Sizi bu siteye bağlayan...

her yaştan her yerden her kulturde insan war burada..onların yaşadıklarını paylaşıo benzer durumlar için tavsiyeleşiorz..kımse bırbırnı tanımasa dahı hep sedtek olmaya çalışıor..

1 yıl önce tesadüf buldum ve üye olmadan önce bile takip ediyordum sonunda üye oldum o kadar sıcak samimi bir ortam varki bilgisayarı açar açmaz buraya bakıyorum ve en çok burada zaman harcıyorum galiba öğrendiğim ve öğreneceğim çok şey var burada

Öğretici olduğu çok nokta oldu bu sitenin.İnsanlar anlaşamıyorlarsa bile - genel olarak - bir saygı,tartışmanın da bir adabı var.Herkesin iyi kötü bir fikri var ve bu yüzden paylaşılan şeyler oldukça fazla ve yerinde.​

Aradığım herşey var eğitici,öğretici..başka üyesi olduğum kadın siteleri de var amaa hiç biri "kadınlar kulübü"nün yerini tutmuyor..

Yurdum kadınları ve yaşadıkları hakkında bir dolu şey öğreniyorum, güzel oluyor.

Burda konuştuğum kiişiler(seviyorum onları), ne ararsam burda bulmam olabilir....

Kaynanamdan artık ç0k ama çok bunaldığım bi dönemde buldum burayıı
Ve bana ilaç gibi geldii..

Paylaşımm, neşe,hüzün, mutluluk,sohbet,şaka,dert,çare,püfnokta,yemek, KK demek herşey demek..

buraya ne yazarsam yazayım burda kalıyor
reeldekiler gibi vıdı vıdı yok

burda kankalarım var.en kötü günlerimde destek oldular banabirlikte çok eğleniyoruz
sanalda dost bulacağım aklıma gelmezdi
yüzlerce insan,yüzlerce fikir
daha ne olsn
teşekkürler Kazen:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…