kımı bulamaz kımı bılemez ben 10 gundur resmen cıle cekıyorum tup bebek tedavısınde bı tane olsun dıye ama benım ıcın en onemlısı saglıklı ve hayırlı bı evlat olsun. olma ıhtımalı %50....sana nıye kızıyoruz kı Allah kocana akıl fıkır versın sende caresızsın ne dıyeyım
İNTERNETTE BİR SÜRÜ YÖNTEM VAR.AMA BUNLARIN İÇİNDE EN DOĞRUSU HANGİSİ DENEYİPTE OĞLAN DOĞURANLAR LÜTFEN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.............:sm_confused:ÇARESİZİM EŞİM ÇOK İSTİYOR ERKEK.....
ben yöntem bilmiyorum sadece kıbrısta cinsiyet garantili tüp bebek yaptıklarını duydum.12 bin lira.
yazdıklarınız çok ayıp.cahil olan sizsiniz..kaldıki ben bunu kendiş nikchimden 45 yaşında bir kadın için yazmıştım..benim zaten oğlum ve kzıım var.ben de o yaştaki bir insana yardım için kendi ağzından olduğuu gibi yazdım..ayıp be ayıp terbizyeszilik bu.ayrıca sen kimsinki sana yalvarayımmm
sen, 45 yaşındaki, arkadaşın ya da böyle düşünen herkimse. Kaderle inatlaşmayın. Allah o 4 kızı da elinizden, hayatınızdan çekip alıp, sizi evlatsız bırakırsa o zaman görürsünüz evladı cinsiyetine göre beğenmemeyiyazdıklarınız çok ayıp.cahil olan sizsiniz..kaldıki ben bunu kendiş nikchimden 45 yaşında bir kadın için yazmıştım..benim zaten oğlum ve kzıım var.ben de o yaştaki bir insana yardım için kendi ağzından olduğuu gibi yazdım..ayıp be ayıp terbizyeszilik bu.ayrıca sen kimsinki sana yalvarayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?