- Konu Sahibi Slkskksksk
Yaa ne gibiAranın bozulmasından korkan konu sahibi, hala kuzen relax. Akraba bunlar, aralarında ne var bilemeyiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne gibiAranın bozulmasından korkan konu sahibi, hala kuzen relax. Akraba bunlar, aralarında ne var bilemeyiz.
Maalesef öyle. İşten geldiğimden beri kalksın da konuşayım diye bekliyorum ama hala uyuyorBöyle birine kibarca konuşulmaz artık. Artıl yurda çıkmasının gerektiğini söyleyin.
Ne geliyorsa başımıza dümdüz söylemediklerimizden geliyor.
Baya uyanıklar hatta geçen yaz 60 TL masraf yaptı diye eve gidince parayı geri istediÇok çok uyanık biri dişe dişkana kan
yapacaksın yoksa kurtulamazsin.
Neden alttan alıyorsunuz?Napayım bilmiyorum. Eşim yokken konuşsam diye düşündüm ama sabahtan beri uyuyor hala kalkmadı. İşten de geç geldim karnım ağrıyor yemekte yapamadım bilmiyorum valla
Kırılsın bak güzel kardeşim. Yoksa hep kırılan sen olursun.Halam kırılır diye düşünüyorum
Sen küserler diye endişe ediyorsun ya, işt eninde sonunda emeklerin hiç olacak bir teşekkür etmeyecekler ve sonunda aranız kötü bir şekilde ayrılacak evinizden. Bunları neden düşündüm söyleyeyim, bencil bir kuzen karşıdakini asla düşünemeyen ki muhtemelen anneside uyarmıyor. Sen ayrılması ile ilgili konu açsan küsecek kırılacak açmasan seninn hayatın sıkıntılı olacak. Şimdi sen seç ?Halamın kızı olduğu için küserler diye kırıcı olmak istemiyorum![]()
Bende bundan korkuyorumSiz ne kadar safsiniz ya , bulmuşlar sizin gibi sessizini tepe tepe kullanıyorlar bu kadar net ,ayyy sinir oldum sizin şu halinizi okurken . Bu kadar sessiz olup kendi hakkınızı savunmazsaniz devamı daha da fazlalaşır .
Sizde kira parasi isteyin elektrik ve su faturalarını üçe bölün, mutfak masrafıni da üçe bölün.Baya uyanıklar hatta geçen yaz 60 TL masraf yaptı diye eve gidince parayı geri istedi
Ben küçükken annem babam ayrıldı bana bakacak kimse yok diye 1-2 ay onda kalmışım kuzenimde sen bizde kalmıştın bende sizde kalıyorum diyoSen küserler diye endişe ediyorsun ya, işt eninde sonunda emeklerin hiç olacak bir teşekkür etmeyecekler ve sonunda aranız kötü bir şekilde ayrılacak evinizden. Bunları neden düşündüm söyleyeyim, bencil bir kuzen karşıdakini asla düşünemeyen ki muhtemelen anneside uyarmıyor. Sen ayrılması ile ilgili konu açsan küsecek kırılacak açmasan seninn hayatın sıkıntılı olacak. Şimdi sen seç ?
Aslında keşke bunları o düşünse ya utanıyorum bile böyle Bi konu açtığım içinSizde kira parasi isteyin elektrik ve su faturalarını üçe bölün, mutfak masrafıni da üçe bölün.
Kurtulmussin ne güzelCok şükür gittiler. Bir uye evu nasil temizledigimi sordu bugün. Çoğunuza dert olmuş benimkilerin b*klu elleriçok ozur dilerim valla
![]()
Evi tadilata verecez en az iki ay sürer, kendine kalacak bı yer bul de gönder.Aslında keşke bunları o düşünse ya utanıyorum bile böyle Bi konu açtığım için
Bil bakalım ilk gerilen kim olur önüne?Yakın olsaydık gelirdim evinize. Kalk kızım uyumanın vakti değil kendine kalacak yer ayarla, eşyalarını topla gidiyorsun haydi derdim.
Siz yapmayacaksınız belli ki.
İnsani oturduğu yerden sinir eden bı konuYakın olsaydık gelirdim evinize. Kalk kızım uyumanın vakti değil kendine kalacak yer ayarla, eşyalarını topla gidiyorsun haydi derdim.
Siz yapmayacaksınız belli ki.
Boşanır bunlar yakında. Baksana doğu görevine gidip gitmemelerine bile hala karar veriyor. Söz dinleyip gitmeyecekler belli ki. Sonunda da adam başlarım böyle işe deyip çıkıp gidecek.Bil bakalım ilk gerilen kim olur önüne?
Ayyy ne kadar gıcık bir tip ya küçükte değil bence biraz sert şekilde davranın haddini bilsin ve açık açık söyleyin ailesine derhal yurt bulsunlarBakkala bile bizimle geliyor. Geçen akşam haber vermeden çıkalım dedik. Bende gelmiyim mi dedi. Bende bizde başbaşa kalmayalım mı dedim![]()