sizi aldatan, terkeden sevgiliniz eşiniz, canınızı yakan ya da kazık atan bir dostunuz, ilahi adalet onlara da yaşattı mı?

canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Ben de iki çocuğumla bir başka insan yüzünden boşanmak zorunda kaldım.Şimdi evliler Allahtan duam bize yaşattığı acıları hayalkırıklıklarını yaşadığını görebilmek🤲🤲👍

İlahi adalet ancak siz karşınızdakinden " yürekten" vazgeçtiğiniz zaman yerini bulur. Allah size gösterir ya da göstermez ama ben ilahi adaletin mutlaka yerini bulacağına inanıyorum. Allah'a dua ederken diyorum ki bana gösterme ben bencillik edip kibre sapmayım.. ama o kişi spagettiye yaptıklarım yüzünden bunu yaşıyorum desin. Duamdır bu. Çünkü Allah unutmaz. Karma derseniz o da olur, herkes kendi karmasını yaşar. Hiç şaşmaz..

canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Hemde öyle bir yaşadı ki. Bana yaptıklarının bin katını çekti hâla da çekiyor. Ta ki ben onu affedene kadar çekecek

Ve emin ol sana ne yaptıysa daha da fazlasını kendi yaşayacak ve sen bunu kendi gözlerinle göreceksin. Belki birkaç gün sonra belki birkaç ay sonra belki de bir yıl sonra ama çok geçmeden görüyorsun emin olabilirsin

Eden buluyor bencede ama ben çok çok büyük bir kötülük değilse hayat boyu da acı çekmesini istemem kimsenin. Bana çektirdiği acı da bitti mesela artık canım acımıyor, o da bulursa muhtemelen çeker ve sonra acısı biter. Olması gereken de bu dur. Cehennemde sonsuza kadar yanmasını beklemem🙄.
Beni son mesajında bile "seni seviyorum hepte öyle olacak" diyerek terk eden kişi 2 ay sonra sözlenip 6 ay içerisinde de evlenmişti. Beddua etmedim. Inancim gereği rabbim sana bıraktım dedim. Sonra da ondan haber almayı bıraktım. Ilgilenmedim, mutsuz olmasını gözlemedim. Kendi hayatıma odaklandım.
Aradan iki yıl sonra kadar öğrendim ki eşiyle mutsuzmuş. Sürekli kavga ediyorlarmış. Arabada yatıyormuş filan.
Hafif bir hazdan sonra:) aman onlarda geçinip mutlu olsunlar canım, canlarına yazık deyip geçtim.
Aldatilma ihtimalim de yüksekti,iki ay sonra kimi bulacak sonuçta. Ama umrumda değil
Böylesi beni daha enerjik hissettiriyor. Kimsenin mutsuzluğunu gozlemlemeyin bence. Insan ettiğini bulsun isteyebiliyor anlıyorum ama şu an aynı kişiye odaklı kalmanıza sebep olur bu enerji.

İlahi adalet ancak siz karşınızdakinden " yürekten" vazgeçtiğiniz zaman yerini bulur. Allah size gösterir ya da göstermez ama ben ilahi adaletin mutlaka yerini bulacağına inanıyorum. Allah'a dua ederken diyorum ki bana gösterme ben bencillik edip kibre sapmayım.. ama o kişi spagettiye yaptıklarım yüzünden bunu yaşıyorum desin. Duamdır bu. Çünkü Allah unutmaz. Karma derseniz o da olur, herkes kendi karmasını yaşar. Hiç şaşmaz..
👏👏😇

çok canım yanıyor. 4 yıl kandırılmak aldatılmak aptal yerine konmak ne kadar unutmak istesemde unutamamak böyle bir insanı hala sevebiliyor olmak. kendime de çok kızıyorum. ölsem de kurtulsam keşke
Ay sen niye ölüyorsun. Bırak başkası ölsün. Bak bir şey okumuştum. Ruhsal acı ilk 15 dk sürermiş. Sonraki acılar sürekli aynı şeyleri düşündüğümüz için yaşanırmış. Eğer bir acın varsa yas tutmakta bir süreç bunu da yaşa elbet. Ama hiç kimse ölmeye değmez. Mutlu günlerini de okuruz umarım..

