Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevremdekilerin daha bişey gördüğü yok ama eşime kızıp ne zaman Allah bunun hesabını sorar sana he desem illaki maddı açıdan bı kaybimiz olducanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Çok ütopik bir şey ya ay ben sana bu yanlışı yapmıştım kbakma deyip yeniden iletişim kurmaya çalışmaları.canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Gördüm hemde çok kişinin canının yandığını gördüm ama herkes bir değil tabi bazıları bunun nedeninin senin canıni yakması olduğunu farkedip dönüyor fakat bazıları bunu anlayamayacak kadar aptal. Ama ne olursa olsun geri dönen kim olursa olsun kabul etmemek gerekiyor ikinci şans pişmanlıktır. Bir kere canını yakmış olan bir daha yakacaktır çok büyük ihtimal.canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?