Sizede bu oluyor mu?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Annemle benim şöyle bir huyumuz var.Eğer birinden hoşlanmıyorsak gerçekten o insan sorunlu çıkıyor. Zamanla etrafımızdakilerde ondan hoşlanmıyor.Bu bir his mi anlamadım.Hatta o insanlar çevremizdekilere sağlam kazıklar atabiliyorlar annem ve benim uyarmamıza rağmen.Bir arkadaşım vardı bir hareketi hiç hoşuma gitmedi yani orada notunu verdim diyebilirim başka arkadaşımı uyardım bak samimi olma falan diye yok iyi falan dedi sonra zarar gördü seni dinlemedim dedi.Annemde kuzeni olan birini sevmez neredeyse anne tarafımın hepsi maddi olarak kullanıldı o kadın tarafından görüşmüyorlar.Hatta o kadın bana annen beni çağırmaz düğünün olunca bana haber et demişti tabiki etmedim.Bu insanların ortak noktaları cimri ve aç gözlü olmaları kendilerini uyanık sanmaları çok garip değil mi?

Gönül kendi gibi olana akar derler. Elektriğiniz tutmamış olabilir. Yine de suizanda bulunmayın çünkü günahtır. Önyargınin kime faydası var? İçinizde kalsın , kimseye söylememize gerek yok bence
Uyarı böyle böyle diye değil ama dikkatli ol diye insan sevdiği birinin zarar görmesini istemez ama hep aynı mı olur hiç şaşırmadık tek söylenilen seni dinlemedim.

İyi insan veya kötü insan diye bir sınıflama yoktur. Her insanın içinde iyi ve kötü yanlar vardır. Bazılarında iyi yan daha ağır basar, bazılarında kötü yan.

6.hissiniz kuvvetlidir belki.

Karsilikli etkilesim bu bence. Hoslanmadiginiz kisiyi bilerek ya da bilmeyerek itiyorsunuz kendinizden. Bjr sekilde negatif enerji veriyorsunuz sonra o kisiyle bi olumsuzluk yasayinca hah ben hissetmistim bu kotu biri oluyor. Bence hic kimse tamamen iyi ya da kotu olamaz.kimi nasil gordugumuzle veya frekansimizin ne kadar tuttuguyla alakali bence

Bir annem babamla bana oluyor sanıyordum.

İşin garip yanı böyle sorunlu bulduğum kişiler benden pek uzak durmaz.Hani ben kiminle iyi vakit geçirirsem bunu belli eden biriyim ama onlar bu soğukluğu umursamıyor aynı

Hahahahhaahahahah yalnız değilsiniz bizde varız özellikler aynı mı peki
Annemin gözü açıktır, dışa dönüktür, sosyaldir. Onunkisi insanları tanımaktan ötürü idi hep. Ama babamla ben biraz asosyaliz, bizimki 6.his.

İşin garip yanı böyle sorunlu bulduğum kişiler benden pek uzak durmaz.Hani ben kiminle iyi vakit geçirirsem bunu belli eden biriyim ama onlar bu soğukluğu umursamıyor aynı
Iyi bir gozlemci olabilirsiniz. Ben de oyleyim. Karsimdakiyle kafamiz uyar mi uymaz mi veya ondam bi zarar gelir mi hemen anlarim. Ama kisilerin birbirine gonderdigi enerjiye de inaniyorum.

Kendim yanlıs ınsan seven bırıyım kendim ıcın bunu diyemem ama, annem bırınden hoslanmamıssa ve yapma diyorsa onu dinlemem sart. Cunku hıc yanılmadı.
Artık dinliyorum ama ıs isten gectı.

Ben artık anneme fotoğraf gösteriyorum yorumla diye. Ona göre ufaktan uzuyorum ortamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…