Sizi bu siteye bağlayan...

çok faydalı bir site bir bayanın ihtiyaç duyabilceği her şey var ben bu siteye girince kendimi kaybediyorum..zamanın nasıl geçtiğini anlıyamıyorum:))

İhtiyacım olan pek çok şeyi bu siteden buldum,
Kızlar arasındaki çekişmenin, çekememezliğin bu sitede asla olmadığını gördüm,
Kendimi ifade etme ihtiyacımı bu sitede karşılıyorum,
Sıkıntılı konular okuyup şükretmeyi burada daha çok yaşar oldum,
Birisinin mutluluğunu paylaşmanın insana nasıl huzur verdiğini burada anladım,
Her gün yeni bir şeyler öğreniyorum,
Yüzümü güldüren hatta bazen beni kahkahalara boğan bazı yazılar bulabiliyorum,
Herkesin birbirine bu kadar kenetlenmiş durumda olmasına gıpta ediyorum.

*Bunca şeyden sonra bu siteye üye olmadan, her gün girmeden yapamayacağımı farkettim olumunekankayizsmile

keşke daha önce fark etseydim çok sevdiğim bir ortam burası dostluk verdi arkadaşlık verdi ne diyim daha iyiki var

Henüz çok olmadı bu siteye katılalı.
Fakat edindiğim bilgiler, en başta birbirini hiç tanımayan insanların birbirlerine bu kadar yardımcı olmaları
gerektiğinde bir abla gibi gerektiğinde kardeş gibi akıl vermeleri mükemmel.:enbuyukkk:

uzun zamandr bu siteye üyeyim.Her yerine girip çıkmışımdır. Bu siteden haberi olmayan bayanlar nasıl oluyor:):hulya:

1-2 aydır üye olmadan takipteydim ama sanırım artık üye olmanın vakti geldi deyip üye oldum :)
Sanıyorum burda aradıgım her seyi bulabildigim icin varım

şuan moralim çok bozuk ama burası bana iyi geliyo rahalıyorum okullar açılınca napçam bilmiorum amacvp almadan yazmak ile hoşuma gidio

sevgili lreenim,

Bu sitede yok yok,kadin sagligi,guzellik,sanat,yasam ve hayata dair ne ararsaniz var
aradigim her seyi burada buldum oyleki kafama takilan sorulari sorar sormz hemen cevap alabiliyorum buradaki kizlar gercekten seviyeli ve super bir dayanisma icindeler
gercekten harika daha ne olsun....sevgiler

valla her yönden cok kaliteli bir site herseye cözum araniyor yardimci olunuyor insan cok rahatliyor burda cunku iyiligi icin kafa yoran arkadaslar var

Her konuda değişik bilgiler aldığım bi site ve üyeler(bazıları hariç) o kadar kaliteli ki. Birbirini tanımayan binlerce insan birbirine yardım etmek için uğraşıyor bu inanılmaz bişey. KK'yı tesadüfen buldum hatta ne için üye oldum nasıl buldum hatırlamıyorum bile, tamamen tesadüf. Umarım KK kapanmazzemuszemus

fena bağımlılık yaptı vala site bakımdadır yazısını görünce kafayı yiyorum
çok gülüp eğleniyorum
çok şey öğreniorm
buyzden kopamıyorumm

Burda arkadaşım yok şu an ama konularını okumaktan büyük zevk alıyorum.Oyun da oynuyorum. Daha ne olsun..........

güzel zaman geçiyorum bu sitede her türlü konu burda bilmediğim hayatları şeyleri öğreniorum yeri
gelio kendimi çok yanlız hissediyorum kimse olmuo yanımda buraya girip sters atıyorum internetteki tek eğlencem

üye olmadan önce hatırlıyorum. ilk haftalar iş yapmayıp konu okumuştum. evet çok güzel bir site. bazı konularda büyük ayrımcılık yapsada. işyerinde tek bayan olup. yerimden fazla kımıldayamadığımdan. vakit geçirmek için açıyorum. evde net olduğu halde pek bilgisayarın başına oturmam. oturursamda film izlemek için.

resmen bağımlılık yaptı ben konuşmayı pek seven birisi değilim duygularımı yazarak daha iyi ifade ediyorum googl da tarattığım ne varsa burda buluyorum zaten artık önce burda arıyorum kuru bilgileri okumaktansa yaşayanların deneyenlerin fikirlerini almak daha açıklayıcı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…