- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
Önceki konularınızı bilmiyorum ama eşinizde kotu bir niyet gormedim anlatımlarınızdan. Eşler birbirini daha iyi ebeveyn olmak icin uyarabilir. Bazen farketmeden ihmal edebiliyoruz çocuklarımızı. Normal bir durum bu. Ihmal etmediğinizi düşünüyorsanız da oturur konuşursunuz yarışa girmezsiniz eşinizle.Onun yanında eşime bagırmam,bir kaç da somut olaydan bahsetti.geçen elimde bir şey vardı,yemek yapıyordum “ al şunu çabuk” demiştim çoçuğa..
Spor yaparken (30 dk) çoçuğa “sporum bitene kadar gelme”demişim. Oyun oynamak istemiş “kahvemi bitireyim ondan sonra” demişim. Ama bunları ajite ederek anlatıyor. Ben çoçukla oynarken telefon tv vs hiç bir şeyle ilgilenmem kendimi tam veririm. Çoçuk da bunu alır.
Hepsini de kaydetmiş. Ben 28 aya kadar çalışmadım çoçuğumu büyüttüm ama hep ben ilgilendim diyor. O da çok yoğun çalışan biri ama ona kalsa ben hiç yokum.
Eşinizden çok başarılı, çok daha fazla para kazanıyor olmalısınız. Ya da çok güzelsiniz. Ya da sadece ezemediği bir kadınsınız. Ona birşey yapamazsınız tedavi görmeli. Veya egosunu pohpohlamalısınız.İyi geceler kızlar..
Direkt konuya giriyorum
Eşimle tartışıyorduk bir anda konu çocuğa döndü ve benim iyi bir anne olmadığımı,çocuğuma kötü davrandığımı ve ihmal ettiğimi ima etti çocuğuma çok düşkünüm ve çoçuğum da bana.. benle ne kadar mutlu dedim.. ben avukatım,bir dosyam vardı annesi tarafından öldürülen bir çoçuk( bana o da annesi sevdiğini söylüyordu dedi.. beni onunla kıyasladı..
çok kırıldım..
Bu nasıl benzetme,hadsizsin dedim ayrıldım yanındar ama çok canımı acıttı söylediği gerçekten böyle görüyor.
Daha önceki konumda da bahsetmiştim hiç bir şeyimi beğenmiyor,sıra anneliğimde..
Nasıl bir tavır takınmalıyım ne önerirsiniz hatasını anlasın istiyorum..
Eski konunuzu bilmeden yukarıdaki yorumu yazdım. Yorumu dikkate almayın.Eşinizden çok başarılı, çok daha fazla para kazanıyor olmalısınız. Ya da çok güzelsiniz. Ya da sadece ezemediği bir kadınsınız. Ona birşey yapamazsınız tedavi görmeli. Veya egosunu pohpohlamalısınız.
YapraamHiç de kırılmam ben. "beğenmiyorsan buyur kendin yap analığı. Sana bir şey ispat etmek zorunda değilim yapraaam" der geçerim.
Yaşım oldu 33. Kırılgan dönemlerime acıyorum. Ben kendimden eminsem, anneliğim ile ilgili söylenen hiçbir şeye kırılmam. Kızarım ancak hadsizlik yapılıyor diye.
Yaralamak için söylenmiş bir söz büyük ihtimalle nerden vursam bu kadını diye düşünürken anneliğinden vurayım demiş aklı sıraİyi geceler kızlar..
Direkt konuya giriyorum
Eşimle tartışıyorduk bir anda konu çocuğa döndü ve benim iyi bir anne olmadığımı,çocuğuma kötü davrandığımı ve ihmal ettiğimi ima etti çocuğuma çok düşkünüm ve çoçuğum da bana.. benle ne kadar mutlu dedim.. ben avukatım,bir dosyam vardı annesi tarafından öldürülen bir çoçuk( bana o da annesi sevdiğini söylüyordu dedi.. beni onunla kıyasladı..
çok kırıldım..
Bu nasıl benzetme,hadsizsin dedim ayrıldım yanındar ama çok canımı acıttı söylediği gerçekten böyle görüyor.
Daha önceki konumda da bahsetmiştim hiç bir şeyimi beğenmiyor,sıra anneliğimde..
gerçekten de hadsizmiş eşinİyi geceler kızlar..
Direkt konuya giriyorum
çok kırıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?