Bununla ilgilenecegine o kapiyi kapat ne halleri varsa gorsun de hayatina devam et deim ben. Yoksa benden sonra baslarina ne gelirse gelsin umurumda degil acikcasi. Ne halleri varsa gorsun ilahi adalet yerini bulacaktir zaten istesen de istemesen de.

Ben de iki çocuğumla bir başka insan yüzünden boşanmak zorunda kaldım.Şimdi evliler Allahtan duam bize yaşattığı acıları hayalkırıklıklarını yaşadığını görebilmek🤲🤲👍
Aldatıldım, boşandım, boşanma sürecinde bana ve kızıma yaşanmadığı sey kalmadi.Bosnamadan 1 ay sonra beni aldattığı o.. ile evlendi.Evli, mutlu, cocuklari da olacak, keyfinde aleminde yaşıyor.
Ben kızımla maddi manevi mücadele icindeyken zengin karısıyla yurtdisi tatilerde sürtüyor.
Bekliyorum ilahi adalet ne zaman diye.
Sabah akşam beddua ediyorum.Gebersin cenazesi evimin önünden gecsin diye.
Lütfen kimse akıl vermesin.Öyle böyle beddua etme vs diye; bu hayatta ne yaşadığını herkes kendi bilir.
Benim bir konumda ilahi adaletti.Orda bir hanım yazmışti yaşadıklarini.Konu sahibi okursaniz belki iyi hissettirir.Allah'tan içimizi soğutmasını istiyoruz.Bekliyorum ben de.

Bebeğimin cenazesinin kalktığı gün kuzenim karısına doğum günü yapmıştı. Çok canım yanmıştı. Değersiz hissetmiştim. O da doğum yaptı bebeği yoğun bakıma girdi. Görümcesinin kızının doğum gününü kutlamak zorunda kaldı.

Herşeyine koştuğum bi arkadaşım bebeğim hastanedeyken evime bile gelmedi. Eşi kalp krizi geçirdi. Aylarca hastanede koştular.

Kayınvalidemler bebeğim yoğun bakımdayken bize 6 ay önce ev almak için aldığımız altınları araba alacağız diye istediler. O zor durumda ödedik. Araba kaza yaptı pert oldu.

Kızımın tedavisi için zorunlu evraklarını istediğimiz hastane yetkilisi Gidip savcılıkla alın covid var uğraşamam sizle diyip bizi kovmuştu. 15 gün sonra covid nedeniyle vefat etti.

Ah etmedim beddua etmedim ama her birinde ilmek ilmek canım acımıştı. Ayrıca hiçbiri pişman değildi. Pişman olsalar daha çok içim soğurdu.

Korku filmi gibi kadınsınız valla 🥺 kötü anlamda söylemiyorum. Sizinle uğraşan belasını bulmuş resmen

Korku filmi gibi kadınsınız valla 🥺 kötü anlamda söylemiyorum. Sizinle uğraşan belasını bulmuş resmen
Hiçbirine hiçbir şey demedim. Mesafemi koydum kavga etmedim uzaklaştım. Ama içimde sanki bir köy yıkıldı gibiydi. Beddua da etmedim. Hatta kuzenimin bebeği yoğun bakıma girince çok üzüldüm. Ama o zerre pişman değildi yaptığına. Pişman olsalardı yüreğim sönerdi. Ama cidden onlar da yaşasın bulsun falan gibi bi duam olmadı

Aldatıldım, boşandım, boşanma sürecinde bana ve kızıma yaşanmadığı sey kalmadi.Bosnamadan 1 ay sonra beni aldattığı o.. ile evlendi.Evli, mutlu, cocuklari da olacak, keyfinde aleminde yaşıyor.
Ben kızımla maddi manevi mücadele icindeyken zengin karısıyla yurtdisi tatilerde sürtüyor.
Lütfen kimse akıl vermesin.Öyle böyle beddua etme vs diye; bu hayatta ne yaşadığını herkes kendi bilir.
Benim bir konumda ilahi adaletti.Orda bir hanım yazmışti yaşadıklarini.Konu sahibi okursaniz belki iyi hissettirir.Allah'tan içimizi soğutmasını istiyoruz.Bekliyorum ben de.
Ne kadar kolay vazgeçip sıfırdan eşlerini vede çocuklarını geride bırakıp yeni hayata başlayabiliyorlar😕😔tek açıklaması karaktersizlik olabilir👎

