Anne ile çocuk arasındaki bağlar o kadar kuvvetlidir ki, şu anlattıklarınız ile bozulmaz. Üçiniz rahat olsun, instagramda 3psikolog3anne vardı, onlarda sürekli bundan bahseder. Bunları kullanmak için belleğine kaydetmiş. Sanki avukat siz değilsiniz de o, delil topluyor. Boşanma aşamasındaki insanlar bu kadar eften püften şeyleri dava dosyasına taşır, bir şey bulamayıncaOnun yanında eşime bagırmam,bir kaç da somut olaydan bahsetti.geçen elimde bir şey vardı,yemek yapıyordum “ al şunu çabuk” demiştim çoçuğa..
Spor yaparken (30 dk) çoçuğa “sporum bitene kadar gelme”demişim. Oyun oynamak istemiş “kahvemi bitireyim ondan sonra” demişim. Ama bunları ajite ederek anlatıyor. Ben çoçukla oynarken telefon tv vs hiç bir şeyle ilgilenmem kendimi tam veririm. Çoçuk da bunu alır.
Hepsini de kaydetmiş. Ben 28 aya kadar çalışmadım çoçuğumu büyüttüm ama hep ben ilgilendim diyor. O da çok yoğun çalışan biri ama ona kalsa ben hiç yokum.
Zaten oradan yaralayacağını bildiği için bu lafı ediyor. Daha çok yara aldığını anlayınca, devam edecek
Karakter meselesi, ne ağır lafta etse, anlamayacak. Karşı tarafın özgüvenini kırmak için bu lafları ediyor, devam edecektir. Bazı erkekleri yontmaya çalışmak, insanın ömrümden ömür götürür. Ya olduğu gibi kabullenecek, ya yol gösterecek. Adam olan kendini bilen, kadına böyle laflar etmez. Düzelmeyecek
Dediğiniz yöntemler normal adamlar için geçerli . Karşı tarafı bilmeden üzenler için. Bu adam bilerek can acıtıyor
Valla çok ilginç, kariyerli, kendini geliştirmiş kadınlar nasıl kendilerine bunları yaptırıyorlar? O şeyi bana yapacak herif henüz doğmadı.Valla doğum yaptığında adam yerlerde sürükledi kadını. Ben o günden beri ailece görüşmeyi kestim onlarla cidden tahammül edemiyorum , aramalarına dönmüyorum arkadaşımın. Çok da başarılı bir avukat
Teşekkür ederim olumlu görüşleriniz için bahsettiğiniz hesabı da takibe alacağım.. evet hatta kim ne yapıyor (çoçuğa) çetele tutalım dedi.. kabul etmediğim için kaçtığımı düşünüyor çünkü ona göre bunu yapmakta hiç bir anormallik yokAnne ile çocuk arasındaki bağlar o kadar kuvvetlidir ki, şu anlattıklarınız ile bozulmaz. Üçiniz rahat olsun, instagramda 3psikolog3anne vardı, onlarda sürekli bundan bahseder. Bunları kullanmak için belleğine kaydetmiş. Sanki avukat siz değilsiniz de o, delil topluyor. Boşanma aşamasındaki insanlar bu kadar eften püften şeyleri dava dosyasına taşır, bir şey bulamayınca
Valla çok ilginç, kariyerli, kendini geliştirmiş kadınlar nasıl kendilerine bunları yaptırıyorlar? O şeyi bana yapacak herif henüz doğmadı.
Beni kimse yerlerde sürüklemedi,fiziksel şiddet görmedim buna müsade etmem. Öyle bir masaj alıntılandığı icin söylüyorum. Yoksa çok da bir lüx değil zaten olması gereken bu.İşte konusahibi burda, ona sormak lazım neden kendine bunu yapıyor
Aynen!Valla çok ilginç, kariyerli, kendini geliştirmiş kadınlar nasıl kendilerine bunları yaptırıyorlar? O şeyi bana yapacak herif henüz doğmadı.
