- 20 Şubat 2019
- 1.402
- 2.774
- 133
Kız eskort büyük kıyamet yakındır o evde çünkü herkesin ahlak kabulü farklı o kız bunları yer ama çocuğu avucuna almış üzüldüğümü söyleyemeyeceğimKız daha evvel para karşılığı ilişkiye mi girmiş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız eskort büyük kıyamet yakındır o evde çünkü herkesin ahlak kabulü farklı o kız bunları yer ama çocuğu avucuna almış üzüldüğümü söyleyemeyeceğimKız daha evvel para karşılığı ilişkiye mi girmiş?
Şimdi bayılır ayılırlar, yarın en kıymetlileri o olur, erken sevinmeyin bence.Kız eskort büyük kıyamet yakındır o evde çünkü herkesin ahlak kabulü farklı o kız bunları yer ama çocuğu avucuna almış üzüldüğümü söyleyemeyeceğim
Ucretli beddua kabul ederseniz size basvurmak isterimBebeğimin cenazesinin kalktığı gün kuzenim karısına doğum günü yapmıştı. Çok canım yanmıştı. Değersiz hissetmiştim. O da doğum yaptı bebeği yoğun bakıma girdi. Görümcesinin kızının doğum gününü kutlamak zorunda kaldı.
Herşeyine koştuğum bi arkadaşım bebeğim hastanedeyken evime bile gelmedi. Eşi kalp krizi geçirdi. Aylarca hastanede koştular.
Kayınvalidemler bebeğim yoğun bakımdayken bize 6 ay önce ev almak için aldığımız altınları araba alacağız diye istediler. O zor durumda ödedik. Araba kaza yaptı pert oldu.
Kızımın tedavisi için zorunlu evraklarını istediğimiz hastane yetkilisi Gidip savcılıkla alın covid var uğraşamam sizle diyip bizi kovmuştu. 15 gün sonra covid nedeniyle vefat etti.
Ah etmedim beddua etmedim ama her birinde ilmek ilmek canım acımıştı. Ayrıca hiçbiri pişman değildi. Pişman olsalar daha çok içim soğurdu.
Beddua etsem tutmazUcretli beddua kabul ederseniz size basvurmak isterim![]()
Super kahraman ozelliginiz var resmen. İlahiadaletwomenBeddua etsem tutmazkalbimi kırmaları gerek kırınca oluyor hepsi
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın bu saatten sonra benim için öldüler zaten amannn :)Şimdi bayılır ayılırlar, yarın en kıymetlileri o olur, erken sevinmeyin bence.
Var mı bir gelişme?Aldatıldım, boşandım, boşanma sürecinde bana ve kızıma yaşanmadığı sey kalmadi.Bosnamadan 1 ay sonra beni aldattığı o.. ile evlendi.Evli, mutlu, cocuklari da olacak, keyfinde aleminde yaşıyor.
Ben kızımla maddi manevi mücadele icindeyken zengin karısıyla yurtdisi tatilerde sürtüyor.
Bekliyorum ilahi adalet ne zaman diye.
Sabah akşam beddua ediyorum.Gebersin cenazesi evimin önünden gecsin diye.
Lütfen kimse akıl vermesin.Öyle böyle beddua etme vs diye; bu hayatta ne yaşadığını herkes kendi bilir.
Benim bir konumda ilahi adaletti.Orda bir hanım yazmışti yaşadıklarini.Konu sahibi okursaniz belki iyi hissettirir.Allah'tan içimizi soğutmasını istiyoruz.Bekliyorum ben de.
Kızlar yorum yazalı 2 sene olmuş, yok mu bir gelişme, evlerine ateş salmalar falan? Benzer şeyler yaşadım merak ediyorum sonları ne oluyor diye?Benim ki 7 yıldan sonra gelen beklenen çocuktu.O simdi beni aldattığı o..pu ile çocuk bekleyip mutlu mesut yaşıyor işte.Yukarida yazdim.Malesef evlerine ateş salmıyor.Ama biz çektiğimiz acılarla yasiyoruz.Ben bir de onunla tek ortak kalanimiz evladimiza hem.anne hem baba olmaya çalışıyorum.
He bendeki iblis yine sürüldü doğunun birKızlar yorum yazalı 2 sene olmuş, yok mu bir gelişme, evlerine ateş salmalar falan? Benzer şeyler yaşadım merak ediyorum sonları ne oluyor diye?
Valla konu sahibininki genç ve güzel bir kadınla evlendi bi de çocuk yapmış sanırım, hamileymiş hatun. Bildiğim kadarıyla adamın keyfi yerinde konu sahibi hala ilahi adalet bekliyor.Kızlar yorum yazalı 2 sene olmuş, yok mu bir gelişme, evlerine ateş salmalar falan? Benzer şeyler yaşadım merak ediyorum sonları ne oluyor diye?
Yoo mutlucanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Bana yapılan her neyse sessizce Allah a havale ettim ve dedim Allahım sen beni ve kalbimi niyetimi bilensin ve zamanla gördüm ki kimsenin bana sözlü yada icraatle yaptıgı hicbirsey yanına kâr kalmadı inanıyorum ki aynısını yaşamazlar belki ama hic ummadıkları yerden yahut kişilerle imtihan olurlar siz kalbinizi karartmadan kötü kalpli olmazsanız kimsenin bence yaptıgı yanına kâr kalmıyorcanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
yıllar sonra dönse ne olacak ki? ne gerek var yıllar geçtikten sonra bana dönse ne olur dönmese ne olur. hayatına bak önüne bak. kimsenin de birşey yaşamasını bekleme o işler öyle olmuyor.canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Konu hortlamisKızlar yorum yazalı 2 sene olmuş, yok mu bir gelişme, evlerine ateş salmalar falan? Benzer şeyler yaşadım merak ediyorum sonları ne oluyor diye?
Gördûm yinede Allah bilir ama insan oyle hissediyorcanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Esra eroldaki Veysel ve Betül geldi aklımaBen bir kac defa sahit oldum. Hele bir adam ilk esinin ahini aldi. Kadin arkasindan bir beddua etti, adamin ölüm sekli bile bire bir oldu. Her insana ilahi adalet bu tarafta belki ugramiyor, ama gec de olsa ugrayani gördük. Bize kötülük eden bizim kapimiza muhtac oldu mesela. Ama arkadaslara da katiliyorum: Kendi hayatiniza odaklanin
Esra eroldaki Veysel ve Betül geldi aklıma![]()