Size yerleşmiş birinin gitmesini nasıl sağlarsınız?

Baba tarafından sadece halamla konuştuğum için şimdi o da küssün istemiyorum. Kabul etmeseydin derse ne dicem peki
Yapacağın iki şey var.
1.acikca halanizla konuşacaksınz, hiç bir işe yardım etmiyor ve ukala, kredi oduyoruz eve yorgun geliyoruz. Eşim evde salonda rahatça oturup uzananamiyor karı koca ilskimizi bile etkiledi demelsiniz.
2. İse kızı yildircaksin sürekli komut ver mesala onu getir bunu götür. Sık boğaz et. ara nerdesin...Gelince şunu al gibi(hiç benlik değil ama işte mecburi)

Yapacağın iki şey var.
1.acikca halanizla konuşacaksınz, hiç bir işe yardım etmiyor ve ukala, kredi oduyoruz eve yorgun geliyoruz. Eşim evde salonda rahatça oturup uzananamiyor karı koca ilskimizi bile etkiledi demelsiniz.
2. İse kızı yildircaksin sürekli komut ver mesala onu getir bunu götür. Sık boğaz et. ara nerdesin...Gelince şunu al gibi(hiç benlik değil ama işte mecburi)
Valla tam benlik. Edebiyle duranın başımın üstünde yeri var hele ki öğrenci ise, ama böyle edepsizi tek ayağının üzerinde döndürürüm.

Gerçekten inanılmaz. :KK70:
Ve sizin halanızın kızı olduğu için o aileyi üzmek istememeniz daha da inanılmaz.
Kendinizi daha bu mesajın girişinde ne kadar açık ifade ettiniz. Peki, sizi anlamak istemeyenleri neden idare edesiniz ki? Ne varsa ortada güzel bir şekilde ama hiç sekmeden söyleyin. Ne aile sizi düşünüyor, ne kız kendini düşünüyor. Millet bulamaz tuvalet kağıdı alacak para, kendine 9 bin liralık telefon alıyor haspam.
Kendine ev terliği al ayağın üşür bak falan dedim param yok dedi gitti gratis ten alışveriş yaptı. Yok deme bak Allah yok eder şükür et dedim daha ne kadar yok edebilir cebimde 200 Tl var falan dedi

Yapacağın iki şey var.
Aynen yıldırma politikası bol bol iş buyurun önce sonra da ilk fırsatta yolcu edeceksiniz

Yapacağın iki şey var.
Akşam 6 ya kadar çalışıyoruz okuldan erken çıkıyor bazen tavuk al falan diyorum tamam diyo. Aldın mı diye sorunca da unuttum gelirken sen al istiyorsan diyo

Valla tam benlik. Edebiyle duranın başımın üstünde yeri var hele ki öğrenci ise, ama böyle edepsizi tek ayağının üzerinde döndürürüm.
Halam da bide bayan arkadaşını çağırmış benim evime gidelim kalalım demiş. Bana da kuzenim söyledi gelecekler diye bende benim bundan neden haberim yok dedim benimde yeni oldu diyor

[/QUOT
Daha 2 haftalık evliyken eşimin yeğeni üni okumak için bize geldi.
İlk zamanlar haftada 4 gün kaliyodu. Sonra bı baktimki evime yerlesmis.tam üç yıl kaldı.pandemi sebebiyle baş kaldirdim🤣 okul yok gelmesin artık dedim ve çok zor bı mücadeleyle zarzor evimden gönderdim.
Tam zafer kazandım derken, bu kezde kardeşi geldi. Şaka gibi🤣

Halam da bide bayan arkadaşını çağırmış benim evime gidelim kalalım demiş. Bana da kuzenim söyledi gelecekler diye bende benim bundan neden haberim yok dedim benimde yeni oldu diyor
Siz babanızın ailesi ile arayı iyi tutmak için mi boyun eğiyorsunuz?

2 yıldır evliyim. Kız Kuzenim(18) yaşadığımız ilçedeki üniversiteyi kazandı. Ailesi nerde kalabilir deyince bizde eşimle beraber alışana kadar bizde kalsın dedik. 4 aydır bizimle kalıyor. Evlilik adına birşeyimiz kalmadı. Maddi manevi yardım da etmiyorlar. Memuruz ve Doğu görevine gidicez. Ailesi okul bitene kadar gitmeyin mezun olsun öyle gidin sizde kalsın diyorlar. Kyk kazandı gitmedi. Üstelik durumları da var. Peçete alır mısın deyince param yok diyor. Ev işi söyleyince ben hizmetçimiyim diyor. Ve şuan 9 bin TL lik bir telefon alacak. Saygısız ve ukala davranıyor aynı zamanda. Evliliğimizde huzur kalmadı. Kibarca yurda çık demenin yolu varmıdır acaba. Sizce ne yapmalıyım?
Valla direk çıksın böyle birine kibarlık gelmez direk söyleyin

Siz ne kadar safsiniz ya , bulmuşlar sizin gibi sessizini tepe tepe kullanıyorlar bu kadar net ,ayyy sinir oldum sizin şu halinizi okurken . Bu kadar sessiz olup kendi hakkınızı savunmazsaniz devamı daha da fazlalaşır .

Ay ne kadar çok yüzsüz varmış öyleyse.
Hayır böyle ben hizmetcimiyim ben virt zirtmiyim diye terbiyesizlik yaparak kalan birine de birgün okuldan geldiğinde eşyalarını kapısının önünde görmesiyle büyük bir surpriiiiz yapardım.

Cirkeflik yapacaktır illa ki ama bu durumda bende ayol ben hizmetcimiyim peki derdim.

İnsanlar gelip burada bunları anlatıyor ama olan bana oluyor, sinir basıyor 😅Senin kayinvalidenler gitmediler mi Peki, of🥺
Cok şükür gittiler. Bir uye evu nasil temizledigimi sordu bugün. Çoğunuza dert olmuş benimkilerin b*klu elleri😔 çok ozur dilerim valla 💙

Siz babanızın ailesi ile arayı iyi tutmak için mi boyun eğiyorsunuz?
Napayım bilmiyorum. Eşim yokken konuşsam diye düşündüm ama sabahtan beri uyuyor hala kalkmadı. İşten de geç geldim karnım ağrıyor yemekte yapamadım bilmiyorum valla

Sizin evinize misafir mi çağırmış bir de kusura bakmayın ama bin tane fikir verildi size onu diyemem bunu diyemem öyle olursa böyle, böyle olursa şöyle diyip duruyorsunuz o zaman çekeceksiniz

Akşam 6 ya kadar çalışıyoruz okuldan erken çıkıyor bazen tavuk al falan diyorum tamam diyo. Aldın mı diye sorunca da unuttum gelirken sen al istiyorsan diyo
Çok çok uyanık biri dişe diş 🤣kana kan🤣 yapacaksın yoksa kurtulamazsin.

Back
X