Size yalvarıyorum.4.kızımı doğuracam.en doğru yöntemi paylaşın benimle lütfennn

Bunu artık çocuklar bile biliyor =))

Yumurta hücresi döllendikten sonra hücre çekirdeğinde yeni bir canlının temelleri atılır. 23 kromozomdan oluşan yumurta hücresi genetik kodu, yine 23 kromozomdan oluşan sperm hücresi genetik koduyla birleşir ve 46 kromozomdan oluşan yeni bir hücre meydana gelir. Yeni oluşan canlının cinsiyetinin belirleyicisi sperm hücresinin içerdiği cinsiyet kromozomunun niteliğidir. Dişi canlı iki adet X cinsiyet kromozomu içerirken (46 XX olarak kodlanır), erkek canlı bir adet X, bir adet Y cinsiyet kromozomu içerir (46 XY olarak kodlanır). Olgun sperm hücresi de bu nedenle ya X (23 X olarak kodlanır) veya Y cinsiyet kromozomu içerir (23 Y olarak kodlanır). Olgun yumurta hücresi her zaman X cinsiyet kromozomu taşır (23 X olarak kodlanır).
Yumurta hücresi Y kromozomu içeren bir sperm tarafından döllenirse yeni canlı 46 XY yani erkek, X kromozomu içeren bir sperm tarafından döllenirse 46 XX yani dişi olacaktır.

Kocana söyle yumurtayı Y kromozomu içeren bir sperm ile dölleyebilirse erkek çocuğu olur.

bilemiyorum ama sanırım bu kimse dalga geçiyo bizlerle..alsanaalsanasmileÇok üzgünüm çoookprofil bilgilerinde henüz çocuk yok yazıyo.CADIARZU.nasıl oluyoda 4. ye hamile oluyo anlamıyorum.:uhm:..kız çocuklarıyla,annelerle resmen dalga geçmiş bu kişi...eğer gerçeksede değilsede.:umursamaz:..Rabbim affetsin..başka bişey diyemiyorum..dur gitmeden bi daha vurayım alsanaalsanasmile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sonuna kadar katılıyorum
Allah evladın hayırlısını versin
kızmış erkekmiş önemi yok

dur bide ben vurayımalsanaalsanasmile

acaba cinsiyetlerini öğrenip aldırıyormu ? kız olunca ne bilim aklıma bi tek bu geliyoor aklinialirimsmile

allah akıl fikir versin çocuk çocuktur,mesela bende kız çocuklarını çok seviyorum allahım erkek nasip etmiş erkek verdi eşimde kız-erkek farketmez sağlıkla gelsinde dedi,hiç bi önemi yok allah hayırlısı nese onu versin cümlemize...

Hem eşiniz hem de siz çok cahilsiniz.
İnşallah Allah size erkek evlat vermez de 10.çocuğu doğurursunuz.

Bize ne yalvarıyorsun bacım Allaha yalvar da size akıl fikir ihsan eylesin

yazdıklarınız çok ayıp.cahil olan sizsiniz..kaldıki ben bunu kendiş nikchimden 45 yaşında bir kadın için yazmıştım..benim zaten oğlum ve kzıım var.ben de o yaştaki bir insana yardım için kendi ağzından olduğuu gibi yazdım..ayıp be ayıp terbizyeszilik bu.ayrıca sen kimsinki sana yalvarayımmm

pardonda biz müneccimmiyiz baştan belirtmeyipte burdaki insanları suçlamaya hakkın yok

hiç müneccimmiyiz biz nerden bilcez en baştan böle böle die açıkla madem başkasına yardım için böle bi topik açıyosun bunu açıklamanda da bi mahsur yok sonuççta başkasına yardım için di miiaklinialirimsmile:dilcikar:

ya ne komik konuşmalar ya inanmıyorum siz inandınızmı şimdi başkası için açmış ya zaman geçirmek için açmış bu konuyu ama geri tepti çevir kazı yanmasın misali döndü çok komik duruma düştü yazık yazık zaman kaybı hade ben gittim

rabbim sanada eşinede akıl fikir versin sizleri hidayet etsin inş daha ne diyim insan bu konuyu açarken utanır yazıkki çok yazık sorduğun soru soru değilki bide fikir almak istiyon elinden geliyosa boşalmadan önce seçsin erkek olabilecek spermleri sonra sana aktarsın töbe töbe siz şaşırmışsınız inş rabbim ıslah eder

yaziklar olsun size ve sizin gibi dusunen zihniyete bizler evlat icin yanip tutusurken sizin su actiginiz konuya bakin allah sizi islah etsin ne diyeyim.Allahiniza yatip kalkinda dua edin eli agagi duzgun hayirli evlat olarak yetissinler.

sizin gibilerini gorunce inanin sinirim alt ust oluyor biz neden anne olamiyoruz neden?siz bulduklariniza sukretmeyip bunuyorsunuz ve anne olmayi hak ediyorsunuzda bizler neden anne degiliz diyemiyorum Rabbime.onu sorgulayamiyorum bu halime bile sukrediyorum en azindan benimde cennette kaybettigim bir melegim var.yavrum beni birakip gitsede ben bir ANNEYIM!
mafoldumben

hi hi hi kesin oyledir boshayallersmilecevir gazi yanmasin degilmi?

sen kendın ıcınde 45 yasıdakı bır kadın içinde acmıs olabılırsın bu konuyu
ama ben buna konu dıe bakmıorum kusura bakma ama
rabbım ona gebe kalmayı nasp edıyor
bunun kız erkek olması cokmu onemlı acaba
????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…