Aslında söylemek istediğim çok şey var.
Eminim oğlan olacak diye gebe kalmışsınızdır 2.den sonra.
1.kız hadi belki 2.oğlandır. Yok olmadı oda kız. Ulan bu sefer 3.tutturucam oğlanı. Ama o da ne o da kız. Tüh lanet olsun. 4.kesin oğlan. Ama ne varki o da kız.Olmadı 5.ye, 6.ya......
Aklı başında, mantıklı düşünebilen bire kadın olarak, herşeyden önemlisi bir anne olarak sizin bunu gelipde burda sormanız bile başlı başına hata. Eşiniz madem istiyor neden ağzının payını vermediniz. Neden ona kız evlat erkek evlat ayrımın yanlış olduğunu söylemediniz.Biz anneler bile böyle ayrım yaparsak, erkekler neden yapmasın dimi.
İki farklı cinsten evladın olmasını isteyebilirsiniz, kız evladın tadını biliyorum keşke erkek evladınında tadını da alabilsem diye düşünebilirsiniz ama böylesine sanki kıyametler kopmuş gibi bir başlık açmanızda bu durumdan son derece rahatsız olduğunuzun göstergesidir bana göre.
Kadınlar Kulubünde o tarz başlıklar var, cinsiyet belirleme adı altında, öylesine saçma buluyorum ki, rabbim ne isterse o olur.hangi sperm yumurtayı döllerse cinsiyet ona göre belirlenir, siz dışarıdan nasıl müdahale edersiniz.
Dua edin çocuklarınızın hayırlı olsun diye. Kız evlat yada erkek evlat ver rabbim yerine"Rabbim sen hayırlı evlat nasip et" diye isteyin.
bilemiyorum ama sanırım bu kimse dalga geçiyo bizlerle..alsanaalsanasmileÇok üzgünüm çoookprofil bilgilerinde henüz çocuk yok yazıyo.CADIARZU.nasıl oluyoda 4. ye hamile oluyo anlamıyorum.:uhm:..kız çocuklarıyla,annelerle resmen dalga geçmiş bu kişi...eğer gerçeksede değilsede.:umursamaz:..Rabbim affetsin..başka bişey diyemiyorum..dur gitmeden bi daha vurayım alsanaalsanasmile
dur bide ben vurayımalsanaalsanasmile
bu kadar mı cahilsiniz ya
Hem eşiniz hem de siz çok cahilsiniz.
İnşallah Allah size erkek evlat vermez de 10.çocuğu doğurursunuz.
Bize ne yalvarıyorsun bacım Allaha yalvar da size akıl fikir ihsan eylesin
yazdıklarınız çok ayıp.cahil olan sizsiniz..kaldıki ben bunu kendiş nikchimden 45 yaşında bir kadın için yazmıştım..benim zaten oğlum ve kzıım var.ben de o yaştaki bir insana yardım için kendi ağzından olduğuu gibi yazdım..ayıp be ayıp terbizyeszilik bu.ayrıca sen kimsinki sana yalvarayımmm
Hem eşiniz hem de siz çok cahilsiniz.
İnşallah Allah size erkek evlat vermez de 10.çocuğu doğurursunuz.
Bize ne yalvarıyorsun bacım Allaha yalvar da size akıl fikir ihsan eylesin
bana bak aptal şey sen okudun beddua ederek konuşma.fikrini yazma
yazdıklarınız çok ayıp.cahil olan sizsiniz..kaldıki ben bunu kendiş nikchimden 45 yaşında bir kadın için yazmıştım..benim zaten oğlum ve kzıım var.ben de o yaştaki bir insana yardım için kendi ağzından olduğuu gibi yazdım..ayıp be ayıp terbizyeszilik bu.ayrıca sen kimsinki sana yalvarayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?