Sizi kıran eşe nasıl karşılık verirsiniz

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
İyi geceler kızlar..
Direkt konuya giriyorum
Eşimle tartışıyorduk bir anda konu çocuğa döndü ve benim iyi bir anne olmadığımı,çocuğuma kötü davrandığımı ve ihmal ettiğimi ima etti çocuğuma çok düşkünüm ve çoçuğum da bana.. benle ne kadar mutlu dedim.. ben avukatım,bir dosyam vardı annesi tarafından öldürülen bir çoçuk ( bana o da annesi sevdiğini söylüyordu dedi.. beni onunla kıyasladı..
çok kırıldım..
Bu nasıl benzetme,hadsizsin dedim ayrıldım yanındar ama çok canımı acıttı söylediği gerçekten böyle görüyor.
Daha önceki konumda da bahsetmiştim hiç bir şeyimi beğenmiyor,sıra anneliğimde..
Nasıl bir tavır takınmalıyım ne önerirsiniz hatasını anlasın istiyorum..

Bel altı vurup terbiyesizlik yapmış böylesi çirkef de olur zor üste çıkarsın

Ne yaparsanız yapın hatasını anlayacağını düşünmüyorum

Hatasını anlayabilecek empati yeteneğine sahip bir adam bunu zaten söylemez...

Böyle durumlarda "sen benim anneliğimi sorgulama hakkına sahip değilsin" diyip derin sessizliğe bürünmek en güzeli...

Birde eşinizde yetersizlik ve değersizlik duygusu olabilir, genelde böyle kişiler hep karşısındakilerde kusur arama eğiliminde oluyor.

Hiçbirşeyinizi beğenmeyen adam niye hala sizinle evli? Hiçbirşeyinizi beğenmeyen adam ile hala nasıl aynı çatı altında kalabiliyorsunuz?

Kötü davranmaktan kastı ne?
Onun yanında eşime bagırmam,bir kaç da somut olaydan bahsetti.geçen elimde bir şey vardı,yemek yapıyordum “ al şunu çabuk” demiştim çoçuğa..
Spor yaparken (30 dk) çoçuğa “sporum bitene kadar gelme”demişim. Oyun oynamak istemiş “kahvemi bitireyim ondan sonra” demişim. Ama bunları ajite ederek anlatıyor. Ben çoçukla oynarken telefon tv vs hiç bir şeyle ilgilenmem kendimi tam veririm. Çoçuk da bunu alır.
Hepsini de kaydetmiş. Ben 28 aya kadar çalışmadım çoçuğumu büyüttüm ama hep ben ilgilendim diyor. O da çok yoğun çalışan biri ama ona kalsa ben hiç yokum.

Sen o kadar oku avukat ol, uğraştığın kişiye bak. Bu erkeklerin okuma düzeyleriyle mallaşmaları aynı oranda artıyor sanırım. Avukatmışsınız ya savunmanız iyidir, sonuna kadar savunun kendinizi. Hatta ona fırsat vermeyin siz onu eleştirin.

Profilinize girip baktım sizi tanıyor muyum acaba diye, tanıdığım bikaç avukat kadın evliliğinde psikolojik/ekonomik şiddetin dibini görüyor da ne çok benzersiniz çok yazık.
Onlar da şiddet görüyorsa biz ölek.

Sanırım konu annelik olunca daha bir yaralıyor sizi

Zaten oradan yaralayacağını bildiği için bu lafı ediyor. Daha çok yara aldığını anlayınca, devam edecek
Karakter meselesi, ne ağır lafta etse, anlamayacak. Karşı tarafın özgüvenini kırmak için bu lafları ediyor, devam edecektir. Bazı erkekleri yontmaya çalışmak, insanın ömrümden ömür götürür. Ya olduğu gibi kabullenecek, ya yol gösterecek. Adam olan kendini bilen, kadına böyle laflar etmez. Düzelmeyecek
Dediğiniz yöntemler normal adamlar için geçerli . Karşı tarafı bilmeden üzenler için. Bu adam bilerek can acıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…