Kötü davranmaktan kastı ne?benim iyi bir anne olmadığımı,çocuğuma kötü davrandığımı ve ihmal ettiğimi ima etti
İyi geceler kızlar..
Direkt konuya giriyorum
Eşimle tartışıyorduk bir anda konu çocuğa döndü ve benim iyi bir anne olmadığımı,çocuğuma kötü davrandığımı ve ihmal ettiğimi ima etti çocuğuma çok düşkünüm ve çoçuğum da bana.. benle ne kadar mutlu dedim.. ben avukatım,bir dosyam vardı annesi tarafından öldürülen bir çoçuk( bana o da annesi sevdiğini söylüyordu dedi.. beni onunla kıyasladı..
çok kırıldım..
Bu nasıl benzetme,hadsizsin dedim ayrıldım yanındar ama çok canımı acıttı söylediği gerçekten böyle görüyor.
Daha önceki konumda da bahsetmiştim hiç bir şeyimi beğenmiyor,sıra anneliğimde..
Nasıl bir tavır takınmalıyım ne önerirsiniz hatasını anlasın istiyorum..
Hiçbirşeyinizi beğenmeyen adam niye hala sizinle evli? Hiçbirşeyinizi beğenmeyen adam ile hala nasıl aynı çatı altında kalabiliyorsunuz?İyi geceler kızlar..
Direkt konuya giriyorum
Eşimle tartışıyorduk bir anda konu çocuğa döndü ve benim iyi bir anne olmadığımı,çocuğuma kötü davrandığımı ve ihmal ettiğimi ima etti çocuğuma çok düşkünüm ve çoçuğum da bana.. benle ne kadar mutlu dedim.. ben avukatım,bir dosyam vardı annesi tarafından öldürülen bir çoçuk( bana o da annesi sevdiğini söylüyordu dedi.. beni onunla kıyasladı..
çok kırıldım..
Bu nasıl benzetme,hadsizsin dedim ayrıldım yanındar ama çok canımı acıttı söylediği gerçekten böyle görüyor.
Daha önceki konumda da bahsetmiştim hiç bir şeyimi beğenmiyor,sıra anneliğimde..
Onun yanında eşime bagırmam,bir kaç da somut olaydan bahsetti.geçen elimde bir şey vardı,yemek yapıyordum “ al şunu çabuk” demiştim çoçuğa..Kötü davranmaktan kastı ne?
Sen o kadar oku avukat ol, uğraştığın kişiye bak. Bu erkeklerin okuma düzeyleriyle mallaşmaları aynı oranda artıyor sanırım. Avukatmışsınız ya savunmanız iyidir, sonuna kadar savunun kendinizi. Hatta ona fırsat vermeyin siz onu eleştirin.İyi geceler kızlar..
Direkt konuya giriyorum
çok kırıldım..
Onlar da şiddet görüyorsa biz ölek.Profilinize girip baktım sizi tanıyor muyum acaba diye, tanıdığım bikaç avukat kadın evliliğinde psikolojik/ekonomik şiddetin dibini görüyor da ne çok benzersiniz çok yazık.
Sanırım konu annelik olunca daha bir yaralıyor siziSen o kadar oku avukat ol, uğraştığın kişiye bak. Bu erkeklerin okuma düzeyleriyle mallaşmaları aynı oranda artıyor sanırım. Avukatmışsınız ya savunmanız iyidir, sonuna kadar savunun kendinizi. Hatta ona fırsat vermeyin siz onu eleştirin.
Onlar da şiddet görüyorsa biz ölek.
Zaten oradan yaralayacağını bildiği için bu lafı ediyor. Daha çok yara aldığını anlayınca, devam edecekYüzünüze en ciddi ifadenizi takınıp karşısına geçin gözlerinin içine derin bakıp “ bir daha anneliğimi eleştirme” diyin. Bir saniye kadar gözlerinizi ayırmayın ve sonra oradan ayrılın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?