- 15 Ekim 2013
- 1.278
- 2.463
- 333
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden boşanmıştınızKonu hortlamis
Hatta ben yorum bile yapmisim
Yorumumu okuyunca ozamanki sevgilimden bahsetmisim ama eski esimden bahsetmemisim bide onu ekleyim
Bebegim 6 aylikken ayrildim, hicbizaman beddua etmedim. Allaha biraktim. Bedduada etmedim...
Adam suan evli 3 cocugu oldu. Mutlu gibi gibi detayini bilemem. Kizim cok az gidiyo babasina
Bende evlendim benimde 2 cocugumda oldu cok sukur mutlu bi evliligim var nekadar 4 yildir elimdan cikmasada (bebeklerden dolayi )
ufak bi depresyon geciriyo olabilirim ama onun haricinde iyiyim.
Adam bana cektirdi ama oda mutlu napim simdi mutlu olmasin diye duami edim. Bana yaptiklarini Allah gordu herseyin vakti vardir kin tutmanin bi anlami yok
Sen canın yandıysa Allah'a havale et senden dolayı bulmaz ama sana yapılanın aynısını yaşarcanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Cok kucuk yaslarda evliligi evcilik saniyoduk heraldeNeden boşanmıştınız
canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi
Çocuğunun babasi diye istememiştir tabi ki. Ama adam az leş değildi, sonunda belasını bulmuşHaberlere cikti da gördüm. Yine de kadin böyle olmasini istememistit
Öyle kötü konuştum ki zamanında hayırcanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Bazılarını gördüm Bazılarını ise takip bile etmedim unuttum gitticanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Hayir, hepsi domuz gibiler.canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Dogum gunune sizi de mi cagirdilar ?Bebeğimin cenazesinin kalktığı gün kuzenim karısına doğum günü yapmıştı. Çok canım yanmıştı. Değersiz hissetmiştim. O da doğum yaptı bebeği yoğun bakıma girdi. Görümcesinin kızının doğum gününü kutlamak zorunda kaldı.
Herşeyine koştuğum bi arkadaşım bebeğim hastanedeyken evime bile gelmedi. Eşi kalp krizi geçirdi. Aylarca hastanede koştular.
Kayınvalidemler bebeğim yoğun bakımdayken bize 6 ay önce ev almak için aldığımız altınları araba alacağız diye istediler. O zor durumda ödedik. Araba kaza yaptı pert oldu.
Kızımın tedavisi için zorunlu evraklarını istediğimiz hastane yetkilisi Gidip savcılıkla alın covid var uğraşamam sizle diyip bizi kovmuştu. 15 gün sonra covid nedeniyle vefat etti.
Ah etmedim beddua etmedim ama her birinde ilmek ilmek canım acımıştı. Ayrıca hiçbiri pişman değildi. Pişman olsalar daha çok içim soğurdu.