Burdan beddua etmeyin takip etmeyin diyenlere sesleniyorum. Bunu söyleyenler sanırım hiç ciğerlerine kadar acı çekmemişler.
10 sene aile olmak için yolunu bekledigim sabrettiğim yalnız kaldığım ve tek bir yanlış yapmadan evimde beklediğim, adam yurt dışlarında görevdeyken ben hamile kalmak için tek başıma
tüp bebek tedavileri gördüğüm ve hamile kalıp uğrunda tek başına kürtaj olduğum adam ben bu yalnızlığı ve fiziksel acıları çekerken internetten tanıştığı bit kadınla beni aldattı ve biz boşanır boşanmaz da evlendi.
Üzerinden 3 sene geçti. Şuan şükürler olsun rabbime binlerce kez mükemmel bir hayatım var. Ama aklima geldikçe o günlerdeki çaresizliğim, o kadına ihanet etmemek için benimle asla muhatap olmaması , o kadını bana savunması , beni çirkef ilan etmesi ( ki asla sorun çıkarmadım öğrendikten 1 ay sonra davayı açtım ve 2.5 ayda boşandık anlaşmalı olarak ) , aileme beni kötüleyerek bir kısa mesajla 12 senelik ilişkiyi bitirmesi ....
Bunlar unutulmuyor. Şuan kimseye güvenemiyorum. Anne olamiyorum 36 yaşındayım evlenemiyorum kimseyle tanışamıyorum bile. Hamile kalamama sebebim de eski eş kişisiydi.
Yani bu iç acısını anlatamam. Dolandirilmislik ihanete ugramislik hakarete uğrama hissini.
Asla takip etmiyorum ama yakın arkadaşlarımın canı da benimle yandığı için onlar takip ediyorlarmış. Arada laf arasında onlara küfredip hala evliler diyorlar. Bilmek istemiorum diyorum ama evlilikleri sürdüğü haberi bile geldikçe sinirlerim bozuluyor.
Allah bin türlü belasını versin ikisinin de diyorum ve konuyu kapatıyorum.
3 sene olmuş hala unutmadın mı demeyin! Çok mutluyum kendimle evimde kedimle... Ama Allah onların evlerine ateşler salarsa daha mutlu olacağım.