunuzu görüyorum ..ne yaptınız ? Eşinizle ilişkinizde , birbirinizle iletişiminizde yol alabildiniz mi?
Konu sahibi bana gelen bildirimden konunuzu tekrar okuduğunuzu görüyorum ..ne yaptınız ? Eşinizle ilişkinizde , birbirinizle iletişiminizde yol alabildiniz mi?
Öfff eski konuymuş yaO el kalktıysa duvara yada bir eşyaya vurmak için bir dahakine size vuracaktır şüpheniz olmasın.
Ayrıca doktora gitmesi gereken siz değil eşiniz. Kendi güvenliğiniz için uzak durun eşinizden.Ailenizin yanına mı gidersiniz bir süre ne yaparsınız bilmiyorum ama uzak kalın ve bu süreçte eşiniz tedavi olsun.
Aksi takdirde buraya kocam beni dövdü diye konu açmanız yakındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?