yıllarca yoğun çalıştım erkeklerin arasında yetkilide olunca bıkkınlık geldi bende sadece bayanlar nerdedir diye araştırınca burayı buldum daha önce keşke bulunmak isterdim ama vaktim yoktu
burada ki herkesin bir sorunu var onları okudukça ve çözüm üretmeye çalıştıkça belki de kendi acımı birza da olsun unutuyorum.
yada kendimi avutuyorum bak diyorum sadece sen değilsin acı çeken.
Üye olmadan önce bakıyordum ama üye olmaya cekiniyordum.
Hep erteliyordum bir gün tak etti canıma üye oldum.
Simdi erteledigim icin kızıyorum kendime.
Burada bircok sey ögrendim her anlamda.
Neyi arasam burada cıkıyor.
Bildiklerimizi paylasıyoruz, fikir alıyoruz.
Baskalarının dertlerine hüzünleniyoruz.
Cok seviyorum KK'yıı cooookkk.
merhaba uzun süredir istediğim her konuda bilgi sahibi olduğum bir siteydi
üye olarak girmemiştim hiç en sonunda üye olmaya karar verdim
istediğim her konuda bilgi sahibi oluyorum ve zamanımın çoğunu burada geçiriyorum :)
burdan cok sey ogrendım
cıddı anlamda gorustugum cok kalıtelı ınslar var
mucızenın ne demek oldugunu uzuntunun sevıncın degerın zamanın ne kadar ıı kullanması gerekıldıgını sanalda olsa burdan ogrendım
kırgınlıklarımda oldu ama daha cok hep ıı seyler ysadım
bebek sorunu ıcın cıkmıstım burdakı yoluma
2 yıl oldu hala cocuksuzum ama arkadslarım benı buraya baglıor
edındıgım bılgıler verılen cvplar gosterılen ılgıler ıcın herkese cok tsk ederımmmmmm
her konuda kendi hayatimdan birseyler buluyorum. her konuda kendim yasamadan bir cok sey tecrube etmis oluyorum. Hem hayati daha cok ogrenip hemde kendimi dayanismanin oldugu ve insanlarin gercekten birbirine yardim etmeye calistigi sevgi dolu bi yerde hissediyorum.
Bazi takip ettigim uyeler de var. Onlar ne yazmis diye giriyorum nerdeyse siteye :)
4 yıldır üyeyim..valla beraber büyüdük KK ile
ara ara uzun molalar veriyorum gelmiyorum ama kopamıyorum
arkadaşlıklar,sohbetler,rahatça kendimi ifade edebilmem,içimi dökebilmem bağlıyo beni buraya
uzun zamandir hanimlarla sohbet edebilecegim bir site ariyordum, derken bu site cikti karsima. konulari okumaya basladim, ve ne kadar güzel bir site dedim kendi kendime. ictenlikle yazilan, oldukca saygi duyulasi bir ortam. iyi ki rastladim sizlere o kadar mutlu oldum ki, anlatamam
sadece facebooka girerdimmm kadınlarr kulübünü gördüğümdem berii bu sitedeyiimm mükemmel bi yerr tamdabilmiyorummyeni yeni öğrreniyorum çokk güzel paylaşımlar varr herkess samimimii vee herkess bayannn çokk güzellllll
bir sıkıntı içindeyken en büyük dert bende diye dşünürüm ben genelde. ama bu siteye girdim gireli benim gibi çoooooooook insanın olduğunu öğrendim...
hiç tanımasam da birileri için dua edip dua almayı öğrendim...
karşılıksız yardım eden insanların varolduğuna inandım...
arkadaş listem bomboş ama o kadar çok acısını sevincini paylaştığım insan varki onlarla arkadaşlığın ölmediğini öğrendim...
burayı çok seviyorum yeni yeni şeyler öğreniyorum. özellikle bebek yolundaki tüm aşamalarda neler yaşanıyo nelere dikkat etmem gerekiyo burda öğrendim....
çıldırmış bir kayınvalide karşısında nasıl akıllı uslu durulur burda öğrendim...
herkese çooooooook teşekkürler