- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
diğer eltilerinize neler yapılmış,bir de bu elti konusunu açtığın kız mı
benden öncekilerede kararında yapılmış herşey iki eksik bir fazla üçümüzünde aynı diyebilirim ama bu sefrki farklı . kızın ailesi idtedi diye mecbur kaldılar ''bazılarında'' ama onun haricinde kendi istekleri ilede ıvır zıvır adettendir diye barttıkça abarttıyolar hediyeler bilmem neler konusunda
benden öncekilerede kararında yapılmış herşey iki eksik bir fazla üçümüzünde aynı diyebilirim ama bu sefrki farklı . kızın ailesi idtedi diye mecbur kaldılar ''bazılarında'' ama onun haricinde kendi istekleri ilede ıvır zıvır adettendir diye barttıkça abarttıyolar hediyeler bilmem neler konusunda
ne desem ki konu sahibini anlıyorum.aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadığım için.
KV si evlat ayrımı yapıyor mutlaka kendince bir açıklaması vardır böylelerinin.anlatmaya çalışsan laf soksan anlamaz.
maddi manevi insanlardan özellikle KV KP gibilerinden bir şey beklemek bence zayıflık ama konu sahibinin aslında bir şey beklediğini de sanmıyorum.sadece gözüne sokula sokula yapılan şeylerin farkında ve haliyle rahatsızlık duyuyor.bence bir şey diyecekse kocası demeli kendi hiç muhatap olmasın değmez.
walla 11 yıllık evliliğimden masaya yumruk vurmaktan ben yoruldum onlar haksızlık yapmadan yorulmadılar.gerek yok yorulmaya.kimsenin yaptıgı kimseye kalmıyor.keşke hakkıyla olayları Allaha havale edebilsek!!!!!!!!!!!!!!
cevap vermemişsin ama muhtemelen konusunu açtığın kız bu eltin.babası kaynın işsiz diye vermek istemiyordu,işte bu nedenle adamın gönlü olması amacıyla kız tarafının her istediği fazlasıyla yapıldı
tşk ederim. bende evliliğim boyunca bazı şeylere üzülsemde yinede şükrettim halada ediyorum. ama eşimin yakın olduğum akrabaları bile bana diyorlar ki '' siz üşünüzde enayisiniz size yapmadılar bak yaptıran nasıl yaptıryor '' diye. asıl o zaman kendimi çok kötü hisediyorum yani aslında herkes farkında ama kimse bişey demiyor onlara
cevap vermemişsin ama muhtemelen konusunu açtığın kız bu eltin.babası kaynın işsiz diye vermek istemiyordu,işte bu nedenle adamın gönlü olması amacıyla kız tarafının her istediği fazlasıyla yapıldı[/
cvp yazdım cnm ikinci sayfada. evet o kız . babası verdi kızını oldukça fazla altın istediler sorun onun istediklerini almaları değil bu kadar isteğe rağmen halada ''kendi gönüllerinden '' kopan ve nedense bizdeyken kopmayan o adetler :)
ay abla bu konu o konu ise.. yanii kızın ailesine ne demeli.
işsiz bir damat ve illuzyon bir düğün dernek işi.. ya evlendikten sonra ne olacak? kim bakacak bunlara?
konu sahibi kaynının müteahhitlik yaptığını yazmıştı ama kızın babası geçerrli bir işi yok diye istemiyordu.hatta kız memur olacakmıştı da babam vermez diye sınava girmemişti.şimdi çalışıyorlar mı bilmiyoruz,konu sahibi açıklasın
ay abla bu konu o konu ise.. yanii kızın ailesine ne demeli.
işsiz bir damat ve illuzyon bir düğün dernek işi.. ya evlendikten sonra ne olacak? kim bakacak bunlara?
cevap vermemişsin ama muhtemelen konusunu açtığın kız bu eltin.babası kaynın işsiz diye vermek istemiyordu,işte bu nedenle adamın gönlü olması amacıyla kız tarafının her istediği fazlasıyla yapıldı[/
cvp yazdım cnm ikinci sayfada. evet o kız . babası verdi kızını oldukça fazla altın istediler sorun onun istediklerini almaları değil bu kadar isteğe rağmen halada ''kendi gönüllerinden '' kopan ve nedense bizdeyken kopmayan o adetler :)
kusura bakma görmemişim yanıtını.olan olmuş,artık doldurma kendini.kendi evine odaklan
mrb arkadaşlar
sizlerden bi konu hakkında fikir almak istiyorum
sizden sonra evlenen eltinize size yapılanın 3 katı hediyeler alınsa, adetler dört dörtlük yerine getirilse , nasıl tepki verirdiniz.
eşinize ikide bir şikayet ediyp huzursuzlukmu çıkarırdınız yoksa içiize atıp olayları akışına mı bırakırdınız?
eğer ikinci seçenği uygularsak yapılan haksızlık gözardı edilir mi?
sessiz kalıp kayınvalide ve kayınpederin bu adaletsiziliği kendilerinin mi farketmesini beklemeliyiz ?
dediğim başınıza böyle bişey gelse nasıl davranırdınız?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
kusura bakma görmemişim yanıtını.olan olmuş,artık doldurma kendini.kendi evine odaklan
öyle yapıyorum aslında ama bide kayınvalidem beni arayıp xx e şunu aldım bunu aldım diye anlatıyor bende iyi yaptın anne diyorum :))) bazen de benimle dalgamı geçiyor diyorum anlayamdım safımdır bende biraz (herkes der bunu malesef)
canım konuyu tam okuduysan kaynımın işi var hemde oldukça güzel bir işi var yazmıştım orada. kızın babası önlisans mezunu sekreter kızını lise mezunu müteahit kaynıma layık görmemesiydi. istenilen altınların alınacağını anlayınca o iş çözldü :))
tşk ederim. bende evliliğim boyunca bazı şeylere üzülsemde yinede şükrettim halada ediyorum. ama eşimin yakın olduğum akrabaları bile bana diyorlar ki '' siz üşünüzde enayisiniz size yapmadılar bak yaptıran nasıl yaptıryor '' diye. asıl o zaman kendimi çok kötü hisediyorum yani aslında herkes farkında ama kimse bişey demiyor onlara
öyle yapıyorum aslında ama bide kayınvalidem beni arayıp xx e şunu aldım bunu aldım diye anlatıyor bende iyi yaptın anne diyorum :))) bazen de benimle dalgamı geçiyor diyorum anlayamdım safımdır bende biraz (herkes der bunu malesef)
bence KV ne gerekli cevabı gönül rahatlığıyla vermelisin.kadın kaşınıyor ise kaşımalısın benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?