çok canım yanıyor. 4 yıl kandırılmak aldatılmak aptal yerine konmak ne kadar unutmak istesemde unutamamak böyle bir insanı hala sevebiliyor olmak. kendime de çok kızıyorum. ölsem de kurtulsam keşke
Ben bu hayatta en çok kendimi sevmem ve değer vermem gerektiğini anladım.Sevmezsem kendimi eğer,karşımdakini severim oda çeker gider.Gerçek hayatta herkesin kapısı iyilere çıkar umarım.Yoksa ziyan olmamak üzülmemek elde değil😔

Burdan beddua etmeyin takip etmeyin diyenlere sesleniyorum. Bunu söyleyenler sanırım hiç ciğerlerine kadar acı çekmemişler.

10 sene aile olmak için yolunu bekledigim sabrettiğim yalnız kaldığım ve tek bir yanlış yapmadan evimde beklediğim, adam yurt dışlarında görevdeyken ben hamile kalmak için tek başıma tüp bebek tedavileri gördüğüm ve hamile kalıp uğrunda tek başına kürtaj olduğum adam ben bu yalnızlığı ve fiziksel acıları çekerken internetten tanıştığı bit kadınla beni aldattı ve biz boşanır boşanmaz da evlendi.

Üzerinden 3 sene geçti. Şuan şükürler olsun rabbime binlerce kez mükemmel bir hayatım var. Ama aklima geldikçe o günlerdeki çaresizliğim, o kadına ihanet etmemek için benimle asla muhatap olmaması , o kadını bana savunması , beni çirkef ilan etmesi ( ki asla sorun çıkarmadım öğrendikten 1 ay sonra davayı açtım ve 2.5 ayda boşandık anlaşmalı olarak ) , aileme beni kötüleyerek bir kısa mesajla 12 senelik ilişkiyi bitirmesi ....

Bunlar unutulmuyor. Şuan kimseye güvenemiyorum. Anne olamiyorum 36 yaşındayım evlenemiyorum kimseyle tanışamıyorum bile. Hamile kalamama sebebim de eski eş kişisiydi.

Yani bu iç acısını anlatamam. Dolandirilmislik ihanete ugramislik hakarete uğrama hissini.

Asla takip etmiyorum ama yakın arkadaşlarımın canı da benimle yandığı için onlar takip ediyorlarmış. Arada laf arasında onlara küfredip hala evliler diyorlar. Bilmek istemiorum diyorum ama evlilikleri sürdüğü haberi bile geldikçe sinirlerim bozuluyor.

Allah bin türlü belasını versin ikisinin de diyorum ve konuyu kapatıyorum.

3 sene olmuş hala unutmadın mı demeyin! Çok mutluyum kendimle evimde kedimle... Ama Allah onların evlerine ateşler salarsa daha mutlu olacağım.

Onlar sonrasında ne yaşadı bilemem takip etmedim, ama bildiğim bir şey var o da hep çok çok daha iyi şeylerle karşılaştım o insanlar gidince. Kat kat mutlu oldum. Bırak onlar ne yaparsa yapsın. Ha pişman oldular mı oldular konuşmaya barışmaya çalışan oldu da yani benim pişman olsun diye isteğim olmadı. Diyorum yani ben kat kat mutlu olmuşum öteki ne yaşamış umarım olmadı

Eşim beni ne zaman kizdirsa dakikalar içinde kolunu bacağını kafasını muhakkak bir yere çarpar :KK53:

Şaka bir yana evet oldu.
Ama sooon pişmanlık neye yarar her şeyiiiin bedeli var 🤗
Çekiyorlar merak etmeyin öyle ya da böyle hepimiz yaptığımız haksızlıkları ödüyoruz. Onlara has bir şey değil yani.
Kötü olmalarini da beklemeyin bırakın hayatınız devam etsin.

Back
X