sizi aramayan arkadaşı ararmısınız?

canım, açıkça kullanılıyorsun..ne ararım ne sorarım..evlendikten sonra benzer bir şey bende yaşadım..işi düşünce arayanla işim olmaz..

konuyu açtığımdan beri bir daha böyle bi ricada bulunmadı oda mı kk üyesi acaba:d kızlar hepinize fikirleriniz için teşekkür ediyorum hepsini okudum haklısınız kendimi boşuna strese sokup üzmeyeceğim zaten tekrar ederse annesiyle görüşecektim.
burayı çok seviyorum yardım ettiğiniz için hepinize teşekkürler...

beni aramayanı bende aramam canım. Arkadasın seni işi düştügü zaman sadece ariyosa gercek bi arkadas oldugundan emin deilim.. Bu konuda bi sekilde daha annesine yalan soyleyemeyeceni demelisn bence de..

beni aaramayanı ben hiç aramam ayrıca bunu üzerine bnm adımla iş çevircek kesinlikle kabul etmem

benim cok sevdiğim arkadsım var ama o da ben aramadan pek aramaz mesaj atar daha doğrusu hep ben görüselim diyorum
bu da üzüyor beni
zaten genel olarak böyle sanırım..arkadaslarmla konusunca genelde ben hatırlatırm uzun zamandır görüsemedk görüselim diye
bu da canımı sıkıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…