Çetele tutma meselesi nedir yahu? Adam bir şeyleri düzeltmeye yönelik hareket etmiyor, bariz boşanma sırasında dosyaya ne toplarım onun hesabındaTeşekkür ederim olumlu görüşleriniz için bahsettiğiniz hesabı da takibe alacağım.. evet hatta kim ne yapıyor (çoçuğa) çetele tutalım dedi.. kabul etmediğim için kaçtığımı düşünüyor çünkü ona göre bunu yapmakta hiç bir anormallik yok
Bence psikolojik şiddet de fiziksel şiddet kadar tehlikeli. Çift terapisine gidebilirsinizfiziksel şiddet görmedim buna müsade etmem
Fiziksel şiddet görmüyorsunuz ama psikolojik şiddet görüyorsunuz avukat hanım farkında mısınız?Beni kimse yerlerde sürüklemedi,fiziksel şiddet görmedim buna müsade etmem. Öyle bir masaj alıntılandığı icin söylüyorum. Yoksa çok da bir lüx değil zaten olması gereken bu.
bana bunu dedi diye boşanayım mı,konuşmayı noktaladım orda ama biliyorum özür dilemeyecek ve benim isteğim tam da bu.
Beni kimse yerlerde sürüklemedi,fiziksel şiddet görmedim buna müsade etmem. Öyle bir masaj alıntılandığı icin söylüyorum. Yoksa çok da bir lüx değil zaten olması gereken bu.
bana bunu dedi diye boşanayım mı,konuşmayı noktaladım orda ama biliyorum özür dilemeyecek ve benim isteğim tam da bu.
Had bildirmemek değil de, ne yapsanız düzelmiyor, düzelmek istemiyor, anlamak istemiyor, siz de öğrenilmiş çaresizlik oluşuyorAdam hadsiz tamam da haddini bildirmemek neden?
Mükemmel bi insansın demek ki canını acıtabilecek hiç bir açığını bulamayınca en hassas noktandan seni vurmaya çalıştı.. Çok düşük bir seviye... Benm de kırmızı çizgimdir çocuklarmİyi geceler kızlar..
Direkt konuya giriyorum
Eşimle tartışıyorduk bir anda konu çocuğa döndü ve benim iyi bir anne olmadığımı,çocuğuma kötü davrandığımı ve ihmal ettiğimi ima etti çocuğuma çok düşkünüm ve çoçuğum da bana.. benle ne kadar mutlu dedim.. ben avukatım,bir dosyam vardı annesi tarafından öldürülen bir çoçuk( bana o da annesi sevdiğini söylüyordu dedi.. beni onunla kıyasladı..
çok kırıldım..
Bu nasıl benzetme,hadsizsin dedim ayrıldım yanındar ama çok canımı acıttı söylediği gerçekten böyle görüyor.
Daha önceki konumda da bahsetmiştim hiç bir şeyimi beğenmiyor,sıra anneliğimde..
Nasıl bir tavır takınmalıyım ne önerirsiniz hatasını anlasın istiyorum..
Bu adam iyi niyetli gelmedi bana. Harıl harıl açık arıyor resmen. Muhtemelen başka açık bulamamış, anneliğiniz üzerinden yürüyor. Sanki boşanmak istiyor da en az maddi zararla nasıl kurtulurum diye bakıyor.Beni kimse yerlerde sürüklemedi,fiziksel şiddet görmedim buna müsade etmem. Öyle bir masaj alıntılandığı icin söylüyorum. Yoksa çok da bir lüx değil zaten olması gereken bu.
Bence kadının mükemmelliğinden değil de, çocuğun velayetinde ne gerekli ise o açıdan eleştiri getiriyor zaarMükemmel bi insansın demek ki canını acıtabilecek hiç bir açığını bulamayınca en hassas noktandan seni vurmaya çalıştı.. Çok düşük bir seviye... Benm de kırmızı çizgimdir çocuklarm☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?