Sizi bu siteye bağlayan...

kadınların birbirini bu kadar sevdiği ve kolladığı başka hiç bir yer yok, bu sebeple seviyorum.

burada çok guzel paylaşımların olması,birçok arkadaş edinebiliyor olmam,
kadına dair pek çok bilgi edinebilmem
sıkıldığımda kapısının her zaman bana açık olduğunu bildiğim bir sanal ortam oluşmuş olması
A dan Z ye herşeyı bulabılmem ve daha bır suru şeyyyy.....
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Bir şey araştırırken buldum Kadınlar Külübümü we hemen üye oldum çok güzel bir site we çok şeyler öğrendim burdan güzel insanlar tanıdım herkezede tawsiye ediyorum.
Okumayı sewerim zamanım oldukca burdayımdır.
Herkezi sewiyorum opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

:enbuyukkk:içimi rahatça dökebildiğim tek yer.istediğim her bilgiui bulabiliyorum

bu siteni tesadufen buldum.moralimin cok bozuk zamani idi ve derdimi bi kimseye anlatmaq istedim.oylece uye oldum.simdi cok mutluyum bi siteni buldugum icin.

1 yılı aşkın süredir burdayım ve bu süre içerisinde hayata dair öğrendiğim bütün faydalı bilgilerin %95'ini bu siteye borçluyum; abartsız,
ve tabi ki dostlarım ablalarım var burada, gerçek hayattan hiçbir farkı yok benim için...hatta buraya sanal ortam demek garibime gidiyo benim

beni bağlayan hiç bişey yok öyle zaman geçiriyorum evlenince internet bile almıcam evimeşakkıdı

a dan z ye ne istersem bulabiliorumm.ama en önemli neden dostluk =) burda herkes birbirine karşı çok ilgili çok samimi.hepinizi çok sewiorumm kk dostlarım :enbuyukkk:

uzun bir süre yemek tarifleri bölümünde dolandım durdum
hangi yemeği arasam googleda karşıma kadınlar kulubu diye bir site çıkıyordu
çok sonra farkettim ki bu sitede sadece yemek tarifi yok, ne ararsam var, her telden çalıyorlar
bilgi küpü, paylaşım ortağı bir site olduğunu keşfettim
bazen öyle bir konu okuyordum ki "aa ama şöyle bir şeyde var" demek geliyordu içimden diyemiyorum
meğer üye olmam gerekiyormuş, e olayım madem dedim ve o gün bugündür hala buradayım
işimin yoğunluğuna rağmen kopamıyorum buradan, kızlarla sohbet etmek çok güzel, mutluluktan havalara uçtuğumda da, sıkıntıdan patladığımda, gereksiz gereksiz sapıttığımda da, üzüntüden ağladığımda da, aklıma sorular takıldığında da kk hep yanımdaydı, tabii ki dostlarımda...
ıyi ki varsın kk :enbuyukkk: a.s.

Son düzenleme:
çok iyi bi arkadaş bu site. her soruma cevap veriyo :)
bi gün girmesem eksiklik hissediyorum:)

bir bayanın ihtiyacı olabilecek herşeyi barındırıyor bu site.benide saç dökülmem bağladı dostluk bağladı diyebilirim.

gecen sene kanser baslangıcı var dedıklerınde bı arastırma ıçın nette dolasırken buldum burayı sohbette her gece agladım destek oldular bana eger kk olmasaydı belkıde bunalıma gırıp hayatım bıtebılırdı kımsenın kımseyı anlamadıgı su hayatta cok sey ogrendım yınede ogrenmeye devam edıyorum hayatımı borcluyum buraya ıyıkı bole bı sıte var pcyı her actıgımda msnmı bıle acmadan tek gırdıgım yer burası sevıyorum burayı arkadaslarımı bazen ınsanların dertlerını dınlerken kendımı yerıne koyarak uzuluyorum aglıyorum guluyorum herseyı paylaşmak cok guzel saolun degerlı uyeler

çk hayatın içinden
sevinçler, üzntüler,
çok kapsamlı aradığım herşeyi bulabiliyorum
aklıma birşey takılsa, burda mutlaka var
bazen sitede sorunlar olduğunda bağlanamıyorum ve bu çok sinir bozucu oluyor
seviyorum burayı opuyorumnanaktan

Doğal bi ortam olması. ınsanlar içtenlikle yazıyor msjlarını. Dertlerini, sevinçlerini herşeyleri dürüstçe. Yapmacıklık yok, sahtekarlık yok istediğiniz herşeye ulaşabileceğiniz sıcak bi aile yuvası. Başka forumlara da üye oldum ama bakmıyorum bile çünkü burda ki sıcaklık,doğallık gerçekten yok.:enbuyukkk:

önce yemek tarifi ve güzellik köşelerinden faydalandım. herkes kaynaşmış, güzel muhabbetler çıkmış ortaya. çok içten ve çok sıcak insanlar var. kendim gibi insanlarla paylaşımlarda bulunmam. anneme soracağım bir sorunun cevabını burada bulmanın güzelliğii.. daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…