1. sebebim kazen ve curly gibi işini bilen işini en doğru şekilde yapan site yönetilerinin olması
2. sebebim her konuya her fikre sahip insanlarla tanışmak imkanı buldum
3. sebebim buraya üye olan herkesi çok özel diye düşünüyorum hepsi birbirinden değerli(gerçek kalıcı olanlar için)
4.sebebim çok harika mükemmel dostlarım var yüzlerini görmeden yüzümü görmeden gerçeği gören dostluğu bilen değer veren ve verdiklerim
5. sebebim benim başka hiçbiryerde üyeliğim yok :umursamaz: gitsem anasız babasız gibi kalırım aralarında:çok üzgünüm: ne gerek var kendimi sıkıntıya sokmaya ben burda çok mutluyum
annem
babam
kardeşlerim
hepsi burda
beni kovmazsanız ben gitmem yüzsüzlüğe vurururum bacadan girerim yine :roflol: burası tek kelimeyle yuvam benim:asigim:
Kuşum ağlaticeksin benisenağlama
Birçok kişiyle gönül bağım var benimde. Sanki senelerdir tanıyorum. Gerçi bazılarını hakkaten 4-5 senedir tanıyorum. Misal Ayn sidiklisi, Kronick delisi, Krdi uyuzu, Elif ablam, Adoşum, Zeppim, Uzmanım, Kalimeram, Tatlıcadıarzum, Gurbaam,çakma sarışın böceğim, Songül bacım, ve daha niceleri. Benim kızkardeşim yok, ama hepiniz birer kardeşsiniz benim için.:1hug: (Noluyor lan bana pek bir duygu fırtınası yaşadım, kendime geliyim hemensositososito)
Gerçekten kk hepimizin vazgeçilmezi oldu hepiniz haklısınız:))
vereliniortakvereliniortakvereliniortakBeni buraya bağlayan şey bu kadar çok kadının bir arada olması, süper espiriler yapılması delikafadulden Kafadengi, beni anlayan çok insan var burda ve vakit inanılmaz hızlı geçiyor benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?