• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi sevmeyen iş arkadaşınıza karşı nasıl davranırdız?

Aslında her yerde var böyle, tabiiki kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı olmalı. Ben sadece iş muhabbeti kurup enerjinizi düşüren hiçbir davranışı kafanıza takmamanızı tavsiye ederim. Sizlik bir sorun yoksa üzerinde durmaya da pek gerek yok :)
Edit: eğer çok rahatsız ederse de bunu belirtirim ben

Bir insana iğrenerek bakmak, kahvaltılık getiriyor diye dalga geçmek, üstelik bunları muhatabın duyacağı göreceği şekilde yapmak küçükken evde terbiye almamış olmakla açıklanabilir herhalde, ilgilenilmemiş kendisiyle. Dolayısıyla he de geç yaptıklarına. Bu yaştan sonra nezaket öğrenebileceğini sanmıyorum kadının. Bizde de var öyle bir model. Mecbur kalmadıkça sohbet etmiyoruz

Sizede çok orjinal insanlar denk gelmiş iyi sabretmişsiniz :) ben onunla çalıştığım günler resmen enerjim çekiliyor kendimi mutsuz hissediyorum çoğu zaman insanları kafama takmam sallamam iş biter orda kalır ama bu kadın çok başka burdan anlatmakla da yetmiyor işte. Mesela geçen gün kahvaltı yapıyorum( ben kahvaltılıklarımı cam saklama kabında getiriyorum) diğerine diyorki bizde mi beslenme kabıyla gelsek. Herşeyimi eleştirip dalga geçiyor ben anlamadım sebebini.
yaş kemale erince iş hayatı sallantıya girer. genç olmanız rahatsız ediyordur.
peki o böyle söyleyince diğeri ne tepki veriyor? o da mı onun gibi? ya da gülüyor mu bu saçma şakalarına, ne yapıyor tam olarak?
çok çocukça ve saçmaymış tavrı. cevap vermemeniz onu deli ediyordur.
siz onu hiç umursamadığınızı belli edin, olur da günün birinde aşırı tahrik eder ve dayanamazsanız hakkımdaki düşünceleriniz umurumda değil deyip geçin. kavga etmeye değmez. gerçekten en ağır cezalardan biri umursamazlık, yok saymaktır. bunu yapan birine aynı yok saymazlıkla karşılık verilmeli.

Derdim onunla sosyalleşmek değilki zaten benden yirmi yaş büyük. Sorun absürt davranması. Birlikte iş yaptığın birininde sürekli sana salakmıssın gibi davranması zor. Evet beni sevmesin sevmek zorunda değil ama kötü davranma hakkıda yok bence
Ben de bundan bahsediyorum zaten,onunla sosyalleşmek zorunda olsan misal yaşıt bir cevreniz olsa ve onunla olan geriliminden ötürü mutsuz olsan neyse diyeceğim ama ortak paydaniz yok gibi bir şey. Bosver sevmesin daha evla. Kötü davranmaya elbette hakkı yok,çizgiyi aşarsa haddini bildir yeter

Sevmesin. Ne olacak ki?
Siz herkesi seviyor musunuz?
Ya da herkes tarafından sevilecek harikulade biri oldugunuza dair bir inancınız mi var?
Ben de bazı insanları sevmiyroum iş yerinde, sevmediğimi de belli edip Mesafeli duruyorum, gereksiz sohbetlerden kaciniyorum. Ama tabii ki iş ile bir sey olsa yardımcı olurum . Aynı sekilde beni de sevmeyen is arkadaşlarım var, hatta buluşurlar davet almam falan. Çok doğal karşılıyorum
Alt tarafı patronunun secip bir ofise doldurduğu,başka da bir ortak noktası olmayan İnsanlarız. Neden birbirimize sevgi-sempati besleme zorunluluğumuz olsun ki???

Back
X