- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi pelintoprak
-
Bu sebepten mi bilmem
Yeni taşındık biliyosunuz, bu kez hediye aldı hemde hatrı sayılır bi hediye denebilir
Şaşırdım ama demek ki yeri gelince lafını söylemek lazım, soğuk su etkisi yapabiliyomuş
onu dicektim bende duvar saatini sana bi arkadaşın falan hediye ederde kv kp oğullarının evine daha kelli felli bişiler almaz mı ben mi yanlış biliyorum iyi bari bu defa durumu kurtarmışlar
Evet bende öyle biliyorum da umrumda da değil, elim kolum tutuyo çok şükür zamanla yapamayacağım şey yok Allah'ın da izni ile
İsterse şimdi de hediye almasınlar, alıştığım için şaşırmazdım
Herkese ederi kadar değer verdiğim için keşkem yok, bugn ne görüsem yarın onu uygulayacağım. Kendileri bilir
Evet bende öyle biliyorum da umrumda da değil, elim kolum tutuyo çok şükür zamanla yapamayacağım şey yok Allah'ın da izni ile
İsterse şimdi de hediye almasınlar, alıştığım için şaşırmazdım
Herkese ederi kadar değer verdiğim için keşkem yok, bugn ne görüsem yarın onu uygulayacağım. Kendileri bilir
çek yeri değil ama yine de diyeyim canım. yeni evin hayırlı olsun. Allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin. tamamen yerleştin mi?
bana öyle gelmiyor gerçekten öyle. mesela isteme nişan zamanında bu mevuzlar konuşurken konu altına falan geldğinde ortamadakiler bana eltime falan bakıyolar acaba ne yorum yapıcaklar diye
hani kaynanaı çok seviyordun,hani eltin kaynananın arkasından konuşunca kaldıramıyordun.ne oldu bu sevgiye.kaynanana laf söylesen için rahatlayacak mı
bir de kaynanam nispet yapar gibi arayıp anlatıyor demişsin ya belki de nispetten değil de birileriyle paylaşma ihtiyacından olabilir.benim kaynanam da bana anlatırdı çünkü
evet kaynanamı seviyordum halada severim ama böyle yapmasına anlam vermeiyorum niye azarla gibi konuşuyosunuz ki ben sizi abl gibi görüyorum siz neden kızıyorsunuz bana
evet kaynanamı seviyordum halada severim ama böyle yapmasına anlam vermeiyorum niye azarla gibi konuşuyosunuz ki ben sizi abl gibi görüyorum siz neden kızıyorsunuz bana
Sanırım hala ikna olmadı konu sahibi
Tamam o zaman gitsin çekişsin kayınvalideye
Hatta çetele tutsun, bende şu eksikti bu yoktu onun ki bi de yeni model vs.
Büyük ihtimal bunları almak bi yana dursun herkes sana kıskanç gözüyle bakacak, o kadar.
Bence sen çalış daha güzellerinde hevesin varsa al kullan, sefan olsun
Kendin aldığın için de kimse söz hakkı bulamaz, böylesi daha güzel
Sanırım hala ikna olmadı konu sahibi
Tamam o zaman gitsin çekişsin kayınvalideye
Hatta çetele tutsun, bende şu eksikti bu yoktu onun ki bi de yeni model vs.
Büyük ihtimal bunları almak bi yana dursun herkes sana kıskanç gözüyle bakacak, o kadar.
Bence sen çalış daha güzellerinde hevesin varsa al kullan, sefan olsun
Kendin aldığın için de kimse söz hakkı bulamaz, böylesi daha güzel
mrb arkadaşlar
sizlerden bi konu hakkında fikir almak istiyorum
sizden sonra evlenen eltinize size yapılanın 3 katı hediyeler alınsa, adetler dört dörtlük yerine getirilse , nasıl tepki verirdiniz.
eşinize ikide bir şikayet ediyp huzursuzlukmu çıkarırdınız yoksa içiize atıp olayları akışına mı bırakırdınız?
eğer ikinci seçenği uygularsak yapılan haksızlık gözardı edilir mi?
sessiz kalıp kayınvalide ve kayınpederin bu adaletsiziliği kendilerinin mi farketmesini beklemeliyiz ?
dediğim başınıza böyle bişey gelse nasıl davranırdınız?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
mrb arkadaşlar
sizlerden bi konu hakkında fikir almak istiyorum
sizden sonra evlenen eltinize size yapılanın 3 katı hediyeler alınsa, adetler dört dörtlük yerine getirilse , nasıl tepki verirdiniz.
eşinize ikide bir şikayet ediyp huzursuzlukmu çıkarırdınız yoksa içiize atıp olayları akışına mı bırakırdınız?
eğer ikinci seçenği uygularsak yapılan haksızlık gözardı edilir mi?
sessiz kalıp kayınvalide ve kayınpederin bu adaletsiziliği kendilerinin mi farketmesini beklemeliyiz ?
dediğim başınıza böyle bişey gelse nasıl davranırdınız?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?