- 21 Eylül 2017
- 2.795
- 6.954
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Çok seviyordum, yani öyle sanıyordum. Daha 2. Sınıftaydım. 20 yaşına bile girmemiştim. Kavuşamasak ölürüm sanıyordum. Cocuktum.Keşke iş güç sahibi olmadan evlenmeseydiniz. Madem babanıza araba almak bu kadar kıymetli ne diye elin adamını bu konuda söz sahibi yapacak duruma getirdiniz ki ?
Esin kaç yaşında?Çok seviyordum, yani öyle sanıyordum. Daha 2. Sınıftaydım. 20 yaşına bile girmemiştim. Kavuşamasak ölürüm sanıyordum. Cocuktum.
Eşim benden 1 yaş büyükEsin kaç yaşında?
Ay cidden anlamıyorum yani 20-21 yaşında mi evlendiniz? Ne iş yapıyordu ki eşin? İkiniz de daha cocuksunuz...Eşim benden 1 yaş büyük
Eşim de tıp okuyor, bir yandan da çalıştı. Kp de bize ev aldı, eşime harçlık gönderiyordu. Bir de bizim kredilerimiz vardı. Bir şekilde geçiniyorduk. Yani aslında eşim için çok büyük bir sorumluluktu. O da beni çok sevdiği için zorlu bir mücadelenin içine girdi.Ay cidden anlamıyorum yani 20-21 yaşında mi evlendiniz? Ne iş yapıyordu ki eşin? İkiniz de daha cocuksunuz...
Doğru söylüyorsunuz, aslında O kadar doldum ki, kaldıramıyorum küçük şeyleri bile. Sürekli geleceği düşünüyorumBence şimdiden kendinizi boşuna dolduruyorsunuz. Doktor olunca ilk maaşla kredi çekin alın babanıza arabayı,sonrasını sonra düşünürsünüz.
Eşim de tıp okuyor, bir yandan da çalıştı. Kp de bize ev aldı, eşime harçlık gönderiyordu. Bir de bizim kredilerimiz vardı. Bir şekilde geçiniyorduk. Yani aslında eşim için çok büyük bir sorumluluktu. O da beni çok sevdiği için zorlu bir mücadelenin içine girdi.
Eşim de tıp okuyor, bir yandan da çalıştı. Kp de bize ev aldı, eşime harçlık gönderiyordu. Bir de bizim kredilerimiz vardı. Bir şekilde geçiniyorduk. Yani aslında eşim için çok büyük bir sorumluluktu. O da beni çok sevdiği için zorlu bir mücadelenin içine girdi.
Bazen ben de kendimi olmayan şeyleri olursa şöyle yaparim derken bulunca bir dur derim kendime. Olsun o zaman bakarız bir çaresine. Bir de siz de eşiniz de hem ağır bir bölümde okuyorsunuz hem de evlilik gibi ağır bir yükü kaldırmakta zorlanıyorsunuz üstelik yaşlar da küçük. An'ı yaşayın abla tavsiyesiDoğru söylüyorsunuz, aslında O kadar doldum ki, kaldıramıyorum küçük şeyleri bile. Sürekli geleceği düşünüyorum
Karşı tarafın varlık durumumun önemi yok.
Evlat olarak isteyen istediği yardımı yapabilir.
Bu konuda laf etme hakkınız yok.
Ancak ailemi alttan al, ses etme, her şeye sus diyen eşinize de demek istediklerim var.
''Sen çok biliyorsun!''
Susmayın efendim susmayın.
İnceldiği yerden kopsun.
Herkes haddini bilsin.
Ağzından çıkanı kulakları duysun.
Evlat gibi muamele isteyen gelinine evladı gibi hissettirecek.
Haa yok gelin gelindir, dış kapının mandalı diye düşünüp ona harcanan
benzine kıyamayacak insanlar gelinden çok bir şey beklemesin.
Size yapılan haksızlıkları yüzlerine açık açığa vurun.
Boşanmaya mı varır diye korkuyorsunuz?
Sizin için çok kıymetli arabasını satan babanız, sizi kimseye muhtaç etmez korkmayın.
Kendinizi ezdirmeyin.
Eş hatrı da bir yere kadar.
Lütfen sizi saymayan insanlar için kendinizi ezmeyin.
Henüz haberleri yok diyecekler mi bilmiyorum. Aslnda bu konuda o kadar hassasım ki bir şey derlerse kiyametin kopacagindan da eminim.E şimdi senin eğitiminde hem kocanın hem de ailesinin sözü var. Sana demezler mi seni hız okuttuk babana araba almak nrden
Evet öyle oldu. Ama çok seviyorduk gözümüz hiç bir şeyi görmüyordu. Burdan da çok seven gençlere örnek olayım. Kimse aşkından ölmüyormuşOhooooo boyunuzdan büyük işlere kalkışırsanız böyle olur.
Size ev alan, cebinize harlığınıza kadar koyan insanlar bir ömür kul kölelik bekler.
Çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?