Sizi bu siteye bağlayan...

ben burda çok güzel şeyler öneriyorum saçlarımla ilgili bi konu araştırıken bulmuştum bu siteyi ama çok ilgimi çekti her konu var herşeyden herkesten bişeyler öğrenebiliyoruz.. bazen gülmekten kırılıyorum .. bazen birinin derdine üzülüyorum.. ama kk dan vazgeçemiyorum..lmaz::enbuyukkk:

1. sebebim kazen ve curly gibi işini bilen işini en doğru şekilde yapan site yönetilerinin olması

2. sebebim her konuya her fikre sahip insanlarla tanışmak imkanı buldum

3. sebebim buraya üye olan herkesi çok özel diye düşünüyorum hepsi birbirinden değerli(gerçek kalıcı olanlar için)

4.sebebim çok harika mükemmel dostlarım var yüzlerini görmeden yüzümü görmeden gerçeği gören dostluğu bilen değer veren ve verdiklerim

5. sebebim benim başka hiçbiryerde üyeliğim yok :umursamaz: gitsem anasız babasız gibi kalırım aralarında:çok üzgünüm: ne gerek var kendimi sıkıntıya sokmaya ben burda çok mutluyum

annem

babam

kardeşlerim

hepsi burda

beni kovmazsanız ben gitmem yüzsüzlüğe vurururum bacadan girerim yine :roflol: burası tek kelimeyle yuvam benim:asigim:

Kuşum ağlaticeksin benisenağlama

Birçok kişiyle gönül bağım var benimde. Sanki senelerdir tanıyorum. Gerçi bazılarını hakkaten 4-5 senedir tanıyorum. Misal Ayn sidiklisi, Kronick delisi, Krdi uyuzu, Elif ablam, Adoşum, Zeppim, Uzmanım, Kalimeram, Tatlıcadıarzum, Gurbaam,çakma sarışın böceğim, Songül bacım, ve daha niceleri. Benim kızkardeşim yok, ama hepiniz birer kardeşsiniz benim için.:1hug: (Noluyor lan bana pek bir duygu fırtınası yaşadım, kendime geliyim hemensositososito)

kıyamam ağlama sen :teselli:

işte bak gördünmü neden bu siteye bağlanıp kaldığımı

çünkü sizler varsınız iyikide varsınız iyiki sizleri tanıma şansı verildiŞeniz

K.K benim arkadaşım sırdaşım dostum..
Ufkum genişledi benim burda yalnızlığımı dağıttı daha ne olsun.. Seviyorum ve vageçilmezim burası benim hiç sanal olduğunu düşünemiyorum kimsenin yüzünü görmesemde tanımasamda paylaşımları seviyoum..
Ben tesadüf buldum burayı iyikide bulmuşum ve o gün bu gündür bağımlısıyım..
Teşekkürler Kazen beyea.s.

bu kadaaar hatun burdayken ben nasıl durayım lereenim.hihoyyyt
koşa koşa gözümü acar acamaz burdayım yatak yorgan dururken,kahvaltı olmadan,görev misali bi yoklayıp kolacan ettikten sonra evle ilgilenir hale geldim artık kimin sucumu,marifetimi bilemem.kafamçokkarıştı
ama bi gün evden kovulursam hiç şaşmam,kaydirigubbakcemile3
,aradığım dostlar burdaymış meğer,ne yazıkki gecen zamanım boşa kayıpmış..:çok üzgünüm:

Beni buraya bağlayan şey bu kadar çok kadının bir arada olması, süper espiriler yapılması delikafadulden Kafadengi, beni anlayan çok insan var burda ve vakit inanılmaz hızlı geçiyor benim için..
vereliniortakvereliniortakvereliniortak

