Sizi kıran eşe nasıl karşılık verirsiniz

Önceki konularınızı bilmiyorum ama eşinizde kotu bir niyet gormedim anlatımlarınızdan. Eşler birbirini daha iyi ebeveyn olmak icin uyarabilir. Bazen farketmeden ihmal edebiliyoruz çocuklarımızı. Normal bir durum bu. Ihmal etmediğinizi düşünüyorsanız da oturur konuşursunuz yarışa girmezsiniz eşinizle.

Eşiniz çok rahat konuşuyor. Ona bu öz güveni sen vermişsin. Çok hadsiz ukala biri galiba.

Eşinizden çok başarılı, çok daha fazla para kazanıyor olmalısınız. Ya da çok güzelsiniz. Ya da sadece ezemediği bir kadınsınız. Ona birşey yapamazsınız tedavi görmeli. Veya egosunu pohpohlamalısınız.

medeni kanunun bana verdiği hakları kullanırdım , eski konularınıza baktım tam bir kangren evlilik.

Valla erkeklere hatalarını göstermek medenice konuşmak asla ama asla kar etmiyor olan bize oluyor enerjimizş harcıyoruz. En güzeli konuşmamak yokmuş gibi davranmak uzun sürüyor hatasını anlaması ama anlıyor.

İlk olarak kırıldığımı ve neden kırıldığımı anlatırım. Baktım anlamıyor kendi işime bakarım. Umursamam.

Eski konunuzu bilmeden yukarıdaki yorumu yazdım. Yorumu dikkate almayın.
Sizin eşiniz değil ev arkadaşınız. Söyledikleri de arkadaş eleştirisi. Doğru demiyorum kırılacak bir durum yok. Arkadaşlığınızı bitirebilirsiniz.

Ah ah Allah dağına göre kar veriyor işte.
Sizin yerinizde ben olucam onu daha ince noktalarından incitirdim.
Ne sanıyor kendini gökten kanatla inmiş bir melek mi acaba kendileri ya da bilmemne hazretleri....
Valla hiç acımayın kırıldığınız yerden kıracaksınız...

Hiç de kırılmam ben. "beğenmiyorsan buyur kendin yap analığı. Sana bir şey ispat etmek zorunda değilim yapraaam" der geçerim.

Yaşım oldu 33. Kırılgan dönemlerime acıyorum. Ben kendimden eminsem, anneliğim ile ilgili söylenen hiçbir şeye kırılmam. Kızarım ancak hadsizlik yapılıyor diye.

Yapraam valla dersiniz.

Yaralamak için söylenmiş bir söz büyük ihtimalle nerden vursam bu kadını diye düşünürken anneliğinden vurayım demiş aklı sıra

Eşiniz hem hadsiz hem şuursuz. Dediğine diyeceğine pişman etseydiniz. Söylediği şeyler olağan davranışlar kötü muamelelik bi durum yok. Sanırım size sevgisi azalmış o yüzden yaptığınız fedakarlıkları göz ardı edip en ufak şeyler bile gözüne batıyor. Oturun ciddi ciddi bi konuşun yaptığını kendi kendine anlayacak bir kapasite göremedim ben.

Haklı çıkamayınca anneliğinizden vurmuş. Kendileri 2 saat baksalar dayanamazlar ama iş eleştirmeye gelince hep bol kepçeden.

Bir süre kırgınlığnızı belirtir şekilde davranın, çocuğun ihtiyaçlarını ona devredin. “Ben bakamıyorum ya öğret bana” deyin.

Yaran nerdeyse ordan acitirlar..Eksiklik ,yetersizlik, kompleks , sosyoekonomik farklar, yetistirilme tarzimi ne dersek diyelim.Buna da evlilikte mobing diyebiliriz.Psikolojik siddetin ta kendisi..Vurmadan kirmadan dokmeden ama acitarak en derinden.

Bazen o cumle icin insan katil olabilir evet anneligimizi sorgulayamazlar ! Gercekten yapayanliz kalmaya mahkum etmeli bu gibileri.

Sizden daha iyi sizi savunacak baska biri olamaz.Ama bazen oyle narsist oyle hadsizlerki onlar herseyi bildigini sanan kör cahillerdir.Susarsınız en guzeli bu insana susun ki yok sayin.Zira hep o haklidir...

Benim.esimse öyle zamanla alıştım takmiyorum şimdi bende ona söylüyorum siz ne kadar iyi anne olduğunuzu o bilmesin siz kendinizden eminseniz yeter bence ilk dediği zamanlar kiirilip ağlardım sonra baktimki hiç birseyimi begnmiyor sorun bende değil onda deidm

Eşiniz aşağlık kompleksine kapılmış sanırım ondan daha başarılı ve daha çok kazanıosunuz.
Nerden vursam diye düşünüyor...

surekli beni elestiren,ezen,ozelliklede anneligime laf edecek bir insana kapinin yolunu gosterirdim..
Neden kendinize bunu reva goruyorsunuz anlamadim..kendinize sayginizin ve sevginizin oldugunu dusunmuyorum ,aksi halde tavriniz bambaska olurdu..

Eski konularinizi okudum. Eşiniz size şiddetin alasını yaşatıyor. Hiç iyi bir tarafindan bahsetmemiş siniz. Çocuğunuzla başbaşa bıraktığınız da çocukla kavga etmiş. Bütün evin ve çocuğun sorumluluğunu üstünüze yüklemis. 5 yıldır sarilmamis opmemis.Sizinle ve çocuğuyla vakit geçirdiğinde daralti gelen biri .Sizinle 2 satır muhabbet etmeyen daima sizi elestiren hiç bir şekilde takdir etmeyen bir eş. bilmiyorum farkında mısınız Zamanla da bu evlilikten dolayı sırf eşinizin hareketlerinden ötürü ozguveniz azalmış. Sosyal fobiniz oluşmuş kuaförün size üstü kapalı ezik dediğini ifade etmişsiniz. Eski konularda boşan diyenlere böyle şeylere bosanilmaz tarzı mesajlarınız var da.. daha ne olmalı bir tokat mi

gerçekten de hadsizmiş eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…