Sizi bu siteye bağlayan...

hayatın ta kendisi olması, zengin içerik, güzel dostluklar..:hulya:

Tesadüfen bulduğum bir site.. Yaklaşık 1 yıldır burdayım ve interneti açtığımda ilk girdiğim ve uzun süre vakit geçirdiğim bi yer. Üyelerin çoğu birbirine okadar sıkı bağlarla bağlı ki imrendiğim günler bile oluyor. Bilmediğim yada ilgimi çeken birçok konu var..

hamile kalmaak istediğim dönemlerde çok bilgilendirdi bu site beni..tüm hamile kalma çabasında olan arkadaşlarım.paylaşımlarŞeniz
hamileyken hamilelikle ilgili bütün süreci dolu dolu burdaki tecrübelilerden öğrendim birde aynı yolda olduğum ay annelerim oldu.aynı anda beraber yaşadık hamileliğimizi.
şimdi bir kızım var(Allah bağışlasın)onun büyüme aşamasında ay ay tüm akrenleriyle olan hallerini takip edebiliyorum.diğer annelerin tecrübelerinden faydalanabiliyorum.alkisalkisalkis
ee bende bu süreçleri yaşamış biri olarak katkıda bulunuyorsam sonradan gelenlere ne mutlu bana..:lepi:
onun haricinde hayatta neler varmış diyorum okudukça.çok yönlü insanın bulunduğu bir platform burası.her çeşit insan da var.
kah ağlıyoruz üzüntülerde,kah gülüyoruz...hihoyyyt

bi kadının ihtiyaç duyabileceği hemen hemen her konu mevcut. o yüzden çok seviyorum ve çok şey öğrendim bu siteden.

güzel vakit geçirmem .....

faydalı, faydasız her aradığımı bulmam ve en önemlisi güzel dostluklar olması...

Beni buraya bağlayan şey bu kadar çok kadının bir arada olması, süper espiriler yapılması delikafadulden Kafadengi, beni anlayan çok insan var burda ve vakit inanılmaz hızlı geçiyor benim için..

cok sevdıgım canımcıklar var
onlarla paylasımlar hosuma gıdıyor.........ablalarım var herşeyı anlatım onlardan akıllar alıyorum.....
Ve ilinç şeylerde ögreniyorum bazen hayretler ediyorumda
ama ugramadan edemıyorum........

Her insan ayrı bir dünya...
Onları keşfetmek güzel...Birinden bir çocukluk, birinden olgunluk, birinden yerinde bir nasihat almak..
En önemlisi birbirimizi tanımadan...

KK dan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ettiğim için...
birsürü arkadaşım,dostum,ablam oldu,onları özlediğim için...
arkadaşlarıma faydalı bilgiler vermenin mutluluğu,
işim olduğu zaman ya da pc de arıza olduğu zaman
inanın canım sıkılıyor,bağlılık değil benim ki,
kesinlikle hayatımın bir parçası KK....
canım sıkıldığında anlatacak birilerini aramıyorum artık,sizler varsınız,
mutlu olduğumda haykıracak dostlarım var,bu mutluluğu paylaşacak...
sorumluluk,paylaşım,özlem,yardım vs.vs...
ah ablacım o kadar çok şey var ki....
hepiniz iyiki varsınız...KK yı bizler oluşturuyoruz,
bizler gönülden bağlıyız birbirimize...
iyiki varsınız hepiniz....

sevgiler...

güzel dostluklar..

sıkıcı iş ortamında kk sayesinde eglenmek ...

güzel paylaşımlar ..

her konuda yüzlerce insanla fikir paylaşımında bulunup bilgi sahibi olmakkk

aslında çok var sayamadığım ...

içinde o anki isteğime göre bulabileceğim ,okuyabileceğim ,öğrenebileceğim,paylaşabileceğim herşeyin olması...
birde haksızlıklara dur diyebilsek! burcu ablamı özledim :gitme:

kadına dair...
farklı ortam ve farklı kültürler,farklı anlayışlar,farklı kadın halleri...
bazen buradaki uyum,bazen de çatışmalar...
kadınların iç dünyaları, özlemleri,istekleri ,yaşadıkları ve yaşayamadıkları...
kahkaları,gözyaşları...
makyajları,saçları-başları,yeni burunları vs...
kk da bunlar hangimizi çekmiyor ki!! a.s.

herşey...hayatta ne varsa burda da var...
mutluluk, hüzün, sevgi, nefret, kin, yalan, dolan, aşk acısı...
ne ararsan var...öyle olmasa bu kadar hayatının bir parçası olurmu ki...

Hiiiiçbenneyaptımki

İmza:5.5 yıllık üye

Tesadüf keşfedildi burası...
Çok şeyler paylaştım burada..
İyisi ve kötüsüyle...
Sabahleyin ilk işim burayı açıp arkadaşlarıma günaydın demek o kadar keyif veriyorki bana...
Bir kaç gün görmeyince acaba nerede diye merak ediyoruz birbirimizi...
İyiki burası var burada olmaktan son derece mutluyum ben ....

O kadar birbirinden farkli kadinlarin bir arada olmasi......

Sitenin en güzel yani bu benim icin.....Ev hanimi, Memur, Ögretmen, Doktor, Cocuklu, Cocuksuz, Evli, Bekar, Genc, Olgun....vs.vs......butün bu farkliliklar bu siteyi renklendiriyor:hulya:

Özellikle yurtdisinda yasayan biri olarak cok seyler ögrendim burda....en basta dogru düzgün türkce yazmayi.....tesekkürler KK.....kaydirigubbakcemile3

son zamanlarda internet denilince ilk aklıma gelen yer burası...
bir müddet misafirdim tesadüfen bulduğum sitede şimdi ise 4 aydır üyeyimzemuszemus....
bu zaman içerisinde çok şey öğrendim buradan...bana buranın güzel ve farklı gelmesinin başında
dünyanın her yerinden farklı meslek,farklı eğitim seviyesi,farklı kültürden bayanın bir noktada buluşmasıydı....
burada yeri geldi çok şaşırtan yok artık dedirten şeyler gördüm,yeri geldi bilmediklerimi öğrendim,
yeri geldi içimdekileri paylaştım....
umarım bu paylaşımlar sürekli yenilenerek devam eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…