Aslında sorsan isterdim ki bu huzuru reel hayatta da dökmeyi.. Burası başka bir yuva ikinci bir evim gibi.Herşeyimi paylaşabiliyorum. Dertleşip konuşabiliyorum en önemlisi rahatlayabiliyorum. Öyle bir an geliyor ki bir adım öteni göremiyorsun. Ama burada ki güzel dostlarımız sayesinde tecrübeler sayesinde belki 10 adım fazlasını görebiliyoruz. Hayat inişli çıkışlı hızını alamazsan tepetaklak olursun. Nerede durmamız nerede hareket etmemiz gerektiğini çok güzel anlıyorum bu site sayesinde.. O kadar çok yaşanılmış hayatlar tecrübeler var ki insan ister istemez kendine bir ders çıkartıyor. Çok samimi bir hava var. Ve elimden geldiği kadar burada arkadaşlarımla beraber olmak istiyorum.. Kendimi ayrıcalıklı hissediyorum burada olduğum için... İyi ki varsınız...

Henüz azda olsa güzel dostluklarımın olması, hiç tanımadığım insanların yardım etme çabası, reelde bulamdığım yakınlık,

Aslında elle tutulur hiç bir sebebi yok..
Bazı günler hiç konulara girmesem de açıktır burası daima..
2. evim gibi sanki...opuyorumnanaktan

merakettiğim,çözüm aradığım herşeyi burda bulabiliyorum. Desteğe ihtiyacım olduğunda yine buraya başvuruyorum,biliyorumki benim yanımda olacak birçok sıcacık kalp var :1hug: burada öğreniyorum,gelişiyorum,stresimi atıyorum. E daha ne olsunzemuszemus

once hamıleydım..zor bır hamıllelık gecırıyordum..Tum sorunlarımı burda paylaştım moral buldum..
Şimdi anneyım oglum bır bucuk yasında oldu..annelık adına herseyı paylaşıyoruz..oğlumun mutluluklarını ..hastalıklarını burda payaşıyorum..
Çalışan bır kadınım.. ben gıbı çalışan nıce kadınların zorluklarını paylaşıyorumm....

ev kadınıyım...temızlık...yemek...konusunda tecrubelerden faydalanıyorum..

bakımlı olmayı sevıyorum.....bu konuda burdan herseyı öğrenıyorum.........

bir eşim......mutlu evlılık mutsuz evlılık ....hersey burda..

Hepımız kadınız..hepımızın memlekettlerı farklı...tıplerı farklı..yaşları farklı..mesleklerı farklı olsada.....

Yaşadıgımız acılar ...mutluluklar........uzuntuler...dertler....sıkıntıler..huzunler..ozlemlerde...her bırımız bır cok ortak nokta buluyoruz.................

Uzun zamandır bebek bekleyen bır kadının 'hamıle kalması 'hepımızı cok mutlu edıyor..

Nişanlı bır uyemızın duğünğne gidemesekte albumune bakmak 'mutluluguna ortak olmak 'ayrı bır sevınc..

hıc tanımadıgımız bır uyenın acısına ortak olmak....Onu kelımelerle olsada tesellı etmek ayır bır mutluluk...

Bır uyemızın cocugunun sınavı kazanması o mutlulugu paylaşmak ....

Hep beraber para bırıktırmek...hep beraber zayıflamak..hep beraber tanımadıgımız ınsanlar ıcın dua etmek..Bu duygular sadece burda paylaşılır....

KK ANLAMAK ICIN BURDA YAŞAMAK GEREK...

KK VAZGECILMEZLIGI ANLATILAMAZ....

Paylaşımdır.
Yaşananlardan ders almaktır.
Merak ettiklerimin cevabını bulabilmektir.:enbuyukkk:

Birincisi sen
Diğerleri de diğer arkadaşlar....
Bilmiyorum ama sıcacık buluyorum.Asla vazgeçemiyorum......

acayip bilgiler vardelikafadulden

mesela idrar ve dolunay tüyleri azaltıomuş=)))) bu bilgiyi başka nerden edinebilirdimkifisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…