• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizi aldatan, terkeden sevgiliniz eşiniz, canınızı yakan ya da kazık atan bir dostunuz, ilahi adalet onlara da yaşattı mı?

Konu hortlamis
Hatta ben yorum bile yapmisim😀
Yorumumu okuyunca ozamanki sevgilimden bahsetmisim ama eski esimden bahsetmemisim bide onu ekleyim

Bebegim 6 aylikken ayrildim, hicbizaman beddua etmedim. Allaha biraktim. Bedduada etmedim...
Adam suan evli 3 cocugu oldu. Mutlu gibi gibi detayini bilemem. Kizim cok az gidiyo babasina
Bende evlendim benimde 2 cocugumda oldu cok sukur mutlu bi evliligim var nekadar 4 yildir elim 💩dan cikmasada (bebeklerden dolayi ) 😀 ufak bi depresyon geciriyo olabilirim ama onun haricinde iyiyim.

Adam bana cektirdi ama oda mutlu napim simdi mutlu olmasin diye duami edim. Bana yaptiklarini Allah gordu herseyin vakti vardir kin tutmanin bi anlami yok
Neden boşanmıştınız

canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Sen canın yandıysa Allah'a havale et senden dolayı bulmaz ama sana yapılanın aynısını yaşar

Valla benim ilahi adalet beklediklerim mutlu ama ben Rabbim sen gör diye dua ettim kalbim paramparça olmuştu. Belki çıkmıştır ortak arkadaşımız yok o yüzden bilemiyorum takipte etmiyorum açıkçası enerjimi onlara yedirtmem 😅

Ben ilahi adalete inanıyorum ama ne zaman olacak diye beklemiyorum. Kendi hayatımda mutlu olunca zaten bana kötülük yapan o insanıda artık önemsemiyorum. Takılı kalmıyorum o noktada bana kötülük yaptı mutsuz olsun yüzü hiç gülmesin falan bunlar ancak gün içinde benim enerjimi düşürür. Sonra bir bakmıssın hayatının en güzel zamanları geçmiş sen hala ilahi adalet ne zaman tecelli edecek diye bekliyorsun böyle hayat mı yaşanır. Hayatımdan çıkmış gitmiş bir insan mutlu olsa ne olmasa ne ben o insanın gerçek yüzünü görmüşüm bu bence en büyük kazanç bir ömür o insanla yaşayadabilirdim ne güzel kurtulmuşum işte bakış açın bu olsun.

Geçmişe takılı kalmak bu. Bana ne yaptıklarından, enerjimi onlara harcayamam.

Yok ilahi adalet varsa da ben daha görmedim kalp kıran ah alan hala çok güzel hayatlarını yaşıyor şans hep onlardan yana oluyor üzülen üzüldüğüyle kalıyor

canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi

Evet gördüm. Hayatımın en zor anında beni terk etmişti. Bana vaatler verip evlilik hayalleri kurduran insan. Beni terk ettikten 2 ay sonra evlendi. Evliliğinin üzerinden 2 sene geçmeden işini ve eşini kaybetti. O süreçlerde hiçbir iletişimimiz olmadı. Ama terk edişinden 5 sene sonra bir gece bana yazdı keşke seni üzmeseydim bırakmasaydım, çok pişmanım diye. Tek bir cevap yazmadım. Engeli bastım. Bunları yazarken de bir kız babasıydı. Ne evliliğinin hayrını gördü ne işinin gücünün. Hayatı tepetaklak oldu. Ettiğim ahı, kalbimin sızısını bir tek Allah bilir. Eden buldu çok şükür ki. Sevinmedim ama üzülmedim de.

Kaç kişiye ah ettim. Üzüntüden kusarken, hastanelik olurken, okulumu uzatırken, işe odaklanamazken hep bunları yaşatanlara Allahım karşılığını ver diye içten dualar ettim. Ben tuttugunu göremedim yıllar geçti üstünden. Her konuda şanssızım ya ahım bile tutmuyor. Karma ilahi adalet her neyse ben hiçbir şekilde rastlamadım

canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Bazılarını gördüm Bazılarını ise takip bile etmedim unuttum gitti

Bebeğimin cenazesinin kalktığı gün kuzenim karısına doğum günü yapmıştı. Çok canım yanmıştı. Değersiz hissetmiştim. O da doğum yaptı bebeği yoğun bakıma girdi. Görümcesinin kızının doğum gününü kutlamak zorunda kaldı.

Herşeyine koştuğum bi arkadaşım bebeğim hastanedeyken evime bile gelmedi. Eşi kalp krizi geçirdi. Aylarca hastanede koştular.

Kayınvalidemler bebeğim yoğun bakımdayken bize 6 ay önce ev almak için aldığımız altınları araba alacağız diye istediler. O zor durumda ödedik. Araba kaza yaptı pert oldu.

Kızımın tedavisi için zorunlu evraklarını istediğimiz hastane yetkilisi Gidip savcılıkla alın covid var uğraşamam sizle diyip bizi kovmuştu. 15 gün sonra covid nedeniyle vefat etti.

Ah etmedim beddua etmedim ama her birinde ilmek ilmek canım acımıştı. Ayrıca hiçbiri pişman değildi. Pişman olsalar daha çok içim soğurdu.
Dogum gunune sizi de mi cagirdilar ?

Back
X